Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΜΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛ.- ΤΑΜΠΛΕΤΣ- Wi Fi ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΜΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛ.- ΤΑΜΠΛΕΤΣ- Wi Fi ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ.

Αυτά τα πιο πάνω ανατριχιαστικά ακούσαμε σήμερα, στη κοινή συνεδρία των Επιτροπών Υγείας και Περιβάλλοντος, από Επιστήμονες Καθηγητές Πανεπιστημίων και Γιατρούς, μετά από μελέτες τους - έρευνες - πειράματα, γιατί εκτιθέμεθα όλοι
καθημερινά και ιδίως τα μικρά παιδιά σε ένα
" ηλεκτρονικό νέφος " το οποίο δημιουργείται από την ακτινοβολία των παραπάνω μέσων.
Ιδιαίτερα δε οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που εκπέμπουν υψηλές τιμές ακτινοβολίας , οι οποίες βρίσκονται πλησίον σε Σχολεία και κατοικίες, είναι υπερβολικά επικίνδυνες για δημιουργία καρκίνου.
Φανταστείτε, ότι ακόμη είναι στο 4G και οι εταιρείες ήδη έχουν αιτηθεί για το 5G που οι κεραίες θα τοποθετούνται κάθε 100 μέτρα, τι τρομακτικό σενάριο θα γίνει. Κάποιες χώρες της Ευρώπης το 5G το παγοποίησαν και άλλες το απαγόρευσαν, λόγω του μεγάλου κινδύνου Υγείας του κόσμου.
Επιβάλλεται, όλοι μας να προστατεύσουμε την υγεία του λαού μας και ιδίως τα μικρά παιδιά μας, που πολλές ώρες δυστυχώς τα κινητά τηλ. τα έχουν στα χέρια τους και παίζουν με αυτά.
Είναι ωφέλιμο, όλοι οι γονείς και παππούδες -- γιαγιάδες, να διαβάσουν αυτό το φυλλάδιο( φωτογραφίες) για τις δέουσες προφυλάξεις.
Όσον αφορά για το 5G , θα ενημερώσουμε τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα , ούτως ώστε να προστατεύσουμε την υγεία του.
Θέλουμε την πρόοδο και την τεχνολογία, αλλά όχι εις βάρος της υγείας, λόγω των οικονομικών συμφερόντων.
"Δεν πρέπει να παίζει κανένας με την ζωή του λαού"

Γεώργιος Προκοπίου