Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΥΤΙΣΜΟΣ - Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Πολλά έχουν λεχθεί για τον αυτισμό και τι μπορεί να προκαλεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα που φτάνει σε διαστάσεις επιδημίας και στην Κύπρο.
Στην Αμερική τα στοιχεία είναι σοκαριστικά. Πάνω από 1 στα 50 παιδιά, κατατάσσεται σαν αυτιστικό. Στα αγόρια, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Και δεν είναι μόνον ο αυτισμός, είναι και πολλά άλλα νευρολογικά προβλήματα όπως ADHD κτλ. Απλά τα συμπτώματα και προβλήματα είναι πολύ λιγότερα από τον αυτισμό.
Υπολογίζεται ότι αν συνεχίσει αυτή η αύξηση, μέχρι το 2023, ίσως τα μισά μωρά να είναι στο φάσμα (Αμερική). Το τέλος της κοινωνίας...
Και ενώ όλοι προσπαθούν να κατανοήσουν το γιατί συμβαίνει αυτό, έρχεται μια καταπληκτική μελέτη που έγινε από τα ακόλουθα κορυφαία ιδρύματα για να δώσει πιθανές εξηγήσεις.
-------------------------------------------------
Author information
1. Departments of Surgery, Duke University Medical Center, Durham, NC USA.
2. Departments of Pediatrics, Duke University Medical Center, Durham, NC USA.
3. Departments of Pediatrics, Harvard Medical School, Charlestown, MA, USA.
4. Departments of Neurology, Harvard Medical School, Charlestown, MA, USA.
5. Institute for Arctic and Alpine Research, University of Colorado, Boulder, Boulder, CO, USA.
Η μελέτη:
The role of oxidative stress, inflammation and acetaminophen exposure from birth to early childhood in the induction of autism.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28415925
-------------------------------------------------
Η μελέτη σταθμός -
Αυτή η μελέτη περιγράφει, τι μπορεί να συμβεί, αν δώσετε CALPOL σε ένα παιδάκι μετά από εμβόλιο - Ενδείξεις και Αποδείξεις βασισμένες στην επιστήμη -
Το acetaminophen, που είναι η δραστική ουσία του Panadol, Calpol, Depon και των περισσότερων παιδικών αντιπυρετικών, μπορεί να προκαλέσει αυτισμό. Μεταβολίζεται στο συκώτι και εξαντλεί τα επίπεδα γλουταθειόνης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αποτοξίνωση από τα τοξικά μέταλλα σε κάποια μωρά και να εκτελεστούν επαρκώς οι φυσιολογικές μεταβολικές διαδικασίες. — Η γλουταθειόνη είναι απαραίτητη για να μετακινηθεί η ορμόνη Τ3 από την κυτταρική μεμβράνη στα μιτοχόνδρια μέσα στο κύτταρο. Εάν δεν έχετε γλουταθειόνη, το θυρεοειδικό σας σύστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, τα μιτοχόνδρια που το χρειάζονται με αποτέλεσμα η παραγωγή ενέργεια να μην είναι ικανοποιητική. Όταν η ενέργεια-δύναμη-σθένος του ασθενή δεν είναι ικανοποιητική, δεν μπορούν να εκτελεστούν οι φυσιολογικές διαδικασίες π.χ. της αποβολής-αποτοξίνωσης των δηλητηρίων που βρίσκονται, ή εκχύσαμε με εμβόλιο ή με το Calpol, στον οργανισμό ενός μωρού. Ο συνδυασμός των στρεσογόνων παραγόντων είναι και η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που πιθανόν να οδηγεί στα προβλήματα. Εξάλλου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Α-σθενής είναι αυτός που δεν έχει ΣΘΕΝΟΣ, που χάνει δηλαδή την δύναμη του.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΩΡΑ ή μωρά που αρρώστησαν πρόσφατα και φέρουν ακόμη περισσότερο οξειδωτικό στρες και είναι πιο αδύνατος ο οργανισμός τους. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντική η 'προετοιμασία' του οργανισμού πριν ένα εμβόλιο αλλά και μετά. Γι’ αυτό δεν πρέπει να δίνουμε Calpol για τον πυρετό. Σε όλες τις περιπτώσεις μειώνουμε την ικανότητα του οργανισμού να ανακάμψει, σε όλες τις περιπτώσεις όχι μόνον μετά από το εμβόλιο. Η διαφορά είναι ότι το εμβόλιο φέρει πανίσχυρους νευροτοξικούς παράγοντες π.χ. αλουμίνιο-υδράργυρο και τεχνολογία που μπορεί να μεταφέρει αυτές τις τοξίνες στον εγκέφαλο. Η πολυσορβιτολή 80 (polysorbate 80) αυτό ακριβώς κάνει. Δεσμεύει το αλουμίνιο και το περνά από το φράγμα αίματος-εγκεφάλου κατευθείαν στον εγκέφαλο.
Υπάρχουν βιοχημικοί λόγοι που στα αγόρια αυτό είναι περισσότερο που θα μπορούσε να εξηγήσει και γιατί πολύ περισσότερα αγόρια παθαίνουν αυτισμό.
--Η τεστοστερόνη πολλαπλασιάζει τη δράση του acetaminophen και όλης αυτής της διαδικασίας. Γι’ αυτό έχουμε περισσότερα αγόρια με αυτισμό, ADHD κτλ., παρά κορίτσια. Είναι η τεστοστερόνη! -
Τι ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ? - Docotr's orders φίλοι μου είναι να δώσετε CALPOL (acetaminophen).
ΕΡΩΤΩ την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, τον Πρόεδρο της Michalis Iasonides και τον Dr Paris Chr.Iacovides .
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι αυτό που εισηγείστε για τον πυρετό μετά το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει τόσο σοβαρά προβλήματα;
Η παρακεταμόλη-acetaminophen (CALPOL, PANADOL, DEPON κτλ) μπορεί να προκαλέσει ΑΥΤΙΣΜΟ.
-------------------------------------------------
Επιπλέον σημαντικά στοιχεία -
- Η επιδημία του αυτισμού, ADHD, μαθησιακές δυσκολίες κτλ, άρχισε να ανεβαίνει περί το 1980 - 1990. Κάπου εκεί αντικαταστάθηκε και η ασπιρίνη με το acetaminophen -
- Το 1986 ψηφίστηκε στην Αμερική το ‘Vaccine Injury Compensation Act’ - Με αυτό το νόμο, το Αμερικάνικο κράτος παραχώρησε πλήρη ΑΣΥΛΙΑ στους παραγωγούς εμβολίων. Δεν είναι υπεύθυνος ο κατασκευαστής, αν παράξει ένα εμβόλιο που προκαλεί οποιοδήποτε πρόβλημα, σοβαρό ή μη,΄ή και θάνατο. Ο γονέας δεν μπορεί να κινήσει αγωγή στην φαρμακευτική εταιρεία! Ο γονιός αν τραυματιστεί το παιδί του ή πεθάνει από το εμβόλιο, είναι υποχρεωμένος να καταφύγει στο Vaccine Act Compensation Program το οποίο έχει πληρώσει μέχρι σήμερα σε αποζημιώσεις πάνω από 3,7 δις! Έκαναν ουσιαστικά την τεράστια μπίζνα εμβολίων…’a RISK FREE BUSINESS’ για τις φαρμακευτικές, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί ο αριθμός εμβολίων μέσα σε λίγα χρόνια στα 36! Τα εμβόλια συνεχίζουν να αυξάνονται και είναι πολλά στη σειρά που μας έρχονται. Είναι σίγουρα λεφτά χωρίς κανένα ρίσκο - Money Vs Science πάλι!
- Μαύρα αγόρια - Μια μελέτη που έγινε από το ίδιο το CDC (Center of Control and Disease Prevention) στην Αμερική, έδειξε 299% αύξηση στον αυτισμό στα μαύρα αγόρια από το MMR. Εν καιρώ αποκαλύφθηκε με αδιάσειστα στοιχεία που διέρρευσαν από τον Dr William Thompson του CDC προς τον Dr Brian Hooker ότι αυτό είναι αλήθεια (παρουσιάστηκαν τα έγγραφα). Το ίδιο το CDC είχε διατάξει τους επιστήμονες να καταστρέψουν τα στοιχεία-τεκμήρια για να μην φανεί ότι ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ στατιστικά σημαντική συσχέτιση με το MMR. To MMR δεν είναι απλά συνδεδεμένο με την εγκεφαλίτιδα. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ είναι δηλαδή ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟΣ παράγοντας (CAUSATIVE) βάση του Institue of Health, το καθόλα αρμόδιο όργανο στην Αμερική. Μπορείτε να ψάξετε το θέμα και να βρείτε τα στοιχεία. Υπόψιν ότι το CDC που είναι το καθόλα αρμόδιο όργανο για τα εμβόλια στην Αμερική, εμπορεύεται-πουλά εμβόλια αξίας 4,6 δις το χρόνο και κατέχει πάνω από 50 πατέντες εμβολίων (κάντε patent search και επιβεβαιώστε μόνοι σας όλα τα στοιχεία). Μην περιμένετε από το CDC μου έχει την επίβλεψη αλλά ΕΠΙΣΗΣ πουλά εμβόλια 4,6δις/χρόνο, να σας πει ότι δεν είναι καλά τα προϊόντα τους .
Υπόψιν ότι τα μαύρα αγόρια φέρουν περισσότερη ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ σε σχέση με τα λευκά, που όπως έχουμε πει πολλαπλασιάζει το αποτέλεσμα του acetaminophen και της όλης διαδικασίας που οδηγεί στον αυτισμό.
Επίσης υπόψιν ότι τα αποτελέσματα για το MMR που έφεραν κα την πτώση ενός από τους καλύτερους παιδο-γαστρεντερολόγους στο Χάρβαρτ και στον κόσμο, τον Wakefield που έγινε 'discredited' και τον κατέστρεψαν.
Τα αποτελέσματα-μελέτη του Wakefield για το έντερο-MMR-αυτισμό, έγιναν 'reproduced' σε πολλές άλλες μελέτες σε διάφορες χώρες μαζί και στην Ελβετία.
Όσοι ασχολούνται με αυτιστικά παιδιά ή όποιος ψάξει λίγο, μπορεί να κατανοήσει άνετα ότι τα γαστρεντερικά προβλήματα των αυτιστικών παιδιών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (google : 'gastrointestinal problems autism pubmed' ή ψάξετε αλλού και θα επιβεβαιώσετε εύκολα του λόγου το αληθές.
Κατέστρεψαν έναν κορυφαίο επιστήμονα διότι βρήκε την αλήθεια! Βλέπετε η εισήγηση του Wakefiled για ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ εμβόλια και αυτά που βρήκε για το τριπλό MMR, ήταν λίγο πριν ακριβώς παρουσιαστούν τα πολυδύναμα! Θα τους χαλούσε την μπίζνα των πολυδύναμων που επιφέρουν πολλαπλάσια κέρδη και γι' αυτό τον κατέστρεψαν. #ManufacturingConsent
-------------------------------------------------
Πιο αναλυτικά για την μελέτη του Harvard -
—— 1 —— Στον Πίνακα 1 της μελέτης, μπορούμε να δούμε ότι το εμβόλιο Hepatitis B κατατάσσεται από τους επιστήμονες ως υψηλού ρίσκου παράγοντας που έχει συσχετιστεί με τον Αυτισμό και προκαλεί oxidative stress + inflamation. Αναφέρουν το εμβόλιο Ηπατίτιδας Β διότι στην Αμερική το Hep B δίνεται την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, στην γέννηση δηλαδή (at birth) - Βλέπετε εκεί που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ στον αυτισμό, φοβούνται μήπως το μωρό την 2η μέρα της γέννας μπορεί να πληρώσει καμιά ιερόδουλη και να χτυπήσει ηρωίνες μαζί της και να κολλήσει Ηπατίτιδα Β…γι’ αυτό του καρφώνουν ένα πανίσχυρο κοκτέιλ δηλητηρίων.
Εμείς είμαστε λιγότερο ‘έξυονοι’ από αυτούς. Δίνουμε το Hep-B στους 3 μήνες. Βλέπετε έχει μεγαλώσει τώρα το μωρό και μπορεί να αποφασίσει να κάνει λίγο σεξ! Ότι να ναι…
Ως στρεσογόνος παράγοντας υψηλού ρίσκου που προκαλεί oxidative and inflammatory stress το Hep B (όπως και όλα τα εμβόλια), πολλές φορές προκαλεί πυρετό. Με τον πυρετό η μάνα παίρνει τηλέφωνο το γιατρό ο οποίος της λέει να του δώσει CALPOL. Το calpol ή άλλο αντιπυρετικό είναι το acetaminophen. Το acetaminophen κατ' ακρίβεια είναι ΠΡΩΤΟ στη λίστα της εν λόγω μελέτης, εφόσον ο μεταβολισμός του δημιουργεί επιπλέον προβλήματα. Δύο υψηλού ρίσκου στρεσογόνους παράγοντες που δημιουργούν oxidative stress and inflammation και μειώνουν την ικανότητα αποβολής των πανίσχυρων τοξινών που καρφώσαμε του μωρού μόλις γεννήθηκε διότι είμαστε ‘επιστήμονες’ και ‘έξυπνοι’.
Μεταβολίζεται στο συκώτι το φάρμακο που έδωσε ο παιδίατρός και εξαντλεί γλουταθειόνη, όπως περιέγραψα πιο πάνω και όπως μας λέει η μελέτη του Χάρβαρτ. Υπόψιν ότι η μελέτη έχει δημοσιευτεί το 2017 και κανείς παιδίατρος ή γιατρός στην Κύπρο δεν την έχει δει.
Γι' αυτό και οι ερευνητές του Χάρβαρτ προτείνουν την χρήση Cysteine που είναι ένα από τα 3 αμινοξέα που χρειάζεται για την γλουταθειόνη.
—— 2 —— Πολύ σημαντικός παράγοντας ψηλά στη λίστα της μελέτης, που προκαλεί πανομοιότυπα προβλήματα οξειδωτικού στρες και inflammation είναι τα ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. Αν παρακολουθείτε την σελίδα του WAKEUPCyprus πολύ πρόσφατα κάναμε μεγάλο θέμα για το χειρότερο από τα χειρότερα φυτοφάρμακα, το GLYPHOSATE, που πρέπει άμεσα και δίχως καθυστέρηση να απαγορευτεί. Όλες οι έγκυες και όλοι εμείς και τα μωρά είμαστε γεμάτοι με αυτό το χημικό. Είναι καρκινογόνο σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Έχει απαγορευτεί σε 40 χώρες μαζί και την Γερμανία που μας το πουλούν. Η BAYER που μας το πουλά, μετά μας πουλά φάρμακα και χημειοθεραπείες. Cross selling κάνουνε!
Γι' αυτό μια γυναίκα προτού μείνει έγκυος είναι καλά να 'καθαρίσει' το σώμα της από πολλά μαζί και το Glyphosate. Γι' αυτό μια έγκυος γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να τρώει μόνο βιολογικά τρόφιμα 1 χρόνο ΠΡΙΝ - ΚΑΤΑ την εγκυμοσύνη και μετά που θα θηλάζει. Το μωρό δεν γεννιέται με μηδέν τοξίνες. Το μωρό γεννιέται και φέρει τις τοξίνες που έχει η μάνα στο σώμα της, όπως και τις ελλείψεις σε ΙΩΔΙΟ και άλλα, που και αυτά επηρεάζουν την ικανότητα του οργανισμού να εκτελεί αποδοτικά τις φυσιολογικές μεταβολικές διαδικασίες.
-------------------------------------------------
Στην Κύπρο ευτυχώς δεν βάζουμε το Hep B στην γέννα. Βάζουμε όμως ένα άλλο που είναι αυτό της Βιταμίνης Κ. Το εμβόλιο της Βιταμίνης Κ φέρει ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. Γι' αυτό και στο insert έχει πρώτο τραπέζι πίστα πάνω πάνω ένα μαύρο κουτί (black box warning) ότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες ακόμη και θάνατο. Αυτό το εμβόλιο δεν έπρεπε να υπάρχει. Δεν στηρίζεται στην επιστήμη. Το μωρό χρειάζεται μεν τη Βιταμίνη Κ - - που θα ήταν καλά να παίρνει και η μάνα στην εγκυμοσύνη αλλά καμιάς μάνας δεν της το έχει πει κανείς παιδίατρος. - -
Στο μωρό αντί του εμβολίου μπορεί να δοθεί η υγρή στοματική. Μελέτες στην Γερμανία, Δάνεια νομίζω και αλλού, έχουν δείξει ότι είναι απόλυτα αποτελεσματική και προφανώς δεν φέρει κανένα κίνδυνο. Συμφωνούν και πολλοί παιδίατροι. Εξ’ άλλου το θέμα είναι πολύ απλό.
Αυτό το εμβόλιο βιτ. Κ που τρυπά το μωρό λίγες ώρες αφού γεννηθεί, αν υπάρξει τραυματισμός, ο γονιός δεν καταλαβαίνει τίποτα και οι περισσότεροι νομίζουν έτσι γεννήθηκε το μωρό. Ένα αχρείαστο πράγμα...μια βιταμίνη με αλουμίνιο - big pharma style vitamin -
-------------------------------------------------
Επίσης το εμβόλιο της Ηπατίτιδας Β θα πρέπει να μετακινηθεί σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι εκτός επιστημονικής λογικής να εμβολιάζεται ένα 3μηνο μωρό για Ηπατίτιδα Β. Δεν κολλούν τα μωρά Hep B αφού αυτό μπορεί να γίνει με σεξ και ενδοφλέβια. Money Vs Science again - Επίσης, με τον εμβολιασμό στους 3 μήνες, όταν το μωρό φτάσει σε σεξουαλική ηλικία δεν έχει προστασία εφόσον το εμβόλιο εξασθενεί. Πρέπει να κάνει άλλο. Η ΠΡΟΤΑΣΗ μου προς την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, είναι αυτό να πάει στην ηλικία των 8 ή 10 ή κάπου εκεί. Προφανώς όσο μεγαλύτερη η ηλικία τόσο λιγότερο το ρίσκο από το εμβόλιο για ένα μωρό και εφόσον τα μωρά δεν έχουν κίνδυνο για Hep B γιατί να ρισκάρουμε στους 3 μήνες που είναι πολύ πιο ευάλωτο και ούτε μπορεί να μας μιλήσει να μας πει ότι 'πονεί' ή οτιδήποτε νιώθει και είναι πιο δύσκολη η διάγνωση της πιθανής παρενέργειας όπως και η θεραπεία. Να μετακινηθεί πιο μετά.
-------------------------------------------------
SHARE & LIKE ! - ειδικά εσείς που 'τρελλαθήκατε' για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες τις τελευταίες μέρες, σταματήτε να αμπελοφιλοσοφάτε και κάντε like-share. Την επιδημία του αυτισμού, ADHD και μαθησιακών δυσκολιών, που ήδη συμβαίνει και στην Κύπρο, δεν θα μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε με 'καλές και μη λυόμενες τάξεις' στα σχολεία. Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο και θα πολλαπλασιαστεί αν δεν κάνουμε κάτι.
Και ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Πρέπει να δούμε την πραγματική επιστήμη και όχι το χρήμα!
Επίσης στείλτε ένα μήνυμα στο inbox του Πρόεδρου της Παιδιατρικής Εταιρείας Michalis Iasonides, που προτείνει και προσπαθεί να χάνετε την ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ του μωρού σας αν αρνηθήτε να του καρφώσει το εμβόλιο....ή να χάνετε την σύνταξη σας ή πρόστιμο κτλ.
Χαράλαμπος Βιολάρης - WAKEUPCyprus - Advanced Awakening