Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : Ομιλία Δρ. Χρήστου Γεωργίου για την Μη-Ιοντίζουσα ακτινοβολία (5G /4G,κι...





Βιολογικές επιπτώσεις των μη ιοντιζουσών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών της ασύρματης επικοινωνίας και της τηλεφωνίας, νομικό πλαίσιο και ασφαλέστερες ασύρματες τεχνολογίες 


Παρουσιάζει ο Δρ.Χριστος Γεωργίου Καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, εξωτερικός σύμβουλος της NASA και ειδικός στα θέματα ηλεκτρομαγνητισμού.

Κορυφαίος Επιστήμονας και εξωτερικός συνεργάτης της NASA, Δρ. Χρήστος Γεωργίου και ειδικός στα θέματα ηλεκτρομαγνητισμού από το Πανεπιστήμιο Πατρών. 

Μας μίλησε για τα βέλτιστα κατώτατα όρια έκθεσης, γιατί το προτεινόμενο μοντέλο 5g αποτελεί απειλή για την βιολογία του ανθρώπου. Μίλησε για τα οικονομικά συμφέροντα και τις πολιτικές τους προεκτάσεις και γιατί αναγκάζονται οι επιστήμονες να ασχοληθούν και με αυτό καθώς παρεμποδίζουν τις φωνές επιστημόνων. 

Γιατί το ICNIRP είναι κατεξοχήν όργανο εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων παρά υγείας και για αυτό τον λόγο χώρες έχουν επιλέξει να έχουν 100 φορές πιο χαμηλά όρια έκθεσης από τον ICNIRP. 

Ακόμη μίλησε για τον αυτισμό και πως πριν 20 χρόνια είχαμε 1 παιδί στα χίλια ενώ τώρα είναι 1 στα 50(USA) και πως συνδέεται με την ασύρματη επικοινωνία. Καθώς και γιατί νέες πραγματικά καινοτόμες τεχνολογίες που λειτουργούν με συχνότητες φωτός, αποτελούν την λύση στις βιολογικές επιπτώσεις από την ασύρματη ακτινοβολία στο οργανισμό μέσο της τεχνολογίας LiFi(light frequency).

Πηγή