Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...



Υπάρχει μηχανισμός αυτό-θεραπείας για τον άνθρωπο???

Η απάντηση είναι ναι υπάρχει!!!   Πως λέγεται ?

Τον έχουμε ονομάσει ανοσοποιητικό σύστημα !!!

Το ασυνείδητο μας δίνει την όποια εντολή για καλό, ή για κακό. Το ανοσοποιητικό σύστημα απλά εκτελεί.

Ο αριστερός καθημερινός εγκέφαλός σου, αποδεδειγμένα με πειράματα, αγνοεί την ύπαρξη του άλλου του εαυτού [δεξιός εγκεφαλικός λοβός] και των ικανοτήτων του. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξη του υπέρτερού τους εαυτού.

Παρά τις σαφείς ενδείξεις-αποδείξεις πως κάτι συμβαίνει μέσα στο σώμα τους και το κρανίο τους, που οι ίδιοι δεν έχουν κανένα λόγο, καμία συμμετοχή.

Έτσι, ενώ καταλαβαίνουν πως πολύπλοκες διεργασίες λαμβάνουν χώρα στο σώμα τους - εγκέφαλό τους, 24 ώρες το 24ωρο, αρνούνται να κάνουν την παραμικρή νοητική προσπάθεια να ψάξουν σε βάθος ποιός είναι υπεύθυνος για όλα αυτά.

Απλά το διογκωμένο ΕΓΩ μας απαγορεύει να δούμε με καθαρό μυαλό την αδιαπραγμάτευτη και θλιβερή αλήθεια πως σε αυτή την κατάσταση δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά αναλώσιμο βιολογικό υλικό.

Διαχρονικά έχει αποδειχτεί, στον καθένα από εμάς, η ύπαρξη ενός παράγοντα στον ανθρώπινο οργανισμό ικανού για το χειρότερο και το καλλύτερο. Του δώσαμε διάφορα ονόματα όπως ασυνείδητο-υποσυνείδητο-πίστη-θέληση-θεό  και άλλα  πολλά.

Οι γιατροί μας το ονόμασαν ανοσοποιητικό σύστημα και αρνούνται πεισματικά να ανοίξουν την επόμενη πόρτα που οδηγεί στην αλήθεια και την σωτηρία μας.

Όταν αυτό γίνει κατανοητό από τους επιστήμονές μας, θα έχουμε κάνει το επόμενο βήμα στην εξελικτική μας πορεία για την αθανασία.

Όταν δηλαδή δώσουμε «σάρκα και οστά» σε αυτό που είναι μέσα μας και καθορίζει την ζωή και τον θάνατό μας.

Ρώτησα κάποτε ένα γιατρό.

Ποιός δίνει γιατρέ την μικρό – εντολή σε μοριακό επίπεδο στο [χ] ιό να μου επιτεθεί ??

Ποιος δίνει την εντολή στο ανοσοποιητικό μου σύστημα να αντιδράσει εναντίον του εισβολέα, η όχι ??

Και ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι για αυτήν την αντίδραση, ή την άλλη ??

Δεν πήρα ποτέ απάντηση και μάλλον κατάλαβε πως είχε να κάνει με κάποιο διαταραγμένο άτομο.

Ο παράγοντας που κάνει την διαφορά, είναι ο τρόπος ζωής του καθενός από εμάς και του «ελεγκτή» μέσα μας . Ζεις απλά, σοφά, τίμια  και δεν αρρωσταίνεις ποτέ.  Ζεις εγωκεντρικά, ανέντιμα και αλαζονικά ?  υβρίζοντας σε κάθε βήμα σου ? εσύ και οι άμεσοι συγγενείς σου θα υποφέρεται.

Ο παράγοντας αυτός, ασχέτου ονόματος, είναι υπεύθυνος και για το φαινόμενο της αυτό-θεραπείας, αυτό-ίασης, αυθυποβολής, όπως και για το φαινόμενο με το όνομα placebo effect.

Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ...

Τι καλύτερο αγχολυτικό από το γέλιο??  Ειδικά όταν είσαι αγχωμένος??  Επίσης εξηγεί πως δεν υπάρχει τίποτα τόσο σοβαρό στην απλή ζωή μας, ώστε να ''στενοχωριόμαστε''. 

Αυτή είναι η αλήθεια. Δες την μεγάλη εικόνα της ύπαρξής σου και θα καταλάβεις. Η άλλη εικόνα των καθημερινών αναγκών σου, που δημιουργούνται από τις αισθήσεις σου και τις απαιτήσεις του ΕΓΩ, μέσα σε μια άκρως καταναλωτική, βάρβαρη και υποκριτική κοινωνία, είναι λανθασμένη.

Ζήσε απλά, τίμια και σοφά και θα έχεις μια ζωή ευτυχισμένη χωρίς αρρώστιες και βάσανα κάθε είδους και μην ξεχνάς να ΠΕΡΙΓΕΛΑΣ  ΤΑ  ΓΗΙΝΑ.

Πηγή