Νοστιμες Ελιες για το τραπεζι μας!!Χαραζουμε τις Ελιες της ξεπικριζουμε αλλαζοντας το νερο καθε μερα για 10 μερες!! κοβουμε σελινο μικρα κοματακια λεμονι καροτα και ριγανι και της βαζουμε σε ενα μπουκαλι απο νερο!!
Προσθετουμε 2 κουταλιες σουπας αλατι χοντρο ενα ποτυρι κρασιου ξυδι και γεμιζουμε με νερο!! σε 10 μερες ειναι ετοιμες και διατιρουντε 1-2 χρονια!! Μπορουμε να της πλυνουμε και να της βαλουμε στο μπουκαλι χωρις να της χαραξουμε και να της ξεπικρισουμε με 2 κουταλιες σουπας αλατι χοντρο ενα ποτυρι κρασιου ξυδι και γεμιζουμε με νερο!! βαζουμε ενα κλωναρι ριγανη Η θυμαρι Η θρουμπη Η οτι αλλο θελουμε και μετα απο 3-5 μηνες ειναι ετοιμες!!διατιρουντε 1-2 χρονια!! Κανουμε ετσι ΜΑΥΡΕΣ και ΑΣΠΡΕΣ!!
Ομάδα Παραδοσιακών Σπόρων Πύργου Ηλείας