Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ


Αν αναζητήσει κάποιος την λέξη Δίαιτα στο Ελληνικό λεξικό, θα διαπιστώσει ότι αναφέρεται στη στέρηση, την έλλειψη, ή την ελάττωση της τροφής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.

Ποτέ δε φανταζόμουνα ότι οι δημοφιλείς μέθοδοι που πρώτοι χρησιμοποίησαν οι αθλητές των βαρέων αθλημάτων (πάλη, άρση βαρών, μποξ, τζούντο κλπ) για να ελαττώσουν το βάρος τους πριν από συγκεκριμένες διοργανώσεις, θα αποκτούσαν τέτοια δημοσιότητα.

Ποτέ δε φανταζόμουν ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα διάφοροι ιατροί για να αδυνατίσουν τους υπέρβαρους ασθενείς τους προεγχειρητικά, θα κυριαρχούσαν σήμερα παγκόσμια ως «must» και «in».

Τα 20 τελευταία χρόνια (κυρίως) εκατομμύρια κόσμος πασχίζει και αγωνιά να αδυνατίσει. Το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού (στη ΔΥΣΗ) σήμερα είναι παχύσαρκο, ενώ το 50% είναι υπέρβαρο.

Ένας αρρωστημένος, νωχελικός, ράθυμος πολιτισμένος άνθρωπος. Σήμερα η παχυσαρκία έχει πάρει παγκόσμια τη μορφή επιδημίας. Η Αμερική κρατάει τα σκήπτρα και εμείς οι Έλληνες (έκπληξη έ;) ακολουθούμε. Και το πιο ανησυχητικό φαινόμενο; Το θλιβερό γεγονός ότι η χώρα μας κατέχει την παγκόσμια πρωτιά στην παιδική παχυσαρκία. Πάνω από το 30% των Ελληνόπουλων ηλικίας 15 ετών και κάτω, είναι επικίνδυνα υπέρβαρα, με αυξημένους δείκτες χοληστερόλης και τάσεις διαβήτη τύπου II.

 Και από δίαιτες και διάφορες προτάσεις αδυνατίσματος, χαμός!

- Δίαιτα του ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ

- Δίαιτα Σύμφωνα με την ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

- Δίαιτα ΑΤΚΙΝΣ

- Δίαιτα MASTER CLEANSE

- Δίαιτα ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ

- Δίαιτα ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ

- Δίαιτα ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ (ZONE DIET)

- Δίαιτα ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ (CAVEMAN DIET)

Και ούτω καθεξής.

Ινστιτούτα αδυνατίσματος; Πάρτε ένα δείγμα ( μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ!)

-Κέντρα MEDIPRINOU

-Κέντρα BODYLINE

-Κέντρα SILHOUETTE

-Κέντρα VITA PLUS

-Κέντρα MEDI JEUNESSE κ.ά.

Γυμναστήρια; Κάθε οικοδομικό τετράγωνο και από ένα. Catering υπηρεσίες (π.χ. Gilli diet), περιοδικά υγείας, και ινστιτούτα αισθητικής με τεράστιους τζίρους από την χρήση μηχανημάτων παθητικής γυμναστικής.

Προϊόντα διατροφής χωρίς λιπαρά, άπαχα, ανάλατα, χωρίς κορεσμένα λιπαρά κλπ,κλπ.

 Και το τελικό αποτέλεσμα… ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

 Αν φίλε, φίλη δεν ενηλικιωθείς και δεν αποφασίσεις να αλλάξεις ριζικά τον εν γένει τρόπο ζωής σου και τον τρόπο σκέψης σου, θα πελαγοδρομείς στα χέρια των επιτήδειων κερδοσκόπων.

Η απόφαση σου να ξεκινήσεις ΔΙΑΙΤΑ, μετά το ΠΑΣΧΑ, τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ή την άλλη ΔΕΥΤΕΡΑ είναι για γέλια και για κλάματα συγχρόνως. Ποιόν κοροϊδεύεις και από ποιόν κρύβεσαι?

Όσο συνεχίζεις να μην υπολογίζεις το τι βάζεις στο στομάχι σου και τρως ότι σου «γουστάρει», γιατί «μια ζωή την έχουμε» τότε εντάξει. Το site αυτό δεν είναι για σένα. Εδώ δε θα βρεις το μαγικό «λιποτροπικό χάπι» ή την «δίαιτα αστραπή».

Σήκω από τον καναπέ σου και πάρε επιτέλους την υγεία στα χέρια σου. Σου δηλητηριάζουν το μυαλό με τροφές σκουπίδια, σου αρρωσταίνουν το σώμα με νεκρές τροφές, σου ναρκώνουν την ψυχή με την πτωματοφαγία (κρέας), σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα με τα παραισθησιογόνα (χασίς, αλκοόλ, τσιγάρο, φάρμακα) σε καθιστούν ανίκανο σεξουαλικά με τα πλαστικά φαγητά (κονσέρβες, πίτσες, αλλαντικά, αλεύρι).

Κάνε μια γενναία δήλωση απόψε.. Θα αρχίσω να αγαπώ τον εαυτό μου!

Γιατί ο πιο πολύτιμος άνθρωπος στη γη είμαι ΕΓΩ!!!

Θα γυμνάζομαι καθημερινά 30 λεπτά. Θα τρώω υγιεινά κάθε μέρα.

Δράσε τώρα! Αύριο μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για την υγεία σου...

Μαρινάκης Σπάρτακος