Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΪ....



Μερικές φορές, όλοι αισθανόμαστε σαν να θέλουμε να μείνουμε στο κρεβάτι όταν ξυπνάμε το πρωί, επειδή το σώμα μας είναι βαρύ και έχει εξαντληθεί. Πολλοί άνθρωποι φτιάχνουν αμέσως ένα φλιτζάνι καφέ για να τους δώσει αυτό το τράνταγμα της καφεΐνης για να ξεκινήσουν την ημέρα τους, ωστόσο δεν είναι και το πιο υγιεινό πράγμα που μπορούμε να καταναλώνουμε το πρωί με άδειο στομάχι.
Το πρωί, το σώμα μας είναι στο πιο όξινο επίπεδό του, το γεγονός αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν κοιμάστε, το σώμα σας υποβάλλεται σε διάφορες διαδικασίες που απελευθερώνουν οξέα στο σύστημά σας. Ως αποτέλεσμα αυτού, το σώμα σας αισθάνεται εξασθενημένο, έτσι δεν είναι καλή ιδέα να πιείτε τον καφέ τη στιγμή που θα ξυπνήσετε, επειδή ο καφές είναι επιπλέον όξινος. Αντίθετα, θα πρέπει να αλκαλοποιήσετε το σώμα σας κατά την έναρξη της ημέρας σας! 
Τι κάνουμε:
1.Το πρωί, πριν πάρετε πρωινό, βάλτε μία κουταλιά της σούπας λάδι στο στόμα σας, χωρίς να το καταπιείτε. Στριφογυριστέ την ποσότητα λαδιού μέσα στο στόμα σας και περάστε το μέσα από τα δόντια σας, για 3 με 4 λεπτά. Έτσι, το λάδι θα αναμειχθεί με το σάλιο και θα ενεργοποιηθούν ένζυμα τα οποία προσελκύουν τοξίνες από το αίμα.
Γι' αυτό, είναι σημαντικό να φτύσετε το λάδι έπειτα από 3 με 4 λεπτά —δεν χρειάζεται να απορροφήσουμε ξανά αυτές τις τοξίνες. Θα διαπιστώσετε ότι το λάδι αποκτά γαλακτώδες, λευκό ή κίτρινο χρώμα, αφού είναι κορεσμένο από τοξίνες και δισεκατομμύρια επιβλαβή βακτήρια.
Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε το ακόμη δύο φορές.
Κατόπιν ξεπλύνετε το στόμα σας με μισό κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα ή φυσικό θαλασσινό αλάτι.
Αυτό το διάλυμα απομακρύνει τα υπολείμματα λαδιού και τοξινών.
2. Πίνουμε ένα ποτήρι φυσικό χυμό πχ πορτοκαλάδα, λεμονάδα.
3. Μετά από λίγο τρώμε φρούτα (πάντα φυσικά , χωρίς φυτοφάρμακα)
Τόσο απλά. Καλημέρα σας!