Πέμπτη 22 Μαΐου 2025

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ



Το γρηγορο φαγητο οι πιτσαριες τα οβελιστηρια κι ολα τα σχετικα που κυριαρχησαν τα χρονια της Επιδημιας, μας μετετρεψαν σε λάτρεις του μπέικον και των λουκάνικων και γενικα των νοστιμων μεν αλλα θανατηφορων αλλαντικων .
Τα επεξεργασμένα κρέατα όπως λουκάνικα, χοτ ντογκ, μπέικον ζαμπον, σαλαμια, έχουν κατηγοριοποιηθεί ως καρκινογόνα της Ομάδας 1 και υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η κατανάλωση αυτών των τροφών αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.