Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

ΦΘΟΡΙΟ!!!;;;





Το φθόριο είναι ένα υπολειμματικό προϊόν από τη βιομηχανία αλουμινίου. Ήταν τόσο τοξικό που όταν προσπάθησαν να το ξεφορτωθούν, όλα τα ζώα πέθαιναν σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων όταν προσπάθησαν  να του βάλουν φωτιά ή να το ρίξουν στο νερό.

Στη συνέχεια τους ήρθε η λαμπρή ιδέα να δωροδοκήσουν κάποιους οδοντίατρους για να ισχυριστούν ότι θα ήταν καλό για τα δόντια. Έτσι θα μπορούσαν να ξεφορτωθούν το προϊόν που έχει απομείνει. Σήμερα διατίθεται σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα, ακόμα και σε κάποιες τσίχλες.

Στην εικόνα υπάρχουν πακέτα από τη δεκαετία του '40 όταν το φθοριούχο Νάτριο χρησιμοποιήθηκε ως φυτοφάρμακο κατά των κατσαρίδων, των ψειρών κλπ. Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί ως ποντικοφάρμακο και είναι το κύριο συστατικό του prozac (χάπια για την κατάθλιψη και το άγχος ).

Η σημερινή οδοντόκρεμα περιέχει μεταξύ 1000 και 1450 ppm, που αντιστοιχεί σε 0,1 έως 0,145%.

Νιώθετε ασφαλείς προσθέτοντας καθημερινά ένα δηλητήριο στο σώμα σας που έχει (σχεδόν) την ίδια συγκέντρωση με ένα φυτοφάρμακο;

Το πακέτο λέει ότι τα παιδιά πρέπει να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη εάν τύχει να καταπιούν την οδοντόκρεμα. 

Το φθόριο έχει επίσης δείξει σε πολλές μελέτες ότι έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του IQ στα παιδιά. Σε μια μελέτη του Χάρβαρντ, έχουν δει ξεκάθαρους συνδέσμους μεταξύ του IQ των παιδιών και της ποσότητας φθορίου που παίρνουν. 

Περισσότερες από 20 μελέτες που δημοσιεύθηκαν από το 2017 έχουν επιβεβαιώσει ότι το φθόριο μειώνει το IQ. 

Επιπλέον, το φθόριο σε αρκετές μελέτες έχει συνδεθεί στο παρελθόν με εύθραυστο σκελετό, καρκίνο σκελετού, καρκίνο, Αλτσχάιμερ, αυτισμό, δυσλεξία, ΔΕΠΥ, βλάβες του νευρικού συστήματος και μαθησιακά προβλήματα.

Κάτι άλλο που επηρεάζεται από το φθόριο είναι η επίφυση.
Η επίφυση είναι ένας μικρός αδένας που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου,παράγει την μελατονινη που είναι μια ορμόνη που επηρεάζει την διαμόρφωση του ύπνου και της εγρήγορσης.

Το 2012 δημοσιεύθηκε μια ανασκόπηση 27 διαφορετικών άρθρων που μελετούσαν παιδιά στο Ιράν και την Κίνα και έδειξε έναν σύνδεσμο μεταξύ υψηλών ποσοτήτων φθορίου και χαμηλότερης νοημοσύνης. Η κριτική είναι μια συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Κίνας στο Shenyang.

Είναι μύθος ότι κάνει καλό στα δόντια ...

David Appelgren