Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!




Τα τελευταία δυο χρόνια συμβαίνει το αδιανόητο! Θα μπορούσε να αποκαλέσει κανείς την περίοδο που ζούμε, περίοδο αποκάλυψης, αντιστροφής κι εκκαθάρισης.
Στην ιατρική ξεκίνησε με αφορμή τα εμβόλια κι ανακάλυψα πως η γνώση που παίρνουμε ως ιατροί είναι κατευθυνόμενη. Πάντα ήμουν διστακτική με την χρήση των φαρμάκων (είχε ξεκινήσει η δυσπιστία μου από το μάθημα της φαρμακολογίας από τότε που τη διδασκόμασταν στη σχολή). Μάλλον είχα καλό ένστικτο ή κοινή λογική γιατί γνώριζα πως όπου μπαίνει το χρήμα στρεβλώνει συνειδήσεις, προθέσεις και στόχους.
Από τη στιγμή που ξεκίνησα να αμφισβητώ εκείνα που διδάχθηκα, άρχισαν να μου φανερώνονται αλήθειες δίκην αποστήματος που σπάει. Και δυστυχώς, το πιο ασήμαντο από όλα είναι το θέμα των εμβολίων...
Ανακάλυψα πως υπάρχει κάποιο είδος "συνεργασίας" μεταξύ των σχολών, της βιομηχανίας τροφίμων, των φαρμακοβιομηχανιων και τέλος των πολιτικων και των δημοσιογράφων που βασίζονται πάνω σε ένα πουλημένο σύστημα δικαιοσύνης κι έχουν κοινό παρονομαστή το χρήμα και την ισχύ.
Από ηθικής σκοπιάς η θρησκεία των κρατών, έχει παίξει στην καλύτερη των περιπτώσεων ρόλο αδιάφορο, έως ρόλο ενεργό, παραπλανώντας τους ανυποψίαστους πολίτες να ζουν ειρηνικά και να κάνουν την προσευχή τους, τη στιγμή που η ηγεσία της εκάστοτε θρησκείας, γνωρίζει λεπτομερώς το έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος των πολτών. Το ψέμα λέει, έχει κοντά ποδάρια και ο εχθρός του ψεύτη είναι οι πράξεις του και η μνήμη του.
Μας έχουν βάλει να προσκυνάμε εικόνες Αγίων που είναι ισχνοί, έως καχεκτικοί και ταλαίπωροι (έχουν "αγιάσει" μας λένε) και μας διδάσκουν εμμέσως, πως ο δρόμος ο σωστός είναι να υποφέρουμε για να αγιάσουμε κι εμείς ώστε να πάμε στον Παράδεισο σα καλοί χριστιανοί. Μας υπενθυμίζουν δε σε τακτά χρονικά διαστήματα, πως ο Θεός τα βλέπει όλα, αφήνοντας το υποσυνείδητο μας να καταλάβει πως ο Θεός είναι εκεί έξω, ενώ σύμφωνα με την επιστήμη, αποτελούμε ΤΜΗΜΑ του Θεου και του Πανγεννητορος νου, έχουμε δηλαδή θεϊκή υπόσταση, όχι μόνο εμείς αλλά όλα τα όντα. Κατ' αυτόν τον τρόπο, μεταθέτουν την ευθύνη της δράσης από εμάς σε κάποιον αόρατο δίκαιο δικαστή. Και όταν τους αποκαλύψεις και τους στριμώξεις με επιχειρήματα, από Άγιοι μεταμορφώνονται στον ίδιο τον όξω από εδώ. Μπορείς εύκολα να τους διακρίνεις από τις μεγάλες τους κοιλιές, τα ακριβά τους αυτοκίνητα και τα σπίτια, πως δεν πρόκειται καθόλου για ανθρώπους του πνεύματος αλλά της υλης, πρόκειται δηλαδή για απατεώνες κατ' εξακολούθηση και ολκής! Αυτός είναι ο λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία των καλλιεργημένων και πνευματικών ανθρώπων της πατρίδας μας, έχουν προσπαθήσει να μας ειδοποιήσουν μέσα από τα ποιήματα τους, μέσα από τη συγγραφή τους και τα λεγόμενά τους για αυτήν την εγκληματική δράση εναντίον του λαού μας. Οι μεγαλύτεροι ποιητές μας είναι βουτηγμένοι στην αγάπη για τον πολιτισμό μας και την θλίψη για την αδικία που του συμβαίνει. Αυτός είναι ο λόγος που ακούτε όλους τους μορφωμένους ανθρώπους να λένε πως δεν είναι μια οικονομική κρίση αλλά πνευματική.
Τις τελευταίες μέρες διερευνώ με πάθος, το οργανωμένο έγκλημα που συμβαίνει γύρω από την τροφή μας. Γιατί για να αρρωστήσει κάποιος πρέπει να "δηλητηριάσουν" την τροφή του. Κι αφού φτάνουν στον καρκίνο άνθρωποι που προσέχουν την διατροφή τους κι έχουν υγιεινό τρόπο ζωής, αφού φτάνουν να έχουν καρκίνο μικρά παιδιά, τότε μιλάμε για προχωρημένο σε θράσος εγκληματία.
Αγαπημένοι μου άνθρωποι, εφιστώ την προσοχή σας. Το νούμερο ΕΝΑ που μας οδηγεί στις ασθένειες και τον θάνατο, δεν είναι ούτε ο ψευτοιος, ούτε τα εμβόλια, είναι η ΤΡΟΦΗ μας. Το αφήγημα του ό,τι θα μας σκοτώσουν με τα εμβόλια υπάρχει για να πιάσει εκείνους που είναι καχύποπτοι και να τους αποσπάσει την προσοχή από τον πραγματικό δολοφόνο που είναι η τροφή μας. Ο οργανισμός μας έχει επιγενετική ικανότητα, δηλαδή έχει την ικανότητα να διορθώνει εκείνο που χαλάει. Όταν όμως σαμποτάρουμε αυτή την ικανότητα με κακής ποιότητας τροφές, δεν μπορεί να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ. Για άλλη μια φορά, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, αλλάξτε τρόπο σκεπτεσθαι και ζωής. Η ζωή και η διασφάλιση του ανθρώπου, από πάντα, εξαρτιόταν από τη γη. Δεν έχετε πραγματική ανάγκη, ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που σας παρέχει ο δυτικός πολιτισμός. Χρειάζεται μόνο τροφή, νερό και στέγη. Αν μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε το ποσες ώρες δουλεύετε και ποσες ώρες απολαμβάνετε, θα καταλάβετε πως ΔΙΨΑΤΕ για ελευθερία με οποιοδήποτε κόστος! Στην επαρχία μας, ΚΑΝΕΙΣ δεν πέθανε από πείνα. Όσοι έχετε γη και σπίτι εγκαταλειμμένο στην επαρχία, σκεφτείτε τα παιδιά σας! Την ΥΓΕΙΑ τους! Την ευτυχία τους! Την ελευθερία τους! Όλα βρίσκονται στην επαρχία μας κι όχι στα πανεπιστήμια που είναι χωνευτήρια μυαλών. Αυτά σας τα λέει κάποια εκ πείρας. Σπούδασα και μετέτρεψα τον εαυτό μου σε έναν εξαιρετικό σκλάβο! Όλα μαθαίνονται στην πράξη! Όχι στα πανεπιστήμια! Η υγεία θα έπρεπε να είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ στις μικρές ηλικίες! Σκεφτείτε, εκτιμήστε και βρείτε τη χαρά! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ!