Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ...



΄΄Φυσικό θα ήταν το νεογέννητο να μένει στο στήθος της μητέρας τουλάχιστον μία ώρα μετά τη γέννηση. Ως εκ τούτου, ο ομφάλιος λώρος έχει μήκος μόνο 50 έως 60 εκατοστά, αρκετά για να φτάσει το μωρό στο στήθος της μητέρας.

Και τώρα δεν μιλάω μόνο για θετικά συναισθήματα προς τη μητέρα και το παιδί, αλλά και για μετάγγιση αίματος από πλακούντα. Το ένα τέταρτο του αίματος του νεογέννητου βρίσκεται ακόμα στον πλακούντα κατά τη γέννηση, και αν αφήσουμε τον ομφάλιο λώρο ανέπαφο για τουλάχιστον 25 λεπτά, το μωρό θα απορροφήσει το υπόλοιπο αίμα και δεν θα πάσχει από αναιμία, όπως συμβαίνει συχνά.

Επιπλέον, η εκπομπή αυτή αφορά και εκείνα τα «μεγάλα» βλαστοκύτταρα που πωλούνται, τα οποία προέρχονται από τον πλακούντα σε παιδικό σώμα όπου ανήκει, όχι σε τράπεζα της Ελλάδας ή της Δανίας.

Τα ζώα θα φάνε τον πλακούντα των μωρών τους λίγο μετά τη γέννηση, όχι αμέσως. Από αυτή την άποψη, είμαστε τα μόνα θηλαστικά που κόβουν τον ομφάλιο λώρο αμέσως μετά τη γέννηση ενός μωρού. Μια βάρβαρη και τραυματική διαδικασία για ένα παιδί που μόλις που προσαρμόζεται στην αναπνοή... Ως εκ τούτου, στο σχέδιο γέννησης θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κοπής του ομφάλιου λώρου μόνο αφού σταματήσει να πάλλεται, δηλαδή καλά. σε περίπου 25 λεπτά, που είναι ανάγκη και δεν πρέπει να θεωρείται καπρίτσιο.

Όταν πρόκειται για τη γέννηση του λωτού, είναι μια αρχαία πρακτική, και αν είναι επικίνδυνη σαν πολιτισμός, θα είχαμε φύγει προ πολλού.

Σας έχουν πει πολλές φορές ότι η αξία του ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΟΥ του παιδιού σας είναι περίπου 2.000 έως 4.000 ευρώ; Εξαρτάται από το σοφιστικέ πακέτο που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διάρκεια της "συγκομιδής" τους στα πρώτα λεπτά μετά τη γέννηση, σωστά; Το ξεκάθαρο συμπέρασμα είναι ότι είναι ακριβά. Είναι πραγματικά πολύ ακριβά. Τόσο πολύτιμα βλαστοκύτταρα είναι κυριολεκτικά με την τιμή του ΧΡΥΣΟΥ! Αλλά όχι για τις τράπεζες βλαστοκυττάρων, ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ! Είναι η πολυτιμότερη κληρονομιά που περνάει απευθείας από τον πλακούντα στα πρώτα λεπτά της γέννησης.

Τα βλαστοκύτταρα προκύπτουν από τη σύλληψη και βρίσκονται στον πλακούντα, το εξωτερικό όργανο που ταΐζει το μωρό σας για 9 μήνες. Τα βλαστοκύτταρα του μωρού σας είναι ευφυή κύτταρα που μεταφέρονται από τον πλακούντα στον οργανισμό του νεογέννητου, εκτός από τις περιπτώσεις που ο ομφάλιος λώρος κόβεται/σφίγγεται για 25 λεπτά λόγω ενδεικτικής μετάγγισης αίματος από τον πλακούντα. Επιπλέον, αυτά τα βλαστοκύτταρα θα επιδιορθώσουν τυχόν ανωμαλίες μετά τον τοκετό και βλάβες του παιδιού σας.

Καταλάβατε τώρα γιατί υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες που θέλουν τα βλαστοκύτταρα του παιδιού σας; 

Γι' αυτό σε παρακαλώ, αγαπητή ΜΑΜΑ, μην αφήνεις τον εαυτό σου να αγοράζεται και να γεμίζει με ψέματα, μορφώσου σχολαστικά πριν βγάλεις χιλιάδες ευρώ από την τσέπη σου μόνο και μόνο για να ξεφορτωθείς τα βλαστοκύτταρα του δικού σου παιδιού και το αίμα του από πλακούντα 150 ml.''

(Σύμφωνα με τον DITTY DEPNER - Θεραπευτή και Ιδρυτή του The Holistic Renaissance Concept και Σύμβουλο Ολιστικής Γονιμότητας)❤️

Лилия Иванова Ευχαριστώ ❤️