Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ!

 



Η θεραπεία μπορεί να είναι τόσο απλή και όμορφη 😅🙌

1. Ο οργασμός μπορεί να ανακουφίσει τους πονοκεφάλους. Κάθε φορά που κάνετε έρωτα, ανοίγει μια ένταση στα αγγεία του εγκεφάλου σας. (Άρα η ημικρανία δεν είναι δικαιολογία, αλλά κίνητρο 😉)

2. Πολύ σεξ μπορεί να καθαρίσει μια βουλωμένη μύτη Το σεξ είναι φυσικό αντισταμινικό. Βοηθά στην καταπολέμηση του άσθματος και των ανοιξιάτικων αλλεργιών. (Το καλύτερο είναι να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε τώρα 🥳)

3. Το να κάνεις έρωτα είναι μια θεαματική καλλυντική θεραπεία. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όταν μια γυναίκα κάνει σεξ, παράγει μεγάλη ποσότητα οιστρογόνων που κάνει τα μαλλιά της να λάμπουν και να απαλά. (Ακόμα και κομμώτρια δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα 😅)

4. Το σεξ είναι ένα από τα πιο ασφαλή αθλήματα. Όσοι γυμνάζονται με διασκεδαστικό τρόπο θα δυναμώσουν όλους τους μύες. (Είναι πιο άνετο από το να τρέχεις 20 γύρους και δεν χρειάζεσαι ειδικά παπούτσια! 😜)

5. Ζήστε αγάπα αργά, απαλά και χαλαρά και μειώστε τις πιθανότητες δερματίτιδας, δερματικού εξανθήματος και ακμής. Ο ιδρώτας καθαρίζει τους πόρους και αφήνει το δέρμα σας λαμπερό.

6. Το παιχνίδι αγάπης μπορεί να κάψει όλες τις θερμίδες που συσσωρεύσατε κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου πριν (Best Weight Watcher

7. Το σεξ είναι μια θεϊκή θεραπεία για την κατάθλιψη. Έτσι μπαίνουν οι ενδορφίνες στην κυκλοφορία του αίματος δημιουργώντας μια κατάσταση ευφορίας και κάνοντας τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες να αισθάνονται μοναδικοί. ✨

8. Το σεξ είναι τελικά ένα ηρεμιστικό και μυοχαλαρωτικό. Είναι χιλιάδες φορές πιο αποτελεσματικό από το βάλιουμ.

9. Τα σεξουαλικά ενεργά σώματα έχουν σημαντικά περισσότερες φερομόνες.

10. Το σωστό σεξ με συναισθηματικό άγγιγμα θεραπεύει την ψυχή πάνω από όλα ✨

Κανένα άλλο άγγιγμα στον κόσμο δεν είναι πιο έντονο από δύο ψυχές που ενώνονται και μπορούν να γίνουν μία ❤️

Λοιπόν αγαπητοί μου, η υγεία μπορεί να είναι τόσο απλή ☺️

Petr Pietros Bludský