Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ....ΨΗΦΙΖΟΥΝ



Εχθές το απόγευμα που είχε ένα δροσερό αεράκι, πήγα σε μία υπαίθρια καφετέρια να απολαύσω το καφεδάκι μου.
Υπήρχαν κι άλλοι τέσσερις σκόρπια καθήμενοι, ώσπου έρχονται και δύο νέοι και κάθονται απέναντι μας σε απόσταση πέντε μέτρων περίπου.
Ο ένας εκ των δύο φορούσε «φίμωτρο» μαύρου χρώματος και «υψηλής προστασίας»; από….κάτι; μέχρι τα μάτια κολλητό του «τύπου πάπια», και ήταν κι ο μόνος «φιμωμένος» που κυκλοφορούσε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου.
Με το που κάθισε, άρπαξε το μπουκαλάκι με το αντισηπτικό κι άρχισε να «λούζει» τόσο τα χέρια του όσο και το ίδιο το μπουκαλάκι σχολαστικά επί πέντε λεπτά.
Κι όταν ήρθε η παραγγελία που έκανε της μπύρας, «έλουζε» και το μπουκάλι της μπύρας πατόκορφα με το αντισηπτικό για άλλα πέντε λεπτά, κι επειδή δεν άντεχα να δω αν θα πιεί την μπύρα του από τα…«αυτιά» ίσως;
Σηκώθηκα κι έφυγα από απελπισία, κι άντε ο παππούς, κι άντε η γιαγιά με την «μουτσούνα», έχουν κάποια ελαφρυντικά θα πω, αλλά νέοι άνθρωποι «ζόμπι» με ξεπερνάει.
Αυτάααααα, και πολλές άλλες «ζημιές» ψυχοσωματικές εξ αιτίας της «θεωρίας των μικροβίων» του αείμνηστου Παστέρ, που συμφέρει γενικώς η «μπίζνα», κι άντε εσύ τώρα να φωνάζεις στου «κουφού την πόρτα» κι όσο θέλεις «βρόντα» για την «θεωρία του εδάφους» για ενίσχυση του ανοσοποιητικού δηλαδή, για αποφυγή πολυφαρμακίας και «ιατρογενών» προβλημάτων, για ουσιαστική πρόληψη, και για «συνδρομητές υγείας».
Αχαααααα!!!

Nikolaos Vrousgos