Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

2. " ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΩΝ " ΔΡ. Δ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ



"Ο ΚΑΡΚΊΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΎΕΤΑΙ" Δρ.Δ. Λαμπρόπουλος.

Άλλο ένα βίντεο (κασέτα vhs, πριν περίπου 20 χρόνια) που νομίζω πώς άξιζε το "κόπο"να το μετατρέψω σε ψηφιακό και να το ανεβάσω στο YouTube για να ωφεληθούν όσοι το θελήσουν! Η ποιότητά του (εικόνας και ήχου)  δεν είναι τόσο καλή, αλλά τα μηνύματα Συγκλονιστικά! Ανατρεπτικά!...Το είχα για πολύ καιρό στο πρόχειρο, προβληματιζόμενος μήπως και στενοχωρήσω φίλους -γνωστούς-συγγενείς που περνούν το "γολγοθά τους".Απόψε το αποφάσισα σκεπτόμενος τις καθημερινές απώλειες! Ο καρκίνος αγγίζει πλέον όλα τα " σπίτια "!

Οι "Λιποτάκτες των Νεκροταφείων"  με ονοματεπώνυμο μιλάνε για τη περιπέτειά τους! και ο Δρ.Δ. Λαμπρόπουλος παρουσιάζει τους απόρρητους ιατρικούς  φακέλους τους..
 Επειδή συνήθως οι καχύποπτοι ,λένε διάφορα.....η 4η περίπτωση (η πλέον αξιόπιστη ίσως), η κα. Μαρασλή μαζί με το σύζυγό  της γνωστό γιατρό της Πάτρας μιλάνε για τη περιπέτειά τους, και  για την ανατροπή που έκαναν στη καθημερινότητα τους.

"Από τη Φυσική και τη Βιολογία στον καρκινοπαθή απαγορεύεται το κρέας......."

Το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου έχει τεράστιες δυνατότητες....αρκεί να το υποστηρίξουμε αλλάζοντας τρόπο  Διαβίωσης