Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΥΟΛΌΓΗΜΑ; Η ΛΎΣΗ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΆΠΙ ΣΑΣ


Στον σύγχρονο σημερινό κόσμο της ιατρικής η FDA δεν αφήνει τις εταιρείες να πωλούν προϊόντα με ιατρικές ιδιότητες, εκτός εάν έχουν πρώτα δοκιμαστεί, με πολύ μεγάλο κόστος, ώστε να εγκριθούν ως φάρμακα.

Είναι γεγονός γνωστό ήδη απο τις αρχές του 20ου αιώνα, ότι σπανίως κάποιος, που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο, δηλαδή την κοινή μαγειρική σόδα, προσβάλλεται εύκολα απο κρυολόγημα,  καθώς και ότι όσοι προσβάλονταν, αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν...   ήπια συμπτώματα.
Η δοσολογία είναι απλή:

       Κατά την πρώτη ημέρα, έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι καθαρό, απαλλαγμένο απο χλώριο νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.

·       Κατά την την δεύτερη ημέρα, τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας σε ένα ποτήρι νερό, με την ίδια συχνότητα

·       Κατά την τρίτη ημέρα μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι νερό, πρωί και βράδυ.

·       Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι νερό, κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.
Η μαγειρική σόδα ,είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο χρήσιμα προϊόντα.


 Ωστόσο, η μαγειρική σόδα έχει ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Εάν ληφθεί εσωτερικά συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα μας.
Αυτό είναι πιθανόν το βασικό σκεπτικό πίσω από τις συνιστώμενες χρήσεις του κατά του κρυολογήματος, των συμπτωμάτων της γρίπης.
Σε πολλές περιπτώσεις κρυολογημάτων και γρίπης η χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου, έφερνε αποτελέσματα, εντός 36 ωρών, και  τα συμπτώματα υποχωρούσαν εντελώς.

Ακόμα και η χρήση του όξινου ανθρακικού νατρίου ως προληπτικού μέσου για το κρυολόγημα,είχαν ως  αποτέλεσμα ,όσοι έπαιρναν σόδα να μην νοσήσουν, ενώ σχεδόν όλοι γύρω τους είχαν  γρίπη.
Προφανώς διότι το όξινο ανθρακικό νάτριο       απαλύνει τους βλεννογόνους και διαλύει την πυκνή βλέννα.
Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη.
 Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το.
ΚΑΝΟΝΑΣ: μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα,
και αν είστε πάνω από 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα.
Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.
Η Ισχυρή θεραπευτική δύναμη της μαγειρικής σόδας
ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες :
 τον καρκίνο!
Δυστυχώς, παρ’ όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο, είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του αίματος.. σε κανονικά επίπεδα.
Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι..
ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλικότητα είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία.

Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος.
 Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.
Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων. 

Χρειάζεται να έχει κανείς απλή σκέψη και.. ανοικτό μυαλό, για να δεί ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσει  στο σώμα του  θεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με τα τοξικά φάρμακα, εμβόλια ή χειρουργικές επεμβασεις, ακόμη και όταν πρόκειται για μια τόσο σοβαρή κατάσταση, όπως ο καρκίνος.
Πηγή:GALINOS
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου