Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΑΣ! (ΗΛΙΟΣ- D3 )




Πριν δύο χρόνια μια ωραία καλοκαιρινή μέρα του Ιουνίου ... στην παραλία Παπαγεωργόπουλου της Θεσσαλονίκης θα βλέπατε το λόγο έλλειψης της ορμόνης «βιταμίνης» D3 στην πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού !
Και το ίδιο ισχύει και για την Αθήνα και για αλλά σημεία της χώρας!
Οφείλω να ομολογήσω ότι φέτος ...αλλά «δεδομένων των δεδομένων» ο κόσμος πλέον βγαίνει στην παραλία ... κάποιοι για να ξεσκάσουν από τα λοκνταουν και ευχής έργον θα είναι κάποιο μεγάλο ποσοστό να βγαίνει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ για να φωτοσυνθέσει την ορμόνη «βιταμίνη» D3 την Καλσιδιόλη, την βασίλισσα του Ανοσοποιητικού !
ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΑΣ βεβαια η παρουσία των πολιτων στην παραλία θεωρήθηκε το κρισιμο αίτιο της μεταδοσης του Κορονοϊού ... ψευδοεπιστημονικα επιχειρήματα φελλών και τα οποία ήδη βλέπουμε να μαζεύονται σιγά σιγά ...
Αλλά για κάποιους μεγαλομετόχους του πουγκιού που λέγεται ΥΓΕΙΑ ... ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ... και θα θυμάστε πως παρουσίαζαν τα περίπλανητικά πλάνα με τα «εκατομμύρια Θεσσαλονικέων» που «σπέρνουν τον θάνατο» στην παραλία ο ένας στον άλλον !!
Πλέον βεβαια τα λοκνταουν συμβάλλουν στις μεταλλάξεις, στην καταστροφή της Οικονομίας, στην ενδοοικογενειακή μετάδοση και δεν συντελούν στην μείωση της εξάπλωσης... ακούω τελευταία...
Που να δείτε και σε λίγο όταν ξεπουλήσουν τι θα ακούμε ...!
Έναν ολιγόλεπτο σχολιασμό του φαινομένου θα δείτε εδώ: