Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!


Όταν λέμε ασθένεια εννοούμε ότι το σώμα είναι λερωμένο. Λερωμένο από σκουπίδια που μπήκαν!! Δεν λερώνεται και δεν ασθενεί το σώμα από κάτι εξωτερικό, δεν υπάρχει ο μπαμπούλας καρκίνος που θα χτυπήσει σε χρόνο μη αντιληπτό και θα μας ξεκάνει πριν προλάβουμε να σωθούμε. Αυτές οι εντυπώσεις που έχουμε στο μυαλό μας είναι ψεύδη που σπάρθηκαν από χρηματοκυνηγούς-εκμεταλλευτές χρησιμοποιώντας φόβο. 

Ο καρκίνος και όλες οι αρρώστιες ξεκινούν από το σύστημα αποχέτευσης του οργανισμού...το λεμφικό σύστημα που είναι υπεύθυνο να καθαρίζει το σώμα μας! 

Το λεμφικό σύστημα κινείται και λειτουργεί όταν τρώμε φρούτα...ειδάλλως φρακάρει μαζί με τα σκουπίδια και μένουν εκεί που είναι και αυτό είναι ο καρκίνος! Στην ουσία δεν θα έπρεπε να λέγεται καρκίνος. Δεν θα έπρεπε να έχει καν όνομα αλλά όποιος έχει ανάγκη να βάζει ταμπέλες λέγεται διανοούμενος!

Όλο το σώμα αποβάλλει σκουπίδια γιατί κάνει καύσεις και αν τρώμε φρούτα τότε φεύγουν. Εάν τρώμε κρέατα, γάλατα, τυριά, καφέδες, ψωμιά, τότε το σώμα γεμίζει νεκρό ιστό από τα κρέατα καθώς και όλη τη σαβούρα που είχε το σώμα του ζώου γιατί κάνει καύσεις, αν πίνουμε γάλατα και τρώμε τυριά γεμίζουμε βλέννα που είναι κι αυτή επιβλαβής, ο καφές είναι στην κατηγορία των δηλητηρίων και δίνει ενέργεια γιατί το σώμα έρχεται σε υπερένταση για να διώξει το δηλητήριο από το σώμα(το έχω βιώσει και νόμιζα ότι πεθαίνω, είχα πτώση-έξαρση σε εναλλαγές κάθε 2-3 λεπτά-μαρτύριο) και τα ψωμιά έχουν πενήντα φορές σάκχαρα κακής ποιότητας από τα φρούτα. Για τις πρωτεΐνες ούτε λόγος-μέγας ψεμαμύθος!

Όταν αρρωσταίνουμε αρκεί να τρώμε μόνο φρούτα ώστε να επαναφέρουμε την υγεία για να θεραπευτούμε! 

Γιατί ο γιατρός προτείνει φάρμακο με σκοπό να κλειδώσει την ασθένεια μέσα σε κάποιο σημείο του σώματος περιορίζοντας την;; Είναι γνωστό ότι τα φάρμακα δεν θεραπεύουν, το γράφουν στο χαρτί τους! 

Η φύση θεραπεύει...όχι η τεχνητή αντιγραφή της φύσης των ψωνισμένων διανοούμενων που έχουν χάσει την μπάλα και επιβραβεύονται μεταξύ τους μέσα στις στολές τους και μασάμε το παραμυθάκι τους γιατί κλάνουμε μαλλί στη θέα του κύρους μιας στολής!

Στα κομμάτια!

Την αλήθεια την βρίσκει όποιος την πιστεύει και όποιος δακρύζει από πόνο ψάχνοντας την και δεν εγκαταλείπει το ψάξιμο!

Ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο μου είπε...

Η θεία μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας...

Η χοληστερίνη μου έχει φτάσει στα ύψη...

Κουράστηκα με τις αρρώστιες πάνω μου...

Γιατί τα χέρια σου είναι έτσι; Έχω ψωρίαση...

Και ουδείς από τους πάσχοντες γνωρίζει ότι απλά το σώμα του έχει μπουκώσει από την σαβούρα που τρώει..είναι σαβούρα! Μόνο τα φρούτα δέχεται το σώμα ως καθαρά.

Όταν οι σαβούρες μένουν στο σώμα με τα υπολείμματα τους και δεν βγαίνουν για χρόνια αρχίζουν να καίνε τα κύτταρα. Όταν λέμε ότι έκανε μετάσταση σημαίνει ότι το λεμφικό σύστημα καίγεται και σε άλλο σημείο εκτός από το πρώτο γιατί απλά είναι μπουκωμένο σε σημείο σήψης!

Εάν το λεμφικό σύστημα κινηθεί και πάλι τότε υπάρχουν αληθινές ελπίδες να αποτοξινωθεί το σώμα, να αναγεννηθεί ότι καταστράφηκε και να γνωρίσει ο άνθρωπος την ζωή από την αρχή. Εάν κατακτάμε την υγεία μας με αυτόν τον απλό τρόπο ερχόμαστε κοντά στην αλήθεια. Η υγεία είναι κοντά στην αλήθεια.

Το σώμα αναγεννάται με τα φρούτα!

Η καταστροφή του έρχεται με όλες τις άλλες τροφές.

Και να αναφέρω ότι όλα υπόκεινται στον νόμο του κάρματος(ότι κάνεις θα λάβεις), ότι έφαγες θα λάβεις...και αν σε περίπτωση το μυαλό και τα συναισθήματα έχουν κλειδώσει αρνητικά τότε μιλάμε για πάγωμα και το ξεπάγωμα χρειάζεται μεγάλη θέρμη, επιμονή και αγάπη.

Επίσης βλέπουμε να γεννιούνται παιδιά με τις προαναφερόμενες παθήσεις. Παθήσεις!! Όχι αρρώστιες, ούτε ασθένειες. Ακούστε πόσο καλά ακούγεται η λέξη πάθηση...δεν προκαλεί φόβο, προκαλεί μια ηρεμία για αντιμετώπιση. Σκουπίδια έχουμε-όχι έναν μπαμπούλα ιό! Δεν υπάρχει αόρατος αποκεφαλιστής ιός! Είναι κάρματα οι παθήσεις. Είναι ευθύνη μας που συνέβη είτε το ξέραμε ότι το προκαλέσαμε, είτε δεν! Παιδιά-γεννητούρια με παθήσεις επειδή υπάρχει κληρονομικός γενετικός κώδικας ο οποίος λύνεται!! Λύνεται με σωστή τροφή! Λύνεται!

Ο γιατρός όμως θα σου πει ότι είναι αυτοάνοσο! Ήμαρτον Θεέ μου! 

Απλά ο γιατρός σπούδασε τα βιβλία που του έβαλαν μπροστά του...όπως τα βιβλία που φτιάχνουν τώρα για την νέα σχολική γενιά!!

Ο γιατρός όμως νιώθει συχνά καθημερινά ότι κάτι δεν κάνει σωστά...και εκεί είναι το μεγάλο του σφάλμα-κάρμα...δεν έχει ιδέα τι θα συναντήσει στην επόμενη ζωή του επειδή πήρε αρκετούς στο λαιμό του μόνο και μόνο γιατί δεν είχε το σθένος να πει συγνώμη δεν ξέρω να το γιατρέψω! Ζητώ συγγνώμη που απλά δεν έχω την γνώση!

Για να μην χάσει το μεροκάματο του όμως ξέρει να σε βάλει στον αργό θάνατο με τεχνητές φαρμακευτικές αγωγές και πολλά ακόμη....χημειοθεραπείες!!! Έλα να σκοτώσουμε τον καρκίνο βάζοντας σου μέσα καρκίνο...μιας και υγρά της χημειοθεραπείας είναι τόσο όξινα όσο το κάψιμο που προκάλεσαν τα σκουπίδια που έμεναν μέσα για χρόνια! Τα υγρά μπαταρίας είναι ένα βήμα από τα υγρά της χημειοθεραπείας. Πιες τα για πρόληψη.

Ο τίμιος άνθρωπος δεν φοβάται. Όποιος ψάχνει βρίσκει. Όποιος δεν ακούει είναι κλειδωμένος-μαρμαρωμένος! 

Την θεραπεία την δίνει η φύση. Η αντιγραφή της φύσης είναι προσποίηση-υποκρισία ενός μειονεκτικού ανθρώπου.

Loukas Leodisis