Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΡΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ (για αρχαριους)

 

Ας πούμε μια ακόμη ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ με απλά λόγια :
Είχατε πέρσι κάποια γρίπη ή γριπούλα ?
Προ-πέρσι ?
Παρά-προ-πέρσι ?
Αντι-παρά-προ-πέρσι ?
***
ΑΝ ΟΧΙ οκ, δεν είχατε !
ΑΝ ΝΑΙ ! τότε μπορεί να είχατε κολλήσει τον ανθρώπινο κορονοϊό (human coronavirus), ο οποίος κυκλοφορεί μερικές δεκάδες χρόνια στον πλανήτη Γη και στον ιδιαίτερο πλανήτη ΕΛΛΑΔΑ !
***
Τι σημαίνει αυτό?
Ότι η οικογένεια των Κορονοϊών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ στους στρατιώτες-λευκά αιμοσφαίρια που προστατεύουν το σώμα σας !
***
Δηλαδή?
Επειδή πρόκειται για μεταλλάξεις μιας κοινής οικογένειας Ιών ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ σε κάποια ΚΟΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (αντιγονικούς επίτοπους) του ανθρώπινου Κορονοϊού και του SARS-CoV-2 να έχετε ήδη ανεπτυγμένα και ωριμασμένα Β-ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΑ, τα οποία θα έχετε για αρκετά χρόνια... και τα οποια ειναι αυτα που παραγουν τα πολυτιμα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ! (ας τα ονομάσουμε "αστυνομικά drones" που αλωνίζουν μέσα στο σώμα σας και ψάχνουν αυτό που ειναι προγραμματισμένα να βρουν !)
***
Τι σχεση εχουν αυτα τα αντισωματα με εκεινα που παραγονται απο τα εμβολια ?
Τα Β-λεμφοκύτταρα ειναι αυτα που διαφοροποιουνται (δηλαδη ενεργοποιουνται κατοπιν αναγνωρισης μεσα στο σωμα ενος ιου ή βακτηριδιου και εξειδικευονται στο να αναγνωριζουν ειδικα αυτο το μικροβιο για το οποιο ενεργοποιηθηκαν...) και στη συνεχεια παραγουν ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ("drones") για να εντοπισουν και να κλειδωσουν ωσαν "χειροπεδες" πανω στους ιους και τα βακτηριδια ή αλλα τοξικα στοιχεια και να τα ακινητοποιησουν ή επιβραδυνουν μεχρι να ερθουν τα "περιπολικα" [μακροφαγα (ντετεκτιβ CSI), πολυμορφοπυρηνα (αστυνομοι), δενδριτικα (στρατιωτες, συνοριοφυλακες) και Τ-κυτταροτοξικα (κομμαντο) κυτταρα] και ή να σκοτώσουν επιτοπου ή να τα μαζεψουν και να τα φυλακισουν και να αναλυσουν τα μικροβια (εγκληματιες) για να τα καταλαβουν σε βαθος και να ενημερωσουν διεξοδικα περι τινος προκειται τα Β-Λεμφοκυτταρα (μυστικες υπηρεσιες ΚΥΠ), τα οποια, με τη σειρα τους, θα παραξουν εργαλεια μονιμης ανιχνευσης (αντισωματα, drones) στο σωμα εναντιων των συγκεκριμενων μικροβιων !
Οταν νοσουμε με τον φυσικο τροπο, οι ΦΡΟΥΡΟΙ μας αναγνωριζουν τους εγκληματιες με δεκαδες διαφορετικους τροπους (γιατι καταφερνουν να τους "ανακρινουν" και παιρνουν ολες τις σημαντικες και ασημαντες πληροφοριες που αφορουν τους εγκληματιες) δηλαδη παραγουν πολλων ειδων διαφορετικα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ !!
Τα Εμβολια απο διαφορες εταιρειες ειναι 1, 2 ή 3 επιλεγμενα χαρακτηριστικα (αυτο ειναι το δοκουν) σημεια ενος ιου (ή αλλου μικροβιου) τα οποια θα αναγκασουν τον οργανισμο μας να παραξει καποια B-λεμφοκυτταρα (ΚΥΠ) εξειδικευμενα για αυτα τα 1, 2 ή 3 επιλεγμενα κομματακια... τα οποια θα παραξουν αντισωματα (εργαλεια μονιμης ανιχνευσης, drones) αλλα μονο για αυτα τα 1, 2 ή 3 χαρακτηριστικα επιλεγμενα κομματακια...
ΟΠΟΤΕ απο αυτα καποιοι ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ οτι ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ νοσησης ειναι ο καλυτερος γιατι παραγει παρα πολλα διαφορετικα αντισωματα για πολλα διαφορετικα σημεια ενος μικροβιου !
Η ΔΙΑΦΟΡΑ:
Για να ειμαστε, ομως, ακριβεις ως Ανοσολογοι πρεπει να ξεκαθαρισουμε και το εξης.... Τα εμβολια θα μπορεσουν να δωσουν ενα προβαδισμα στον οργανισμο απεναντι σε ενα συγκεκριμενο μικροβιο, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΣΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ, ωστε να αναγνωρισει γρηγορα εστω και απο αυτα τα 1,2 ή 3 σημεια εναν πχ ιο και να ξεκινησει απο την δευτερη, τριτη μερα της νοσου να παραγει αντισωματα και ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ! και μετα ο οργανισμος θα αναγνωρισει και αλλα σημεια του ιου και θα παραξει και αυτος και αλλα Β-λεμφοκυτταρα περαν των 1, 2 ή 3 σημειων και τα οποια θα παραξουν πολλα διαφορετικα αντισωματα !
ΑΡΑ:
Το προβλημα με τα εμβολια, λοιπον, δεν ειναι στην αρχη λειτουργια τους, την οποια ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΑΙ ωσαν επιστημονες, αλλα στα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ που βαζουν οι εταιρειες μεσα τους, για να διατηρουνται για μεγαλα χρονικα διαστηματα σε ραφια και αποθηκες, μεχρι να χρησιμοποιηθουν.
Επισης, βαζουν μεσα και αλλες ουσιες για να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ σε ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ τους ανοσοποιητικους φρουρους ωστε να ειναι το εμβολιο τους πιο αποτελεσματικο ... ή και κοιτωντας τον εμπορικο ανταγωνισμο περισσοτερο απο την υγεια των καταναλωτων (τι κανουργιο σας ειπα τωρα .. ? τιποτα ! οτι συμβαινει σε ολες τα προιοντα στην εποχη της ΜΗ-ΗΘΙΚΗΣ) !
Επισης, καποια εμβολια εχουν και ουσιες που οταν υπερδιεγερθει το ανοσοποιητικο να μην το αφησουν να ειναι αποτελεσματικο, μεχρι να ενεργοποιηθουν πολλα Β- λεμφοκυτταρα (επειδη τα περισσοτερα εμβολια μπαινουν στο μπρατσο, που δεν ειναι καλο σημειο για να ενεργοποιηθουν οι φρουροι μας... καλα σημεια ειναι το εντερο, οι πνευμονες και οι βλεννογονοι, γενικοτερα, οπου ειναι χτισμενα τα Στρατοπεδα Φρουρων της φυσικης μας ανοσιας !!) αλλα αυτο ειναι μια λαθος τακτικη, ... ειναι σαν να λες ασε τις εξεγερσεις να συνεχιζονται για να τις βλεπουν οι πολιτες για να φοβουνται και να παραδειγματιζονται... ε και ας καουν και δεκα μαγαζια και αυτοκινητα παραπανω ! δηλαδη σταματανε τον Αρχηγο της αστυνομιας απο το να δωσει σημα στα ΜΑΤ, τα οποια ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ στο δρομο και κοιτανε, για να επιτεθουν στους ταραξιες και να τελειωσουν αμεσα την εξεγερση !!
Πολλα απο τα πραγματικα προβληματα των εμβολιων, θα βρισκανε λυση, ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΠΙΚΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, απο το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ή το ΠΑΣΤΕΡ και ηταν "ΦΡΕΣΚΑ" χωρις συντηρητικα και ενισχυτικα, αγνωστου ποσοτητας και αγνωστου προελευσεως και πολλες φορες αγνωστου συνθεσεως, ακομη και αγνωστου υλικου-τεχνικης-"πατεντας" ... απο αγνωστου ΗΘΙΚΗΣ εταιριες και αφεντικα που δεν νοιαζονται τι θα συμβει "σ' ενα ποσοστο ανθρωπων..." στην αλλη ακρη του ωκεανου...
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, οι Ελληνες επιστημονες ειναι το μεγαλυτερο και πιο αξιολογο δυναμικο τετοιων εταιριων και τελικα... ολοι οι ανθρωποι στον πλανητη θα αγοραζαν εμβολια απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ λογω ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ και αποδεδειγμενης ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και το ΠΝΕΥΜΑ αντι για το ΧΡΗΜΑ, την ΥΛΗ και μια ΑΝΗΘΙΚΗ σταση απεναντι στη ζωη, που εχουν καποιοι αλλοι λαοι πιο ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ για τετοιες αξιες !!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΕΓΧΟΣ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ... στην Ελλαδα τιποτα δεν μενει κρυφο... οποτε και θα ξεραμε καθε ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ να τον εντοπισουμε εν ελθετω χρονο !
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
ΑΥΤΑ τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ξαναδιαβαστε τα, για να μπορειτε να τα περιγραψετε στα ΠΑΙΔΙΑ σας, ετσι ακριβως ! και να καταλαβουν και αυτα ο,τι ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ και ΟΤΙ ΑΝ τα παιδια ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΦΡΟΥΡΟΙ" να ειναι ΥΓΙΕΙΣ και να εχουν ΚΑΛΗ "τροφη" και να εχουν "καλα οπλα" και "σφαιρες", τοτε το σωμα ξερει να μαχετε και να φτιαχνει τα καλυτερα εμβολια και αμυνες που ΠΟΤΕ δεν θα καταφερει μια εταιριουλα σαν την PφIZER ή την MOντERNA...
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ πρεπει να καταλαβουν την αξια και την ανικητη φυση του σωματος τους και να απαλλαγουν απο ΤΟ ΑΓΧΟΣ και τον ΠΑΝΙΚΟ που σπερνουν οι εμποροι ψυχων των ψευδοδημοσιογραφικων δελτιων παραμορφωσης !
ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ του #Dr_V
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ και τωρα που ξερετε πως λειτουργει, μπορω να πω ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΑΣ και τις πρωτες υλες που χρειαζονται αυτοι !!
Συντομες ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ συμβουλες : #MUDr_Vassaras_Alexandros
Αφηνω μερικες εδω ...
* Βιταμινη D3 στοχος 2020 τα 40ng/ml και μετα στοχος του 2021 το 80ng/ml ( αλλα μετα το 40ng μπορουμε να προσθεσουμε και K2-MK7, για μια εβδομαδα ανα μηνα οσο συνεχιζουμε με το συμπληρωμα.
* Ψευδαργυρος στοχος τα 80μgr τουλαχιστον και παντα σε ισορροπια με τον χαλκο ! Κανουμε μετρηση στο αιμα μας !!
* Καθημερινη ληψη βιταμινης C (διατροφικα ή με συμπληρωμα)
* Νερο
* Υπνος και τα τρια βοηθανε την κινηση της λεμφου (αποχετευση)
* Ασκηση
* ΚΛΕΙΣΙΜΟ Τηλεορασης στην ωρα των ειδησεων ( αν επιλεξετε την ανοσοποιηση)
ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ, Σωκρατης - κανενας δεν γεννιεται κακος, αλλα οταν μαθεις τι ειναι κακο και συνεχιζεις να το κανεις τοτε εισαι ΔΥΟ φορες κακος !! και μετα οπως στρωνεις κοιμασαι ... απλο !
Σ.σ.: Την τιμη της D3 την μαθαινετε ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (και εσεις και τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ) και την παρακολουθειτε αρχικα ανα τριμηνο και στη συνεχεια οταν πιασετε τα προβλεπομενα επιπεδα ανα εξαμηνο ή ανα ετος, παντα μαζι με μια γενικη αιματος (που θα παει... θα μαθουν σταδιακα να την διαβαζουν ολοι συνδυαστικα και ως διαγνωστικο βιοδεικτη).