Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΟΡΘΟΚΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!

Φωτογραφία του χρήστη Dr.Mouroutis New Life.


Ερευνητές στο Harvard:
"Φλεγμονώδεις διαίτες προάγουν ορθοκολικό καρκίνο!"Πλέον είναι πασιφανέστατο πως μια διατροφή με κρέας( και δη ερυθρό),ζάχαρη, άσπρο ψωμί κτλ, προάγει μορφές καρκίνου σε άνδρες και γυναίκες..'
Τόσο ο ΠΟΥ( Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) αλλά και έγκριτες ιατρικές σχολές όπως αυτή του Harvard έρχονται να επικυρώσουν τα όσα εδω και αρκετά χρόνια κηρύττουμε με ζέση κα ήθος( και αυτο φαίνεται να παρ-ενοχλεί τα συμφέροντα κάποιων..) απανταχού δημόσια και κατ'ίδιαν..

Στην Ελλάδα της κρίσεως όμως αρκετοί είναι εκείνοι οι συνάνθρωποι μας που, όχι μόνο δεν ακούν τις προειδοποίησεις αλλά το χείριστο δε, εμμένουν με πεισμονή στις διατροφικές και λοιπές άλλες έξεις ,οδηγώντας τους ίδιους και τους οικείους αυτών, με βεβαιότητα νωρίτερα στο τάφο..

Η πρόσκληση είναι για ΟΛΟΥΣ σας: Ελάτε και γευτείτε το Μεγαλείο της Ζωής ,Υγείας και Ομορφιάς..μακρια απο επεμβάσεις, αγωγές και προβλήματα πασης φυσεως..Απλά, δώστε μας λίγο απο τον χρόνο σας για να κατα-δείξουμε την επιστήμη, το Ήθος και τη Λογική της Ευεξίας!
Με εκτίμηση,

Κων/νος Μουρούτης

Πηγή:https://www.health.harvard.edu/cancer/harvard-researchers-inflammatory-diets-linked-to-colorectal-cancer?utm_content=buffer10276&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer