Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ !

δαφνέλαιο

Από τα πιο γνωστά και αποτελεσματικά φυσικά υλικά, που μάχεται κατά της τριχόπτωσης είναι το δαφνέλαιο.Μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας 1 φλυτζάνι φύλλα δάφνης, 3 φλυτζάνια ελαιόλαδο, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δάφνης και 2 κάψουλες βιταμίνη Ε.

Προμηθευθείτε δαφνέλαιο από το φαρμακείο και θα δείτε τα μαλλιά σας να μοιάζουν με μικρού παιδιού, ειδικά τώρα το φθινόπωρο.

Τη χρήση του δαφνέλαιου για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, τη συστήνουν γιατροί και φαρμακοποιοί, ειδικά σε άτομα που βλέπουν να χάνουν τα μαλλιά τους εξαιτίας κάποιας πάθησης.

Το δαφνέλαιο είναι γνωστό για την τονωτική του δράση στα μαλλιά, γυναικών και ανδρών, εξαιτίας της πλούσιας σύνθεσής του σε βιταμίνες Α και Ε, καθώς και σε λιπαρά οξέα.

Η βασική του ιδιότητα είναι οτι προστατεύει τη δομή της τρίχας και ταυτόχρονα την ενισχύει, ειδικά όταν πρόκειται για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Εφαρμόστε λίγη ποσότητα στα δάχτυλά σας, τρίψτε τα λίγο για να ενισχυθεί η δράση του με τη θερμότητα και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ στις ρίζες. Απλώστε και κατά μήκος των μαλλιών. Αφήστε όσο περισσότερο μπορείτε, αν γίνετε κοιμηθείτε και το πρωί ξεβγάλετ τα μαλλιά σας καλά για να μη μείνει η λιπαρότητα.

Η θεραπεία με δαφνέλαιο μπορεί να γίνεται 2-3 φορές το μήνα και πραγματικά θα εκπλαγείτε από την αλλαγή.

Διαδικασία:Θρυμματίστε τα φύλλα δάφνης και τοποθετήστε τα σε ένα βάζο μαζί με το ελαιόλαδο. Αφήστε το μείγμα σε φωτεινό μέρος για δύο περίπου μήνες.

Μόλις παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος, σουρώστε το μείγμα και τοποθετήστε το περιεχόμενο σε ένα καθαρό και αποστειρωμένο βάζο προσθέτοντας το αιθέριο έλαιο και τη βιταμίνη. Το δαφνέλαιο είναι έτοιμο για χρήση. Απαιτείται να διατηρείται σε σκιερό μέρος.

Χρήση

Τοποθετήστε στα μαλλιά σας μία ποσότητα από το δαφνέλαιο και κάντε απαλό μασάζ από τις ρίζες έως τις άκρες.

Στη συνέχεια, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία διάφανη μεμβράνη και κρατήστε τα για μία ώρα τουλάχιστον.

Τέλος, λουστείτε με χλιαρό νερό.

Μπορείτε να ακολουθείτε την ίδια διαδικασία 1 φορά την εβδομάδα.

Πηγή