Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ (EHS) !




Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν ότι δεν ανέχονται την παρουσία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ...


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτιμά ότι το 3% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία (EHS), μια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από υπερευαισθησία στην υψηλή και χαμηλή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Το EHS δεν είναι αναγνωρισμένη ιατρική διάγνωση, αν και υπάρχει σημαντικός αριθμός ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν τα συμπτώματα.

Τα συμπτώματα της  μπορεί να περιλαμβάνουν τα νεύρα και τα καρδιαγγειακά, αναπνευστικά, σκελετικά και νευρολογικά συστήματα. Στην Ιταλία, οι στατιστικές είναι ανησυχητικές, καθώς το ποσοστό των ατόμων που πάσχουν από την ΕΟΚ εκτιμάται ότι είναι περίπου 4% του πληθυσμού.

Το EHS είναι στενά συνδεδεμένο με μια άλλη ασθένεια που ονομάζεται Πολλαπλή χημική ευαισθησία (MCS), ένα τοξικό-ανοσοποιητικό σύνδρομο που προκαλείται από έκθεση σε χημικούς παράγοντες: Περίπου το 35% των ανθρώπων που πάσχουν από MCS αναπτύσσει υπερευαισθησία στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από την ασθένεια και αναγκάζονται να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους επιδιώκοντας μερική ή πλήρη απομόνωση από την κοινωνία. Η στενή συσχέτιση μεταξύ του ανθρώπου και του περιβάλλοντός του είναι το κύριο ζήτημα όταν συζητάμε τρόπους βελτίωσης της υγείας των ανθρώπων της ΕΟΚ οι οποίοι δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τους χώρους που τους κάνουν να νοσούν. 

Οι περισσότεροι πάσχοντες προσπαθούν να βρουν ανακούφιση με ιδιοκατασκευές.  

Άλλοι αναπτύσσουν συμπτώματα κατάθλιψης και άλλοι άβολίας λόγω παραίτησης σε μια αόρατη και σιωπηλή ασθένεια. 

Ένα από τα κοινά σημάδια αυτής της δυσανεξίας είναι και η διαταραχή ύπνου. 😔

Οι ηλεκτροευαίσθητοι άνθρωποι παλεύουν να αποκτήσουν σωστό αποκαταστατικό ύπνο.

Ξυπνάνε στη μέση της νύχτας χωρίς άλλες ανησυχίες και δεν μπορούν να ξανακοιμηθούν.

Μερικοί από αυτούς δεν συνειδητοποιούν την κατάστασή τους μέχρι την ημέρα που αποσυνδέονται από όλες τις πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας , και καταλαβαίνουν τη τεράστια διαφορά ... 

Πολικός 2020