Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ



Προς το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο:

«ΕΠΙΣΤΗΜΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΑ στον ΠΟΛΕΜΟ της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

Κυρίες και κύριοι επιστήμονες,

Εγώ ο Νικόλαος Βρούσγος, ο «Ταλιμπάν» της Ιατρικής ως «επιστημονική αντιπολίτευση» από μια «άλλη ιατρική πραγματικότητα» που είναι υπό διωγμό διότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ οικονομικά σας λέω τα εξής:

Η ειδικότητά μου είναι «Η Μακροζωία με Υγεία» κι έχω διδαχτεί τόσο στα μεγάλα Πανεπιστήμια της Αυστραλίας που σπούδασα, “Charles Sturt” and “Southern Cross”, όσο κι από την 25ετή κλινική εμπειρία μου στην Αυστραλία κυρίως πως, τα περισσότερα προβλήματα υγείας των ανθρώπων σήμερα είναι πλέον «ιατρογενή», έμμεσα ή άμεσα, δυστυχώς. 

Με λίγα λόγια, υπάρχει εν προκειμένου από την μία πλευρά το «κυβερνητικό στρατόπεδο» της «Παστερικής Ιατρικής παθολογίας» με τους «ειδικούς» τους μεγαλο-καθηγητές, τους Ιατρικούς Συλλόγους, τις Ιατρικές Σχολές, τα Νοσοκομεία, τα Ερευνητικά Κέντρα, τις Πολυεθνικές των Φαρμάκων κλπ, κλπ, και από την άλλη μόνος ως εποικοδομητική «αντιπολίτευση» και Πρόεδρος του ΠΑΣΥΦΥ, «Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοπαθητικών» τείνω χείρα συνεργασίας εγώ και η ομάδα μου των επιστημόνων της Νέο-Ιπποκρατικής Ιατρικής.

Συμπερασματικά νομίζω, πως θα πρέπει να ορθώσουν το ανάστημά τους στην παρούσα φάση οι διαφωνούντες «ειδικοί» μεγαλο-καθηγητές της ιδίας κυβερνητικής «Παστερικής Ιατρικής παθολογίας» ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ με την σπουδαιότητα της επιστημονικής αντιπαράθεσης σας σε επίπεδο «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και εύχομαι κάθε επιτυχία στο Συνέδριο.

Εγώ ως Πρόεδρος του ΠΑΣΥΦΥ, δηλαδή της Νέο-Ιπποκρατικής Ιατρικής, αλλά και ως Κλινικός Γεροντολόγος για «Μακροζωία με Υγεία» δηλώνω ευθαρσώς πως ΔΕΝ υπάρχει η συγκεκριμένη πανδημία, και είναι ΜΥΘΟΣ.

Επομένως δεν χρειάζεται μάσκα ή περιοριστικά μέτρα για κάτι που δεν υπάρχει.

Επομένως δεν χρειάζεται και κανένα εμβόλιο για μια ανύπαρκτη πανδημία.

Βέβαια πάντα οι άνθρωποι αρρώσταιναν, και πάντα πέθαιναν από διαφορετικές αιτίες, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν μικροοργανισμοί.

Οι ασυμπτωματικοί όμως δεν είναι κρούσματα. 

Οι ελαφρώς ασθενούντες από το κοινό κρυολόγημα ή την «γριπούλα επιστημονικά» ή τον «κόβιντ πανδημιακά κι επίκαιρα» όπως λέτε εσείς, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση από αυτή που νομίζει ότι προσφέρει η «Παστερική παθολογία» και για να μην πάθουν «ιατρογενή χειροτέρευση»

Οι δε με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ηλικιωμένοι, ο Θεός να τους λυπηθεί από τα «πειραματικά τοξικά φαρμακευτικά κοκτέιλ» που χορηγούνται για το «καλό τους» 

Το θέμα μας, «κόβιντ», δεν είναι ιατρικό αλλά «κοινωνικο-πολιτικό» κι έχει να κάνει με την αντικατάσταση του υπέρτατου αγαθού του ανθρώπου που είναι η ελευθερία, από τον έλεγχο των μαζών μέσω του «ιατρικού ολοκληρωτισμού».

Εάν ήταν ιατρικό το θέμα μας, θα έπρεπε η επικρατούσα ιατρική «Παστερική» παθολογία να παραδεχθεί ότι χρεοκόπησε, μετά την πλήρη αποτυχία της τόσο στην πρόληψη όσο και στην θεραπεία, εάν και όσοι εξακολουθείτε να υποστηρίζετε πως υπάρχει «πανδημία κόβιντ».

Διότι εάν ευσταθούσε η «θεωρία των μικροβίων» του Παστέρ “the germ theory” δηλαδή πως για όλα φταίνε οι μικροοργανισμοί πχ ο κορονοιός, που είναι και η βάση της σημερινής επίσημης-επικρατούσης «Παστερικής ιατρικής παθολογίας» και της παγκόσμιας κορωνο-υστερίας σήμερα θα ήμασταν όλοι νεκροί, οι δε επιζώντες αν υπήρχαν, θα έπρεπε να κυκλοφορούν με στολές αστροναύτη.

Επομένως εάν και πάλι επιμένουμε πως το θέμα είναι ιατρικό θα πρέπει η ιατρική να «αλλάξει ρότα» και να στραφεί στον Ιπποκράτη, στο αμυντικό μας σύστημα, στην ομοιόσταση, και στην «θεωρία του εδάφους» στην “The terrain theory” του ΜΠΕΣΑΜΠ και του ΜΠΕΡΝΑΡ, όπου ζουν οι τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί μέσα μας και γύρω μας σε αρμονική συμβίωση με εμάς, και για το καλό μας, μέχρι να διαταράξουμε εμείς αυτή την αρμονία με τον λάθος τρόπο ζωής μας, με την λάθος διατροφή μας, με τα πάσης φύσεως χημικά και φάρμακα, ή με το κοινό κρυολόγημα-επιστημονικά γριπούλα, δηλαδή την διαταραχή στην ομοιόσταση της θερμοκρασίας μας με το περιβάλλον, κλπ.

Πρέπει λοιπόν να επικεντρωθούμε στην αφαίρεση και την πρόσθεση. 

Αφαιρούμε τους βλαπτικούς-επιβαρυντικούς παράγοντες και προσθέτουμε τις ελλείψεις σε στοιχεία θρέψης πχ, που λείπουν από την τροφή μας λόγω της μοντέρνας απογύμνωσης τους κλπ, κλπ, καθώς επίσης προσπαθούμε την αποφυγή των «ιατρογενών» προβλημάτων υγείας που είναι και η πραγματική πανδημία.

Εάν ενοχλείται η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας, και ορισμένοι «ειδικοί» από τα γραφόμενά μου περί της «ανύπαρκτης πανδημίας κόβιντ» ας διαψεύσουν τότε τους  45.000 θανάτους στην Ελλάδα, και τους 20.000.000 ετησίως θανάτους σε όλο τον κόσμο από την πρώτη αιτία θανάτου που είναι τα καρδιαγγειακά νοσήματα. 

Μεταξύ των συνολικά 45.000 θανάτων αυτής της κατηγορίας, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι ισχαιμικές καρδιοπάθειες και άλλα καρδιακά νοσήματα εξακολουθούν να έχουν τη μεγαλύτερη επίπτωση στη συνολική θνησιμότητα. 

Στην Έκθεση «Παγκόσμιοι Κίνδυνοι 2020» (Global Risks Report 2020) που παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φόρουμ στο Νταβός, παρουσιάζονται και στοιχεία του Ινστιτούτου «Health Metrics and Evaluation».  

Η επεξεργασία των δεδομένων για το έτος 2017 δείχνει λοιπόν πως το 31,5% των ανθρώπων παγκοσμίως πεθαίνουν εξαιτίας καρδιοαγγειακών νόσων. 

Στερούν τη ζωή σε 20 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι το 2025 οι θάνατοι από καρδιά θα ανέλθουν στα 25 εκατομμύρια το χρόνο με κύριες αιτίες:  

Υπέρταση, Δυσλιπιδαιμία, Σακχαρώδης διαβήτης, Παχυσαρκία κλπ, όπου οι περισσότερες από αυτές τις αιτίες είναι κραυγαλέα «ιατρογενείς». 

Δια ταύτα, κι επειδή η υγεία ως υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου αντικατέστησε την ελευθερία όπως υποστηρίζουν ορισμένοι κυβερνητικοί «ειδικοί», κι εφόσον ενδιαφέρονται πραγματικά για την δημόσια υγεία και το «καλό μας» θα πρέπει να διατάξουν:

1. Την σύλληψη όλων των υπευθύνων διαχρονικά υπουργών υγείας, και ιατρών, διότι δεν μπορέσανε να προλάβουν αυτή την θανατηφόρο πανδημία που συνεχίζεται κάθε χρόνο και με αυξητική πορεία. 

2. Την αντικατάσταση των Μ.Ε.Θ. με Μ.Ε.Γ & Κ & Δ/Δ. Δηλαδή με Μονάδες Εντατικής Γυμναστικής & Κλύσματος, & Διαιτολογίας/Διατροφολογίας. 

3. Τα υποχρεωτικά «τεστ» για πίεση αίματος, χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, σακχαρώδη διαβήτη, κλπ. 

4. Μπλόκα της αστυνομίας σε κάθε γειτονιά με πιεσόμετρα & ζυγαριές, για την σύλληψη των «συμπτωματικών» και άμεση μεταφορά τους στις Μ.Ε.Γ & Κ & Δ/Δ. 

5. Περίπολα της αστυνομίας έξω από σουβλατζίδικα, ταβέρνες, μπακάλικα, φούρνους και ζαχαροπλαστεία. 

6. Περίπολα και αυστηροί έλεγχοι από τα ΜΜΕ για συγχρωτισμό πολιτών έξω από «κακόφημα μέρη» όπως ιατρεία, νοσοκομεία/κλινικές και φαρμακεία. 

7. Ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών μόνο σε ……μανάβικα.  

Λοιπόν συμφωνείτε ή διαφωνείτε;

Νικόλαος Βρούσγος

Κλινικός Γεροντολόγος/Φυσιοπαθητικός για «Μακροζωία με Υγεία»

Πιστοποιημένος Λέκτορας CNM (UK), UA (USA)

Πρόεδρος του ΠΑΣΥΦΥ και μέλος της ΕΓΓΕ.