Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

"Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "01.08.2020: >1 1 Million in Berlin 29.08.2020 >2 2 Millions in Berlin"

Ως μέλος της υπεράσπισης της υγείας των παιδιών “Children’s Health Defense” του Robert F. Kennedy junior, γιού του δολοφονημένου Robert Kennedy, και ανιψιού του δολοφονημένου πρώην Προέδρου των ΗΠΑ John Fitzgerald Kennedy, θα ήθελα να σας δώσω «ανατριχιαστικά» αποσπάσματα από την πρόσφατη ομιλία του Robert F. Kennedy in Berlin.

-Πλέον ο κύριος σκοπός μου είναι να ξεκινήσω την υπεράσπιση της υγείας των παιδιών.

-Τα εμβόλια δεν έχουν ελεγχθεί για την ασφάλεια και κανείς δεν μπορεί να σας πει από οποιαδήποτε ιατρική αρχή αν αυτό το εμβόλιο κάνει περισσότερη ζημιά στους ανθρώπους ή σώζει.

-Οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν έχουν διαφθείρει μόνο τους πολιτικούς μας με τεράστια ποσά που υποτίθεται ότι προστατεύουν τους Αμερικανούς από απειλές για τη δημόσια υγεία, αλλά έχουν διαφθείρει και τους ελεγκτικούς οργανισμούς που έγιναν μαριονέτες των φαρμακευτικών εταιρειών, και το χειρότερο από όλα είναι πως:

-Είχαν εκδώσει νόμο στη χώρα μας το 1986 που έδινε στις φαρμακευτικές εταιρείες πλήρη ασυλία από την ευθύνη, οπότε δεν υπήρχε κίνητρο για καμία από αυτές τις εταιρείες να κάνουν τα εμβόλια ασφαλή.

-Ολόκληρη η πολιτική δομή σήμερα είναι διεφθαρμένη από την φαρμακευτική προπαγάνδα και εγώ παρακολούθησα τα τελευταία χρόνια κάτι που είναι εξαιρετικό:

-Μεγάλωσα κατανοώντας το τι συνέβη στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στη χώρα μας και κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Νυρεμβέργης .

-O Hermann Goering όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα: “πώς κάνατε τους Γερμανούς να συμμορφωθούν;” ο Guering είπε:

-ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, κι ότι δεν είναι μόνο η Γερμανία που λειτούργησε έτσι αλλά σε οποιαδήποτε χώρα, είτε αν είναι φασιστική χώρα ή κομμουνιστική χώρα ή μοναρχία ή σε μια δημοκρατία.

-Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι ηγέτες είναι να πουν στους ανθρώπους ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβούνται έντονα, και να δείξουν με το δάχτυλό τους τη πηγή του φόβου τους, και μπορούν έτσι να κάνουν τα ανθρώπινα όντα ότι θέλουν αυτοί, είπε ο Hermann Goering.

-Μπορείτε να τους κάνετε να σφαχτούν σαν τα πρόβατα, μπορείτε να τους κάνετε να υπακούσουν με τον φόβο, είπε ο Hermann Goering.

-Άνθρωποι όπως ο Bill Gates, ο Anthony Fauci και ο Davos και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εξουσιάζουν τώρα την παγκόσμια οικονομία, έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια ότι έχουν τέτοια δύναμη που δεν είχε ποτέ ξανά καμία ολοκληρωτική κυβέρνηση.

-Όλα αυτά που μας κάνουν είναι για να παραδώσουμε εθελοντικά τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, τα πολιτικά μας δικαιώματα, και να περπατάμε σαν πρόβατα στο σφαγείο.

-Και τώρα έχουν μια πηγή φόβου που είναι η πιο διαδεδομένη και ολοκληρωτική δύναμη που είχαν ποτέ, που είναι «Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ».

-Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν τους πολέμους, γιατί τους δίνουν δύναμη, τους δίνουν έλεγχο, και τους δίνουν την ικανότητα να επιβάλουν την υπακοή στα ανθρώπινα όντα.

-Το 5G δεν είναι εδώ προς όφελός σας.

-Ο μόνος λόγος που το 5G είναι εδώ είναι επειδή επιτρέπει αυτά τα μεγάλα δεδομένα στις εταιρείες που διοικούνται από τον Bill Gates και τον Mark Zuckerberg και τον Jeffrey Beasos, να συλλέξουν τα δεδομένα σας, να ακούσουν τις συνομιλίες σας στο κινητό σας τηλέφωνο.

-Σήμερα χτίζεται μια πόλη στην Αριζόνα 80.000 ατόμων με κέντρο δεδομένων
που θα είναι σε θέση να λάβει όλα αυτά τα νέα δεδομένα τα δεδομένα στο alexis στο σπίτι σας. Πιστεύετε ότι το alexis λειτουργεί για εσάς ???

-Δεν δουλεύει για σένα …το κινητό σου κατασκοπεύει.

-Το ότι έχουν βιομετρική αναγνώριση προσώπου, το ότι οι δορυφόροι του θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε τετράγωνο κάθε ίντσα του πλανήτη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο θα ξέρουν, και στη συνέχεια έχουν μια άλλη καινοτομία που είναι το ψηφιακό νόμισμα, και μόλις ψηφιοποιήσουν το νόμισμά μας και ξεφορτωθούν τα μετρητά, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω μας στην οικονομία ολόκληρη.

-Οι τράπεζες θα μπορούν να εξαργυρώνουν κάθε μεταφορά πλούτου κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή, όσο μικρή κι αν είναι αλλά επίσης θα είναι σε θέση να επιβάλουν την υπακοή, γιατί αν είστε ανυπάκουοι θα μπορούν να κλείσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα λιμοκτονείτε και δεν θα έχετε πρόσβαση σε μετρητά.

-Αυτή η πανδημία, ήταν μια πανδημία που ήταν προγραμματισμένη από την αρχή, αλλά δεν έχω αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.

-Και ξέρετε, νομίζω ότι όλοι στην Ευρώπη, όλοι στη Γερμανία, όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τους είπαν γιατί πρέπει να φορέσετε μάσκα;

-Τάχα είναι η επιστήμη που λέει ότι λειτουργεί προστατευτικά και ότι θα σταματήσετε έτσι δήθεν τη μετάδοση του ιού;

-Ας λένε ότι είναι η επιστήμη, ο πατέρας μου μου είπε όταν ήμουν παιδί ότι οι άνθρωποι στην εξουσία λένε ψέματα.

-Ο Fauci και ο Bill Gates υπαγορεύουν στην επιστήμη ότι αυτοί θέλουν…

-Η καραντίνα σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από τον ιό.

-Καταλάβετε το, ότι οι άνθρωποι στην εξουσία θα καταχραστούν κάθε δύναμη που εμείς τους δίνουμε.

-Θα έχουν πρόσβαση στα δικά μας παιδιά, που θα έχουν το δικαίωμα να τους επιβάλλουν ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις.

-Ξέρουμε ότι οι Ναζί το έκαναν αυτό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

-Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο δοκίμασαν εμβόλια σε τσιγγάνους και σε Εβραίους, και ο κόσμος ήταν τόσο τρομοκρατημένος μετά τον πόλεμο.

-Υπογράψαμε τον κώδικα της Νυρεμβέργης και όλοι δεσμευτήκαμε, ότι δεν θα επιβάλουμε ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις στα ανθρώπινα όντα χωρίς συγκατάθεση.

-Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας δημοκρατία μακριά .

-Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας υγεία μακριά .

-Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τις δικές μας ελευθερίες μακριά .

-Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τα δικές μας παιδιά μακριά.

(Σημ. δική μου: Και ο Κέννεντυ «Ψεκασμένος συνομωσιολόγος; »)

International Wellcome Conference in Berlin, 28.08.2020. Robert F. Kennedy, Heiko Schöning (Medical Doctor of R.F. Kennedy, www.acu2020.org); Markus Haintz