Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

ΚΟΛΛΟΕΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ : ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ "ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ" !!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό

Ο κολλοειδής άργυρος είναι ένα συμπλήρωμα υγείας που παρασκευάζεται από τη βύθιση ασημένιων ηλεκτροδίων σε απεσταγμένο νερό, διοχετεύοντας ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλού βολτάζ, με ειδική συσκευή παροχής, έχοντας ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός διαλύματος απεσταγμένου νερού και μικροσκοπικών σωματιδίων αργύρου.

Χρησιμοποιείται σε πληθώρα ιογενών ή βακτηριακών λοιμώξεων,όπως σε παθήσεις του ανώτερου και κατώτερου αναπνευστικού,σε ωτίτιδα,σε ουρολοιμώξεις,σε μολύνσεις του γυναικείου κόλπου,στον έρπη,στον σταφυλόκοκκο, στις μυρμηγκιές,σε μυκητιάσεις, σε κατακλίσεις σε οφθαλμολογικές μολύνσεις και σε πολλές άλλες παθήσεις.

Δρα ως καταλύτης και εξουδετερώνει ένα ένζυμο που όλοι οι παραπάνω παθογόνοι οργανισμοί έχουν ανάγκη για τον μεταβολισμό του οξυγόνου, έτσι οι οργανισμοί αυτοί ασφυκτιούν και εξουδετερώνονται. Δεν έχει επίδραση στα ένζυμα που είναι αναγκαία για τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν επηρεάζει τη βιοχημεία του σώματος. Αυτό έχει σαν επακόλουθο το βακτήριο-ιός-μύκητας να μην μπορεί να αποκτήσει αντίσταση στον κολλοειδή άργυρο.

Επίσης σε περιόδους έξαρσης ιογενών λοιμώξεων η χορήγηση του επιδρά προστατευτικά, σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες του θεραπευτή.

Στην Ελλάδα βέβαια είναι ένα σχετικά δυσεύρετο είδος πολυτελείας ή ακόμη και συχνά παρεξηγημένος, αφού λόγω της διαστρεβλωτικής ημιμάθειας υπάρχουν θεραπευτές , ευτυχώς λίγοι, που "εκφοβίζουν" λόγω άγνοιας τους ασθενείς τους με κουταμάρες... περί συσσώρευσης... βαρέων μετάλλων στον οργανισμό και άλλα εντελώς παράλογα επιχειρήματα, που σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν.

Οι παλιές οικογένειες που είχαν γνήσια ασημένια σερβίτσια μέχρι και ασημένιες κανάτες για το πόσιμο νερό, έτρωγαν και έπιναν, καθημερινά σε αυτά τα ασημένια σκεύη, γιατί και ξέρανε και είχαν προσωπική άποψη και εμπειρίες στο διάβα της ζωής τους.

Από πολύ παλιά, ήταν γνωστό ότι το νερό που μεταφέρεται σε ασημένια φλασκιά παραμένει φρέσκο και δεν οξειδώνεται για αρκετές ημέρες.
Οι άποικοι πριν χρόνια, που κινούνταν στην αμερικανική δύση συνήθιζαν να απολυμαίνουν ένα φλασκί νερού, αφήνοντας μέσα του για μια ολόκληρη νύχτα ένα ασημένιο δολάριο.

Περισσότερο από 90 χρόνια πριν, γιατροί και επαγγελματίες υγείας ανακάλυψαν την "σωτήρια" για την ζωή, απολυμαντική, βακτηριοκτόνο και μυκητοκτόνο ιδιότητα του κολλοειδούς αργύρου.

Ανέκδοτες μαρτυρίες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του κολλοειδούς αργύρου, ως "Φυσικό Αντιβιοτικό", με ισχυρούς αντιμικροβιακούς αντιιικούς και αντιμυκητιακούς παράγοντες.

Ο κολλοειδής άργυρος χρησιμοποιείτο ως προτεινόμενο από τους ιατρούς, "φυσικό αντιβιοτικό" μέχρι την δεκαετία 1940 -αρχές 1950, που τα "μοντέρνα" αντιβιοτικά τον εκτόπισαν από την αγορά.

Η σύγχρονη έρευνα μπορεί τελικά να αποκαταστήσει το ασήμι και ειδικά τον φαρμακευτικό κολλοειδής άργυρο στην παλαιότερα αποδεκτή θέση του ως πιθανώς το πιο ευπροσάρμοστο και αποτελεσματικό φυσικό παράγοντα ενάντια στις βακτηριακές λοιμώξεις, τους μύκητες και στους ιούς –με το εξαιρετικά σημαντικό επιχείρημα ότι με τα τελευταία ευρήματα είναι σχεδόν αδύνατο να διαφωνήσει κανείς.

Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για την ιατρική χρήση του κολλοειδούς αργύρου, λαμβάνοντας υπ όψιν την αναποτελεσματικότητα πολλών αντιβιοτικών και την εφεύρεση των "υπέρ-αντιβιοτικών" για να σκοτώσουν τα "υπέρ-μικρόβια", αναρωτιέται κανείς που βρίσκεται το ρίσκο. Πρέπει κανείς να πάρει μεγαλύτερες και ισχυρότερες δόσεις αυτών των υπέρ-αντιβιοτικών που συχνό αποτυγχάνουν να καταπολεμήσουν τις βακτηριακές ή μυκητιακές λοιμώξεις.

Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, να χρησιμοποιεί κανείς οποιοδήποτε φαρμακευτικό σκεύασμα, ανεξέλεγκτα, για μεγάλα χρονικά διαστήματα και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του θεραπευτή.

Δρ.Πασχάλης Ηλιόπουλος ND
Φυσιοπαθητικός-Γεροντολόγος

Πηγή