Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : ΠΡΩΤΑ Η ΥΓΕΙΑ!







Δεν συναινούμε στο 5G (ελληνικοί υπότιτλοι- Βίντεο)



Εισαγωγή από την Δρ. Devra Lee Devis, Βραβευμένη με Νόμπελ και Πρόεδρο του Environmental Health Trust (EHT). Με ειδικές έρευνες πάνω στις βιολογικές επιδράσεις της μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας και συγγραφέα αρκετών βιβλίων[1].
Ήδη από το 2018 σε έρευνα της μιλά ότι η κατηγορία της ακτινοβολίας αυτής πρέπει να τεθεί ως ανώτερης κατηγορία, καρκινογόνος 1 για τον άνθρωπο[2].
Ίσως ένα από τα πιο σπουδαία βίντεο πάνω στην ακτινοβολία, που στέλνει τα σωστά μηνύματα λίγο πριν την απαρχή αυτής της επικείμενης καταστροφής, αν δεν πάρουμε μέτρα προστασίας.
Ένα βίντεο που επιτέλους πρέπει κάποιοι να δουν και το λιγότερο να εξετάσουν εις βάθος τα στοιχεία που παραθέτουν οι ειδικοί επιστήμονες και να μην κρύβονται πίσω από ΜΚΟ μικρών ομάδων που σκοπό έχουν να προστατεύσουν την βιομηχανία, προτού να είναι πλέον αργά για όλους την χλωρίδα, την πανίδα και τον άνθρωπο.
Ακόμη καλούμε να αρθεί η όποια προκατάληψη έχει δημιουργηθεί στο θέμα αυτό της παραφιλολογίας, των ατεκμηρίωτων δηλώσεων και να δούμε επιτέλους τις έρευνες, στοιχεία και τα δεδομένα που υπάρχουν.
ΟΧΙ στην Δραματική Αύξηση της Ακτινοβολίας.
ΟΧΙ στην Ανασφάλεια της Υγείας.
ΟΧΙ στην Αύξηση του Ασύρματου εξοπλισμού.
ΝΑΙ στην Υγεία!
ΝΑΙ στα Μέτρα προστασίας!
ΝΑΙ στην Ζωή!
Παρακαλούμε δείτε και μοιραστείτε αυτό το βίντεο με αυτούς που αγαπάτε και νοιάζεστε.
Πηγές: