Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΈΝΟ ΔΙΚΤΥΟ 4G KAI 5G ΕΧΟΥΝ 50 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΙΟ....



Τα κράτη με ανεπτυγμένο δίκτυο
4G και 5G
έχουν 50 φορές
περισσότερους θανάτους
από κορωνοϊό…

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
ΤΟΥ BILL GATES….
ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ

Dipl.Eng., M.Sc.(Eng.),
Ph.D. member of European Bioelectromagnetics Association,
Mechanical, Electrical, Environmental Engineer, Electrosmog Specialist

Το άρθρο συσχετίζει τον Covid-19 σε κράτη με ανεπτυγμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και 5G και στα κράτη που ευτυχώς έχουν μείνει λίγο πίσω!!!
Η διαφορά είναι εκπληκτική:
Τα κράτη με ανεπτυγμένο δίκτυο 4G και 5G έχουν 50 φορές περισσότερους θανάτους ανά 1.000 κατοίκους
με κορυφή το κρατίδιο του San Marino,
με 5G από το 2018
και 200 φορές περισσότερα θύματα ανά 1.000 κατοίκους!!!
  

…Ζω στο βόρειο Λονδίνο στην περιοχή Harrow. Από τα τέλη του προηγούμενου Δεκέμβρη οι εταιρείες EE και Vodafone άρχισαν εργασίες εγκατάστασης 5G στην περιοχή μου. Στα τέλη Φεβρουαρίου περίπου, τοποθετήθηκαν 2 νέες κεραίες 5G, μοιάζουν με κολώνες φωτισμού. Αυτές είναι κοντά στο ύψος του ανθρώπου και σε απόσταση λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μου και δεξιά και αριστερά. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν και άλλου τύπου κεραίες -οι γνωστοί πύργοι- που όμως δεν ξέρω αν είναι 5G ή 4G. Εδώ και ενάμιση μήνα άρχισα να έχω πονοκεφάλους και μούδιασμα προσώπου, δοντιών, νευρικά τικ, πόνο στα αυτιά και ταχυπαλμίες. Φυσικά δεν έκανα καμία σύνδεση αρχικά. Όσο όμως περνάει ο καιρός διαπιστώνω ότι κάτι στην ατμόσφαιρα με επηρεάζει ενώ όταν φεύγω στην εξοχή δεν τα αισθάνομαι όλα αυτά .…ζητώ την συμβουλή σας γιατί σκοπεύω να ενημερώσω τους γείτονες και να ζητήσουμε απαντήσεις από το τοπικό συμβούλιο. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω νοιώθω το δέρμα μου να καίει σαν να έχω κάνει ηλιοθεραπεία και γενικά δεν βρίσκω ηρεμία. Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή θα μπορούσατε να μου δώσετε θα μου ήταν πολύτιμη.

Αυτό είναι απόσπασμα από email που έλαβα πρόσφατα από συμπατριώτισσα μας που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Κραυγή αγωνίας μιας νέας που εγκατέλειψε την πατρίδα την εποχή της κρίσης και αναζήτησε καλύτερες συνθήκες εργασίας σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα όπως πολλοί άλλοι Έλληνες. Δυστυχώς στην Αγγλία την πρόλαβε αυτό που κάποιοι αποκαλούν “Πρόοδο και Ανάπτυξη”. Η τεχνολογία 5G έχει ήδη εγκατασταθεί σε 21 πόλεις και τα συμπτώματα υγείας δεν άργησαν να εμφανιστούν.


Το παραμύθι για 5G με γρήγορο internet, πρόοδο και ανάπτυξη, καλά κρατεί γιατί ο χώρος της ενημέρωσης είναι ελεγχόμενος ώστε να ακούγεται μόνο η άποψη με τα στολίδια και τις υποσχέσεις της τεχνολογίας που μεγάλη μερίδα επιστημόνων μας προειδοποιεί εδώ και χρόνια ότι επιφέρει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις και όχι μόνο στον άνθρωπο.
Και ενώ η 5G συνεχίζει να εγκαθίσταται ολοταχώς σε πολλές χώρες, μια τακτική που ακολουθεί βέβαια και η Ελλάδα, ένα άλλο πρόβλημα ήρθε να μας αποσπάσει την προσοχή και να περιορίσει τις κινήσεις μας και την δυνατότητα να είμαστε σε εγρήγορση στο τι συμβαίνει γύρω μας.

H σχέση COVID-19 και 5G ήρθε πολλές φορές στην επικαιρότητα αλλά κανείς δεν θέλησε να καλύψει το επιστημονικό κομμάτι και ειδικά ο τύπος, όπως μας ενημερώνει ο Ισπανός Βιολόγος με ειδικότητα στην μικροβιολογία Bartomeu Payeras i Cifre2 του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης. Είναι μέρος μιας απλής λογικής, αναφέρει, να παρουσιάσουμε οποιαδήποτε συσχέτιση που θα μπορεί να αποτελέσει μέρος της λύσης αυτού του προβλήματος.


Ο Ισπανός καθηγητής προχώρησε και διαπίστωσε την σχέση μεταξύ COVID-19 και της τεχνολογίας 5G. Έλαβε ένα μεγάλο στατιστικό δείγμα από την πληροφόρηση που δημοσιεύεται καθημερινά και έκανε συσχέτιση των κρουσμάτων του COVID-19 σε σχέση πάντα με τον πληθυσμό αντί να λάβει απόλυτους αριθμούς, και απέκλεισε αριθμούς από κράτη που αποκρύπτουν πραγματικά στοιχεία.

Στο πρώτο διάγραμμα του καθηγητή αναφέρονται κράτη με το μεγαλύτερο ποσοστό εμφάνισης COVID-19 τα οποία λαμβάνουν και σήμα 5G από δορυφόρους. Ήδη το πρόγραμμα SpaceX έχει ξεκινήσει και τα παιχνιδάκια του Elon Musk είναι ορατά σχεδόν κάθε βράδυ από διάφορες περιοχές της Ευρώπης.


Ο δεύτερος πίνακας του καθηγητή κάνει αναφορά στην στατιστική τεσσάρων μεσογειακών χωρών, Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας και Ελλάδος με ίδιες κλιματολογικές συνθήκες όπου οι διαφορές κρουσμάτων του COVID-19 παρουσιάζουν μεγάλες αποκλείσεις αναλογικά με τον πληθυσμό τους. Με στοιχεία της 4ης Απριλίου ο καθηγητής παρατηρεί ότι στην Πορτογαλία έχει μολυνθεί μόλις το 1.02 / 1000 κατοίκους, στην Ισπανία το 2,79 στην Ιταλία το 2,08 και στην Ελλάδα το 0,15. Την παρατήρηση αυτήν την συνδέει με την λειτουργία της 5G και βλέπουμε ότι η Ισπανία και η Ιταλία έχουν ήδη υιοθετήσει 5G ενώ Ελλάδα και Πορτογαλία καθυστερούν να “επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο τρένο της ανάπτυξης”. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί μια τυχαία συγκυρία από τους υμνητές της 5G αλλά ο καθηγητής προσθέτει και άλλον συγκριτικό πίνακα που περιλαμβάνει την Ιταλία, το San Marino και την Κροατία. Το San Marino ειδικά ήταν από τα πρώτα κρατίδια όπου εφαρμόσθηκε καθολικά η 5G από το 2018.

Ήδη από το 2017 η επιλογή του San Marino ως δοκιμαστική εφαρμογή 5G είχε ανακοινωθεί από τον επί κεφαλής της Telecom Italia Mobile ο ποίος είπε:

Τhe work done in San Marino would play a critical role in the future of 5G technology in Italy, but was also crucial to the wider European sector as standards for the new network are refined.”

Η μελέτη του Ισπανού καθηγητή εστιάζει στο San Marino όπου η 5G λειτουργεί από το 2018. Στον πίνακα 4 της μελέτης του, το κρατίδιο του San Marino τα άτομα με Covid-19, είναι 10,56/ 1000 κατοίκους. Ένας δείκτης που ξεπερνά και αυτόν ακόμα της Ιταλίας κατά 4 φορές με στοιχεία της 13ης Απριλίου. Στον αντίποδα ο λόγος της Κροατίας χωρίς 5G εμφανίζεται 19 φορές λιγότερος με σχεδόν ίδια γεωγραφική θέση. Σήμερα3 26/4/2020 ο δείκτης του San Marino είναι 15,1, της Ιταλίας 3,3 και της Κροατίας 0,49, και βλέπουμε να είναι 4,5 φορές μεγαλύτερος από αυτόν της Ιταλίας και 30 φορές μεγαλύτερος της Κροατίας.

Τα στοιχεία που με προσοχή αντιπαραθέτει ο Ισπανός καθηγητής, δεν αποδεικνύουν την εξάπλωση του Covid-19 λόγω 5G ούτε γίνεται προσπάθεια για μια τέτοια αναφορά. Γεγονός όμως παραμένει ότι όπου λειτουργεί η 5G τα ενεργά περιστατικά είναι εξαιρετικά αυξημένα.

Για όσους θελήσουν να αμφισβητήσουν την πραγματικότητα ο Καθηγητής φέρνει και τα ποσοστά προσβολής από Covid-19 του Μεξικού σε αντιπαράθεση με τις 4 γειτονικές πολιτείες των ΗΠΑ ώστε να κρατήσει κάποιες γεωγραφικές σταθερές. Στον πίνακα 10 αυτής της μελέτης βλέπουμε TexasCaliforniaArizona και New Mexico με πολλαπλάσια κρούσματα ανά 1000 κατοίκους από αυτά του Μεξικού. Συγκριτικά ο μέσος όρος των πολιτειών που συνoρεύουν με το Μεξικό βλέπουμε να έχουν αύξηση κρουσμάτων της τάξης του 2000% ενώ συγκρινόμενα με τα περιστατικά του συνόλου των ΗΠΑ η σχέση ξεπηδά στο 7000%.


Και οι τέσσερις πολιτείες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα 5G εν αντιθέσει με το Μεξικό που κρατά αποστάσεις από την 5η γενιά κινητής τηλεφωνίας και υψηλές συχνότητες και όχι μόνο, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας εμφανίζεται πιο αδύνατο σε όλο το Μεξικό σε σύγκριση με τα δίκτυα των ΗΠΑ. Αν επεκτείνουμε την σύγκριση σε ΗΠΑ. Μέξικο, Καναδά οι έντονες ανισότητες των κρουσμάτων 5G είναι περισσότερο εμφανείς

Παρά ταύτα τα στοιχεία του καθηγητή δεν μπορούν να αγνοηθούν και η σχέση σίγουρα δεν σταματάει εκεί. Τα στοιχεία του San Marino είναι άκρως ενοχοποιητικά. Από τα μέσα του 2018 το κρατίδιο αυτό έχει 99% κάλυψη με 5G με 2 συχνότητες 3,5 GHz και 26 GHz και κεραίες MIMO. Στo San Marino μας πληροφορούν οι ΤΙΜ και ΝΟΚΙΑ δοκίμασαν πιλοτικό 5G όπως ακριβώς θα έκανε η Wind στην Καλαμάτα. Ανεξάρτητα από τις δοκιμές της ΤΙΜ και της ΝΟΚΙΑ όμως γεγονός είναι ότι το San Marino δοκιμάζεται έντονα από τον Covid-19 έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό κρουσμάτων και θανάτων ανά 1000 κατοίκους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Δεκέμβριο του 2018 με πολύ υπερηφάνεια οι πάροχοι σπεύδουν να κοινοποιήσουν τα επιτεύγματα τους στο μικρό αυτό κρατίδιο!!

Telecom Italia (TIM) says its subsidiary in San Marino has deployed 5G technology to cover the entire territory of the tiny republic. Working with Nokia, TIM San Marino (TIM SM) has rolled out 3GPP Release 15 5G equipment to more than 99% of the population and geographical area of the republic, making it the first state in Europe to boast full 5G coverage. The network consists of eight macro sites operating in the 3.5GHz and 26GHz bands, while 5G small cells are also being installed to improve the signal in areas of greater demand. All of the sites are equipped with Massive MIMO technology, TIM says, while Nokia’s end-to-end solution provides for the virtualisation of all the mobile network components, including radio access. TIM and Nokia are using the San Marino network as a test bed for future 5G equipment and services ” …και ίσως θα πρόσθετα και as a test bed για την “δημόσια υγεία”.



Δεν θα κατηγορήσω την ΤΙΜ και την ΝΟΚΙΑ αλλά μια περιοχή με 99% κάλυψη 5G που κρατάει τα θλιβερά σκήπτρα στους θανάτους και περιστατικά Covid-19 δεν μπορεί εύκολα να αγνοηθεί. Στο San Marino5 η εφαρμογή 5G λειτούργησε από το Σεπτέμβριο του 2018 ενώ στην υπόλοιπη Ιταλία από τον Ιούνιο του 2019. Οι επιπτώσεις της ακτινοβολίας επί της υγείας του ανθρώπου και ειδικά επί του ανοσοποιητικού βρίσκονται, σε έναν μεγάλο όγκο συγγραμμάτων που δεν θα μπω στον πειρασμό να αναφέρω και να ξαναπαρουσιάσω6, γεγονός όμως είναι ότι οι κάτοικοι του San Marino είχαν υποστεί έκθεση σε ακτινοβολίες 5G και στις κεραίες ΜΙΜΟ για περισσότερο από 270 ημέρες από την Βόρεια Ιταλία και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα θύματα του Covid-19. Δεν προσθέτω τους άλλους πίνακες του Καθηγητή οι οποίοι συνεχίζουν την ίδια συσχέτιση των περιστατικών του Covid-19 και των εφαρμογών 5G, για να προσθέσω σύντομα τα προβλήματα των συχνοτήτων 60 GHz.

Η συχνότητα των 60 GHz είναι μια καλή συχνότητα για επικοινωνίες 5G. Σίγουρα η 5G δεν προωθεί ούτε μεταδίδει την ασθένεια αλλά η ενέργεια της συχνότητας 5G απορροφάται από το οξυγόνο. Η συχνότητα των 60 GHz έχει μήκος κύματος ίδιο με αυτό των μορίων του οξυγόνου γεγονός που προκαλεί ανεπιθύμητες επιδράσεις. Τα μόρια του οξυγόνου στροβιλίζονται στην συχνότητα 60 GHz και δημιουργούν πρόβλημα στη απορρόφηση του οξυγόνου από τους πνεύμονες και στην ομαλή και καλή οξυγόνωση του αίματος.

Η πρώτη πόλη με εφαρμογή της τεχνολογίας 5G και συχνότητες 60GHz ήταν η πόλη Wuhan και το Κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess. Την έλλειψη οξυγόνου που παρατηρείται στους ασθενείς, παρουσίασε γιατρός της Νέας Υόρκης ως έλλειψη οξυγόνου και όχι ως αδυναμία των πνευμόνων κάτι που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με την αναθεώρηση της παραγγελίας του Βρετανικού NHS προς την εταιρεία Dyson για χιλιάδες αναπνευστήρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το 5G, ΕΔΩ.

Φαίνεται ότι ειδικά στην Wuhan με 5G και 60 GHz η επιδείνωση του Covid-19 πρέπει να είχε άμεση σχέση. Από την μελέτη του Ισπανού γιατρού, την έξαρση της πανδημίας στο κρατίδιο του San Marino αλλά και από την επίδραση της συχνότητας 60 GHz στο Oη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία γενικά αλλά και η εφαρμογή της 5ης γενιάς κινητής τηλεφωνίας μαζί με τις καταστροφικές συχνότητες 60 GHz φαίνεται να έχουν μια σοβαρή συμμετοχή στην εξέλιξη της πανδημίας και στην επιδείνωση των συμπτωμάτων ενώ συμφωνώ ότι δεν έχει καμία σχέση με την μετάδοση του Ιού. Τα ανωτέρω θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής έχουν “διαφύγει” της προσοχής των ειδικών που με τόση φροντίδα και επιμέλεια έσπευσαν να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, να επιβάλουν απότομο φρενάρισμα στην οικονομία και να φέρουν σε απόγνωση χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν κριτικάρω τα μέτρα που με υψηλό τίμημα έχουν θετικά αποτελέσματα αλλά υπάρχουν σημαντικές άλλες παράμετροι που σκανδαλωδώς αγνοούνται. Η Πολωνία έχει αναστείλει το πρόγραμμα 5G, μαζί και η Γαλλία και το Βέλγιο ενώ το θέμα συζητείτε διεξοδικά και στην Αγγλική Βουλή όταν εδώ ετοιμαζόμαστε τον Μάιο να δημοπρατήσουμε τις νέες συχνότητες 5G με ενδεχόμενο να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα νέο San Marino στην επόμενη πανδημία.

Ανεξάρτητα από την 5G βλέπουμε μια τεράστια διαφορά στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας του Ηνωμένου Βασιλείου, του Βελγίου της Γαλλίας, της Ισπανίας της Ιταλίας και τα συγκρίνουμε με αυτά της Ελλάδας της Ουκρανίας, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας και της Σερβίας, του Μεξικού. Βλέπουμε ότι οι θάνατοι που έχουν δηλωθεί από Covid-19 ανά εκατομμύριο κατοίκους ακολουθούν πιστά και την πυκνότητα των δικτύων. Οι πρώτες χώρες με τα πυκνά δίκτυα και με 5G έχουνε θύματα Covid-19 από 300 -600+ ανά εκατομμύριο κατοίκους ενώ οι χώρες με τα αραιά δίκτυα και χωρίς ακόμα τις υψηλές συχνότητες και τις αυξημένες ακτινοβολίες της 5G βλέπουμε τα θύματα του Covid-19 να περιορίζονται στο 1/50 και συγκεκριμένα από 6 έως 19 θύματα ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού. Ξεχωριστή η θέση του San Marino με θύματα 1208 ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους με την ΤΙΜ εξαιρετικά υπερήφανη που έχει καλύψει το 99% του πληθυσμού με το γρήγορο και πρωτοποριακό σύστημα 5G..

Τον Ιούλιο 2019 στο συνέδριο της CEPT7 (Conference of Postal & Telecommunication Administration) οι Ευρωπαίοι εταίροι αποφάσισαν την χρήση των 57-71 GHz για πιλοτικές εφαρμογές της τεχνολογίας 5G, έτσι ο κάθε πάροχος είναι ελεύθερος να κάνει δοκιμές με δωρεάν χρήση των συχνοτήτων 57-71 GHz. Για όσους έχετε αμφιβολία τι συνέβη στην βόρεια Ιταλία και ειδικά στο Μιλάνο, ίσως η Vodafone είναι σε θέση να ενημερώσει πολύ καλύτερα. Το Μιλάνο εξηγεί η Vodafone, είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα 5G και αυτό σημαίνει ότι η γρήγορη επικοινωνία που μας εξασφαλίζει υπήρξε πολύτιμος αρωγός στις υγειονομικές υπηρεσίες κατά την πανδημία του Covid-19 …. ή ίσως και πολλά περισσότερα?

Δεν θα δώσω καμία άμεση ερμηνεία σε αυτήν την σχέση παρά μόνο ότι η Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία κάνει ζημιά στο ανοσοποιητικό και θα αφήσω άλλους να σχολιάζουν την σχέση ανοσοποιητικού και Covid-19. Στην Ελλάδα βλέπουμε σε δύο μήνες 140 περίπου θανάτους και θα μου επιτρέψετε να δεχθώ ότι μόνο οι μισοί από αυτούς είναι λόγω Covid-19 αφού γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Με 10000 θανάτους το μήνα στην Ελλάδα (στατιστική 2018) τα 35 περιστατικά τον μήνα ή μόλις το 0,35% των θανάτων από Covid-19 είναι δύσκολο να αντισταθμιστούν με το μέγεθος των μέτρων που πάρθηκαν σε βάρος της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας.



Αν με αυτά τα ποσοστά κάποιοι σκέπτονται για μαζικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού σίγουρα τα κίνητρα είναι άλλα και όχι ο Covid-19 και κανένας νοήμων γιατρός – επιστήμονας - επιδημιολόγος δεν είναι δυνατόν να σκεφτεί μαζικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού ειδικά όταν ο ενορχηστρωτής αυτού του κινήματος είναι ο “DrBill Gates

Αντί για όλα αυτά τα μέτρα που τινάζουν επιχειρήσεις στον αέρα, τροφοδοτούν την ανεργία, σκοτώνουν τον τουρισμό, μηδενίζουν την τοπική παραγωγή, φέρνουν εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες σε απόγνωση και προκαλούν στον πολίτη πρωτόγνωρες ψυχολογικές καταστάσεις θα πρότεινα να ανασταλεί η 5G για 12 μήνες να εκδοθούν οδηγίες από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας για την συνετή χρήση της ασύρματης επικοινωνίας, ενημέρωση για τους κινδύνους της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας, τους τρόποι προστασίας από αυτήν, και τον περιορισμό της έκθεσης του χρήστη στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και βέβαια με παράλληλο περιορισμό των ορίων της ακτινοβολίας που καθυστερεί και εκκρεμεί εδώ και είκοσι χρόνια σε επίπεδα που ορίζει η ανεξάρτητη επιστημονική κοινότητα ως λιγότερα επικίνδυνα.

Η συγκεκριμένη πρόταση αποβλέπει στην μείωση των επιπέδων της ακτινοβολίας στο περιβάλλον, την σωστή χρήση και όχι κατάχρηση της ασύρματης επικοινωνίας, την ενημέρωση των πολιτών για τους κινδύνους της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας και ως αποτέλεσμα αυτού την σοβαρή αναβάθμιση και βελτίωση του ανοσοποιητικού όλων των πολιτών με ουσιαστική βελτίωση της Δημόσιας Υγείας χωρίς να έχουμε καμία ανάγκη των εμβολίων του Bill Gates …κύριε Τσιόδρα!

ΠΗΓΕΣnperftomeulamoworldometerscommsupdatethe sunemfactssiversimaΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 28.4.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κείμενα του Θ. ΜΕΤΣΗ, ΕΔΩ.