Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΚΥΤΤΑΡΟ....ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ !!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Φανταστείτε μια τεράστια βιομηχανική μονάδα με 10δες τρισεκατομμύρια εργαζομένους να εργάζονται σε ομάδες συνειδητά με απόλυτη αρμονία επί 24ωρου βάσεως σε διαφορετικούς τομείς με κοινό όμως σκοπό…
Την τέλεια λειτουργία του εργοστασίου!

Έτσι λειτουργούν τα κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα, με απίστευτη τελειότητα, τόση που ποτέ ο άνθρωπος δεν θα μπορέσει να κατανοήσει, διότι αν γνώριζε τουλάχιστον θα τα σεβόταν..
Δεν σας κρύβω ότι όταν κατανόησα για πρώτη φορά την απίστευτη πραγματικά κυτταρική λειτουργία… έκλαψα, δεν μου ήταν δυνατόν να πιστέψω ότι αυτή η τοσοδούλα μονάδα ύλης έχει την δική της ψυχή, την δική της ανεξάρτητη δύναμη, την δική της ξεχωριστή νοημοσύνη. Τέλειοι μηχανισμοί (το κάθε κύτταρο) ντυμένοι με μία λεπτή μεμβράνη που συγκρατεί πάνω της όμως όλες τις μνήμες που καθορίζουν τα πάντα στην ζωή μας, που μπορεί να γνωρίζει και να επιλέγει τι είναι χρήσιμο ώστε να του επιτρέψει να εισχωρήσει και να πάρει την σωστή του θέση για την επόμενη διεργασία που μπορεί να είναι παραγωγή ενέργειας με την βοήθεια των μιτοχονδρίων, η μπορεί να αναλάβουν δραστηριότητα τα ριβοσώματα για παραγωγή πρωτεϊνών και άλλοι πολλοί μηχανισμοί που θα σας μπερδέψω αν αναφέρω αναλυτικά.. θα σας αναφέρω μόνο χαρακτηριστικά στον πυρήνα του κάθε κυττάρου βρίσκετε το γενετικό υλικό κάθε ανθρώπινου οργανισμού (DNA) εκεί δηλαδή γίνονται όλοι κωδικοποιημένοι έλεγχοι που αφορούν τις λειτουργίες του κυττάρου δηλαδή τα κληρονομικά χαρακτηριστικά που περνούν από γενιά σε γενιά και όχι μόνο.. 
Το θέμα μας όμως είναι να γνωρίζουμε τον σωστό τρόπο για την αρμονική λειτουργία τους. Τίποτα απολύτως δεν θα λειτουργήσει σωστά αν δεν τηρούμε απαράβατους κανόνες, κανόνες που καθορίζουν το τελικό στάδιο της υγείας μας.
Θα με ρωτήσετε πολύ σωστά ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες… σας απαντώ λοιπόν ότι είναι σχετικοί για κάθε έναν από εμάς. Και αυτό γιατί πεποιθησιακά έχουμε μάθει ο καθένας μας σε διαφορετικό διατροφικό τρόπο ζωής, αυτό είναι κάτι που εύκολα διορθώνετε με λίγη γνώση και λίγο ψάξιμο μπορούμε να φτάσουμε στον μέσο όρο, τα δύσκολα θα τα βρούμε στις αλλαγές του ψυχισμού μας, γιατί εκεί κρύβετε και η μεγαλύτερη φθορά που μπορούν να έχουν τα κύτταρα μας!
Ένα όμως είναι το σίγουρο που μπορεί να κάνει μακροβιότερο τον κυτταρικό μας κόσμο κατά συνέπεια την ζωή μας, η ΑΓΑΠΗ, ναι καλά διαβάσατε το μυστικό είναι η αγάπη, η ανιδιοτελής αγάπη σε ότι μας περιβάλει χωρίς γκρίνιες ,μιζέριες, θυμό, με καλοσύνη, χαμόγελο, αγκαλιά, και συμπαράσταση στον συνάνθρωπο μας !
Αυτό το τέλειο θεϊκό δημιούργημα που λέγετε άνθρωπος δημιουργήθηκε με περίσσια αγάπη από τον πλάστη μας, και θέλει αγάπη για να ζήσει! 
Πάνος Χατζηελευθερίου

Πηγή