Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η ΖΑΧΑΡΗ - ΑΓΓΕΙΑ...


Αποτέλεσμα εικόνας για αθηρωματικη πλακα

Η ζάχαρη δεν καταστρέφει μόνο τα δόντια, αλλά και το εσωτερικό όλων των αγγείων.
Δημιουργεί φλεγμονή στο εσωτερικό των αγγείων, λες και τα τρίβεις με γυαλόχαρτο.
Στην συνέχεια έρχεται η ελεύθερη χοληστερόλη και επικάθεται στην βλάβη για να την επουλώσει!!!.Έτσι στενεύουν όλες οι αρτηρίες της καρδιάς( καρδιοπάθεια) των νεφρών( νεφροπάθεια), του εγκεφάλου ( εγκεφαλικό) των περιφερικών αγγείων ( γάγγραινα)κ, α.

Ο καρκίνος ως νόσος εμφανίζεται και σε ασθενείς με ταλαιπωρημένα αγγεία. Θα σας δώσω μια εικόνα, για το πόσο σημαντικά είναι τα αγγεία μας για την υγεία όλου του σώματος, με ένα παράδειγμα.
Έχουμε μια πόλη με τα σπίτια(όργανα) τους κατοίκους (κύτταρα) και έχουν και τους δρόμους ( αγγεία) να επικοινωνούν μεταξύ τους. Φανταστείτε εάν οι δρόμοι επικοινωνίας κλείσουν τι έχει να γίνει, θα μπλοκάρουν τα πάντα, οι άνθρωποι δεν μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα για να τραφούν (ασιτία κυττάρων), τα σπίτια θα γεμίσουν σκουπίδια (τοξίνες), οι άνθρωποι είναι απομονωμένοι (διάφορα ψυχολογικά)και φυσικά μια τέτοια πόλη είναι σε μεγάλο πρόβλημα κατάρρευσης.

Για να αποφευχθεί αυτό , οι κάτοικοι μέχρι να ανοίξουν οι κλειστοί δρόμοι , βάζουν τα σκουπίδια που παράγουν σε ειδικά πακέτα στις αποθήκες τους( λίπος). Κάποιοι που αδυνατεί το σώμα τους να το κάνει ... είναι πολύ λεπτοί παρότι τρώνε πολλά γλυκά ή υδατάνθρακες...,μπορεί απλά να πετάνε τα σκουπίδια τους στους γείτονες (φωνές, γκρίνια κ, α).

Οι στερητικές δίαιτες απελευθερώνουν μεγάλο αριθμό αποθηκευμένων τοξινών και είναι καταστροφικές για την υγεία.

Αννετα Πολιτου Χειρ.Οδοντιατρος-Γνωστικος Ομοιοπαθητικός.

Πηγή