Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ....ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ!....


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Για να είμαστε πιο σωστοί και το 2G, 3G, 4G...που χρησιμοποιούνται ήδη, καθώς και το κινητό μας τηλέφωνο , το WIFI, το ασύρματο τηλέφωνο κλπ....δημιουργούν ένα περιβάλλον ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης ,αόρατης μεν μετρήσιμης δε που θέτουν σε κίνδυνο την Υγεία μας!   ...
Εάν σαν χώρα δεν αναπροσαρμόσουμε τα όρια  επικινδυνότητας σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα η κατάσταση θα χειροτερεύει....
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Δείτε τι συμβαίνει στο αίμα του παιδιού σας όταν εκτεθεί σε ακτινοβολία από πυλώνες κινητής της CYTA, MTN κτλ. Το πρώτο πείραμα με ζωντανό αίμα στην Κύπρο! 
Το πρώτο άτυπο πείραμα με αίμα για την ακτινοβολία των αντενών της κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό από τον Harry Violaris(WAKEUPCyprus ) και την Michelle Nicolopulos και άλλους που συμμετέχουν στην προσπάθεια για την αναστολή εφαρμογής του 5G.
Βάλαμε ζωντανό αίμα κάτω από μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου (dark field), πριν και μετά την έκθεση σε αντένα-αναμεταδότη κινητής τηλεφωνίας για 15 λεπτά και σε απόσταση 100-200 μέτρα από τον πυλώνα.
Δείτε τα σοκαριστικά αποτελέσματα στην ποιότητα του αίματος, πριν και μετά. Πάνω στις φωτό μπορείτε να διαβάσετε την σύντομη ανάλυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του αίματος. Υπόψιν ότι αυτό είναι αίμα ενήλικα. Φανταστείτε τι παθαίνουν τα μωρά!
(Κακή ποιότητα αίματος = ασθένεια)
Υ.Γ. Πρέπει να σταματήσουμε την εφαρμογή του 5G που θα αυξήσει την τοξική και καρκινογόνα ακτινοβολία που χτυπά τα μωρά μας και εμάς, κατά δεκάδες φορές. Θα διπλάσει τον καρκίνο και όλες τις ασθενείς σε μερικά χρόνια. Πάρα πολλοί επιστήμονες κρούν τον κώδωνα του κινδύνου. Μεγάλες πόλεις όπως οι Βρυξελες και αλλού, ανέστειλαν την λειτουργία. Άπειρες επιστημονικές δημοσιεύσεις τεκμηριώνουν τον ρόλο της κακής ακτινοβολίας στον καρκίνο. Η τοξική ακτινοβολία είναι στην κατηγορία καρκινογίνων 2Β σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η εφαρμογή στην Κύπρο αρχίζει μέσα στο 2019.
 θα το αναστείλουμε το ρημάδι ή θα το ρίξουν κάτω οι γονείς μόλις καταλάβουν τι θα πάθουν τα παιδιά