Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

" Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΖ ΣΚΑΤΟΥ"

 


Ο JAMIE OLIVER ...ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ McDonald ' s

Τα McDonald ' s χάνουν τη νομική μάχη με τον σεφ Jamie Oliver, ο οποίος απέδειξε ότι το φαγητό που πουλάνε δεν είναι κατάλληλο , επειδή είναι ιδιαίτερα τοξικό.

Ο Σεφ Τζέιμι Όλιβερ κέρδισε μια μάχη ενάντια στη μεγαλύτερη αλυσίδα junk food στον κόσμο. Ο Όλιβερ απέδειξε πώς φτιάχνουν τα μπιφτέκια.

Σύμφωνα με τον Oliver, τα λιπαρά μέρη του κρέατος ′′ πλένονται ′′ με υδροξείδιο αμμωνίας και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται στη συσκευασία κρεατικής ′′ πίτας ′′ για να γεμίσουν το μπιφτέκι. Πριν από αυτή τη διαδικασία, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, το κρέας αυτό δεν ήταν ήδη κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Ο Oliver, ριζοσπάστης ακτιβιστής σεφ, που μπήκε σε πόλεμο κατά της βιομηχανίας τροφίμων, λέει: μιλάμε για κρέας που θα είχε πωληθεί ως τροφή για σκυλιά και ανθρώπινα όντα ....Εκτός από την ποιότητα του κρέατος, το υδροξείδιο του αμμωνίου είναι επιβλαβές για την υγεία. Ο Όλιβερ λέει αυτό: ′′ 

Η διαδικασία του ροζ σκατού ".

Ποιος λογικός άνθρωπος θα έβαζε ένα κομμάτι υδροξείδιο του αμμωνίου στο στόμα ενός μωρού;

Σε μια άλλη από τις πρωτοβουλίες του ο Oliver έδειξε πώς γίνονται οι κοτομπουκιές: μετά την επιλογή των ′′ καλύτερων μερών ′′ - τα υπόλοιπα: λίπος, δέρμα, χόνδρος, σίκουρες, κόκαλα, κεφάλι, πόδια, υποβάλλονται σε smoothie-μηχανικό διαχωρισμό - είναι η υποτίμηση που χρησιμοποιούν οι μηχανικοί στο φαγητό, και στη συνέχεια τα ζυμαρικά με ροζ αίμα αποσμητικά, αποχρωματισμένα, επαναβαμμένα και επαναβαμμένα, καψαλισμένα σε melcocha melcocha flouracea και τηγανητά, αυτό επανατοποθετείται συνήθως με μερική υδρογονωμένη, δηλαδή τοξικό.

Η βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιεί υδροξείδιο του αμμωνίου ως αντιμικροβιακό παράγοντα, που επέτρεψε στα McDonald ' s να χρησιμοποιήσουν στα κρεατικά μπιφτέκια της, το οποίο δεν είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Αλλά ακόμη πιο ανησυχητική είναι η κατάσταση που το υδροξείδιο του αμμωνίου θεωρείται  ′′ νόμιμο συστατικό σε παραγωγικές διαδικασίες ′′ στην βιομηχανία τροφίμων με τις ευλογίες των υγειονομικών αρχών σε όλο τον κόσμο. Οι καταναλωτές δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανακαλύψουν τι ουσίες βάζουν στο φαγητό μας.

ΝΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ MCD!

Πηγή