Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ RNA ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ...


Μια και τα εμβόλια είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία ,ειδικά τα καινούργιο τύπου ,τα οποία παρεμβαίνουν στο γονίδιο RNA χωρίς να μεταλλάσσουν το DNA κτλ .Ας δούμε το θέμα αυτό τι σχέση έχει με την Γεωργία . Πριν αυτή η τεχνολογία εφαρμοστεί σε ανθρώπους βλέπουμε από το παρακάτω άρθρο σε γνωστό περιοδικό ότι πρώτα εφαρμόζεται στον τομέα της γεωργίας. 

Απλά και κατανοητά λέει ότι πλέον οδεύουμε προς την μερική κατάργηση της χημικής γεωργίας , θα ψεκάζουμε με σκευάσματα τύπου RNA τα οποία δεν ειναι τοξικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον .Αυτά τα σκευάσματα δεν επεμβαίνουν στο DNA όπως κάνανε με τα μεταλλαγμένα αλλά κατευθείαν στο γονιδίωμα και αποδομούν την πρωτεΐνη πχ, του μύκητα ,ιού κτλ . Ήδη η Bauer/ Monsanto δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε αυτά τα σκευάσματα τα οποία υπόσχονται την κατάργηση των βλαβερών φυτοφαρμάκων όπως και του γνωστού καρκινογόνου Raoundp κ.τ.λ

Πολύ καλά ως εδώ, όμως αυτοί οι ίδιοι επιστήμανιακοί και οι εταιρίες τους δεν είναι που βγάλανε το DDT για να μας σώσει , οι ίδιοι δεν ήτανε που μας είπαν ότι τελικά ήταν επικίνδυνο και μετα βγάλανε κάποιο άλλο? Οι ίδιοι δεν ήτανε που βγάλανε τα μεταλλαγμένα που θα μας σώσουν και τώρα δεν τα θέλουν γιατί βλέπουν την ματαιοδοξία τους σε αυτά. Οι ίδιοι δεν είναι αυτοί που βγάλανε το Roundap και τώρα που βγήκε στη φόρα πόσο καρκινογόνο είναι του γυρίζουν την πλάτη προσκυνώντας την νέα ανακάλυψη τους? Οι ίδιοι δρούν τελικά ως RNA και κάθε πόσα χρόνια αποδομούν κάθε νέα ανακάλυψη τους ως προβληματική. Οι νέες ανακαλύψεις τους το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα που δημιουργούν οι παλιές. Και ερωτώ τελικά ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ? Ή ΛΑΘΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ? 

Κανένα απο τα δύο . ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ .