Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ...Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΙ....


Η Ανθρωπότητα σε Κίνδυνο Ο Πολιτισμός και η Δημοκρατία καταλύονται. Έλληνες Αντισταθείτε. Άνθρωποι Αντισταθείτε. 

Π Ο Ρ Ι Σ Μ Α 
για την πανδημία, τα μέτρα, την αντισυνταγματικότητα, και τη δίκαιη αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στις ανομίες του καθεστώτος των μνημονιακών κυβερνήσεων. Το πόρισμα βασίστηκε σε πρόσφατη και παλαιότερες μελέτες του Συνταγματολόγου Γεωργίου Κασιμάτη καθώς και σε μελέτες ειδικών επιστημόνων όπως φαίνονται στο επισυναπτόμενο παράρτημα. Ο Συνταγματολόγος συμμετείχε στην εκτενή διαδικτυακή συζήτηση νομικών, ιατρών, φαρμακολόγων και άλλων ενεργών πολιτών, βάσει της οποίας συντάχθηκε το προκείμενο πόρισμα, αναγνωρίζοντας δε την αξία του αγώνα μας κατά της ανομίας ως Δίκτυο Ελληνισμού, δήλωσε : Συγχαίρω ειλικρινά όλους όσους συμμετέχουν ενεργά στην όλη εκδήλωση και στο πόρισμά της για το άδολο, γνήσιο και πηγαίο αντιστασιακό πνεύμα που εκφράζουν και διαλαλούν. Δηλώνω ότι συμμετέχω ολόψυχα στην κίνησή σας και θα είμαι με τις μικρές μου δυνάμεις παρών πάντοτε στον Αγώνα σας και σε κάθε άδολο Αγώνα για την Αξία του Ανθρώπου και για τη Δημοκρατία. 
Γεώργιος Κασιμάτης. 

Α. Διακήρυξη Ελλήνων Επιστημόνων 
Το Σύνταγμα παραβιάζεται διαρκώς από τις κυβερνήσεις των τελευταίων δέκα ετών. Ομοίως παραβιάζεται το ευρωπαϊκό και το διεθνές Δίκαιο. Συνεπώς, όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, καταλύοντας την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Αυτό είναι το βαρύτερο κακούργημα όλων των εποχών στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο δημιουργεί την αντίστοιχη σε βαρύτητα υποχρέωση αυτεπάγγελτης δίωξης εκ μέρους των αρμόδιων Αρχών. 
Αναφέρουμε ρητά δύο θεμελιώδεις όρους του δανεισμού της Ελλάδας από το 2010 και τη συνεχή εφαρμογή τους: 
Η παραίτηση από την εθνική κυριαρχία και από την προστασία του διεθνούς δικαίου, “αμετακλήτως και άνευ όρων”, καθώς και η συνολική δέσμευση της δημόσιας περιουσίας, που αποτελούν κατάφωρη, χωρίς ανάγκη αποδείξεως, “εσχάτη προδοσία”. 

2 Επίσης επισημαίνουμε την κατάφωρη παραβίαση των δύο ύπατων αρχών του πολιτικού πολιτισμού που εγγυώνται ο καταστατικός Χάρτης του ΟΗΕ, το διεθνές δίκαιο καθώς και τα δημοκρατικά συντάγματα παγκοσμίως: της προστασίας της αξίας του ανθρώπου και της δημοκρατίας. Ως επιστήμονες και ενεργοί πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να υπηρετούμε πρώτιστα την Αλήθεια. 
Η διακηρυσσόμενη προστασία της δημόσιας υγείας χωρίς Ελευθερία και Δημοκρατία είναι υποκρισία και ψεύδος ασυγχώρητο που αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση τυραννίας. 
Ο εγκλεισμός των πολιτών στις κατοικίες τους (όσων διαθέτουν ακόμη), με πρόσχημα την προστασία της υγείας, αποτελεί έγκλημα, επειδή αποκλείεται η δυνατότητα ανοσίας, διαλύεται ο ψυχισμός και καταργείται η κοινωνικότητα. 
Εγκαθίστανται ο φόβος και ο πανικός και καταρρέει το ανοσοποιητικό σύστημα και η φυσική άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού. 
Αυτό το παγκόσμιο πείραμα μαζί με τη νομοθετική επιβολή της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών αποτελούν την αρχή και τη βάση μιας συγκεκαλυμμένης παγκόσμιας γενοκτονίας. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 
Ως επιστήμονες, συνταγματολόγοι, νομικοί, ιατροί, φυσικοί, βιολόγοι, οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, πολιτειολόγοι, θεολόγοι και άλλοι, μετά από επιστημονικές συζητήσεις και συστηματική έρευνα των επιστημονικών δεδομένων καταλήξαμε στο προκείμενο πόρισμα, προκειμένου ο Ελληνικός λαός αλλά και άλλοι λαοί (όχι μόνο της Ευρώπης) να γνωρίσουν την επιστημονική αλήθεια και ν’ αντισταθούν σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που συντελείται μάλιστα στο όνομα της επιστήμης, της αλήθειας, της δήθεν δημόσιας υγείας και του κακώς νοούμενου κοινού καλού. 
Αυτήν την κρίσιμη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη ν’ ακούσει την αλήθεια και ν’ αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί με βάση την κατά το δυνατό αντικειμενικής επιστημονικής ενημέρωσής της. 
Τα επαίσχυντα μνημόνια και το διογκωμένο δημόσιο χρέος σκηνοθετήθηκαν και μεθοδευθήκαν εγκληματικά από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, ενώ οι δανειακές συμβάσεις αποτελούν κλοπή της Εθνικής Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας. 
Οι λεγόμενοι ξένοι ιδιώτες δανειστές έχουν επίσης παραβιάσει με τις αποικιοκρατικές απαιτήσεις και τις αθεμελίωτες διεκδικήσεις τους κατά του ελληνικού λαού το εθνικό δίκαιο, το ευρωπαϊκό δίκαιο, το διεθνές δίκαιο καθώς και τις καταστατικές αρχές του ΟΗΕ περί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

 3 Οι καταγγελλόμενες αντιλαϊκές πράξεις βαρύνουν τους αυτουργούς τους με το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (μεταξύ άλλων), το οποίο ως διαρκές και αυτεπάγγελτο κακουργηματικού χαρακτήρα δεν καλύπτεται από ασυλίες. 
Οι ίδιες πράξεις στοιχειοθετούν έγκλημα γενοκτονίας κατά των Ελλήνων, καθώς και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6 και 7 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. 
Οι παράνομες αυτές αντισυνταγματικές και εγκληματικές πράξεις εναντίον του ελληνικού λαού κορυφώνονται σήμερα: (α) με τα απάνθρωπα, αντισυνταγματικά, αντιεπιστημονικά και καταστροφικά μέτρα της χαρακτηρισμένης ως πανδημίας που θέτει σε κίνδυνο και πλήρη αφανισμό την ελληνική κοινωνία ενώ συγχρόνως η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και όσοι επιστήμονες του ιατρικού κόσμου μαζί με εκκλησιαστικά πρόσωπα ακολουθούν, έχουν προκαλέσει απερίγραπτο και παράλογο πανικό στην ελληνική κοινωνία που παραλύει την Ελλάδα και την οδηγεί σε μαζική υστερία και επικίνδυνη ψυχοπαθολογία μοιρολατρίας, υποταγής και υποτέλειας, (β) με τον ψηφισμένο Πτωχευτικό Νόμο, βάσει του οποίου οι πολίτες είτε ως επιχειρηματίες είτε ως ιδιοκτήτες θ’ απωλέσουν κάθε δικαίωμα στην περιουσία τους. 
Εξ άλλου, οι τράπεζες, παρά την ανακεφαλαιοποίησή τους με δάνεια που επιβάρυναν τη Χώρα υπό τους εκβιαστικούς όρους των μνημονίων, τώρα επιστρέφουν μέσω του πτωχευτικού νόμου προκειμένου ν’ αφαιρέσουν κάθε μορφή ιδιωτικής ιδιοκτησίας και πλούτου από τους Έλληνες. 
Παρανόμως και αντισυνταγματικώς, εκποίησαν δάνεια των πολιτών στα λεγόμενα funds (που ενίοτε έχουν ασήμαντο κεφάλαιο, ενδεχομένως από 100 έως 1000 ευρώ) σε κλάσμα της τιμής τους και διεκδικούν το ακέραιο του ποσού συν τόκους από τους πολίτες. 
Κι όλα αυτά, εν μέσω περαιτέρω πτώχευσης του λαού δια των μέτρων κατά της πανδημίας. 
Τα δε παράλογα αντισυνταγματικά και αντιεπιστημονικά μέτρα της φερόμενης ως πανδημίας μαζί με τον πτωχευτικό νόμο οδηγούν σε πλήρη κατάρρευση την ελληνική οικονομία και θα προκαλέσουν κύματα πείνας, ασθενειών και θανάτων. 
Εν τέλει κάποιοι απεργάζονται την πλήρη αποσταθεροποίηση της ελληνικής Πολιτείας, (γ) με το λεγόμενο Μεταναστευτικό, δηλαδή στην αντισυνταγματική νομιμοποίηση του παράνομου εποικισμού της Ελλάδας και την αντικατάσταση των Ελλήνων με άλλους πληθυσμούς – μια διαδικασία που συντελείται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. 
Τα δισεκατομμύρια δεινοπαθούντων συνανθρώπων μας, σε ολόκληρο τον πλανήτη, πρέπει να βοηθηθούν να παραμείνουν στις πατρίδες τους, να τις αναπτύξουν και να τις εκδημοκρατίσουν και όχι να “αξιοποιηθούν” απάνθρωπα με βίαιο ξεριζωμό από τις πατρίδες τους, για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας φεουδαρχίας και δικτατορίας. 
 
4 “επανεκκίνηση” δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με ελεύθερες πατρίδες, θρησκείες και λαούς και ανεξάρτητους πολιτισμούς. Επιδιώκεται να πολτοποιηθούν οι άνθρωποι, να ενσωματωθούν οι θρησκείες σε μια απρόσωπη θρησκεία, να ισοπεδωθούν οι πολιτισμοί προκειμένου ο ξεριζωμένος πλέον άνθρωπος να μην μπορεί να αντισταθεί στο σχέδιο φτωχοποίησης των λαών. 
Οι λαοί με τους πολιτισμούς, τις θρησκείες, τις γλώσσες, και τις πατρίδες τους, είναι ο παγκόσμιος πλούτος που δεν επιτρέπεται να καταστραφεί χάριν ενός νέου ολοκληρωτισμού και ενός νέου Μεσαίωνα που θ’ αφανίσει το πανέμορφο μωσαϊκό του κόσμου. 
Αυτός ο ολοκληρωτισμός κατηγορεί τα έθνη, τις θρησκείες και τους πολιτισμούς για τα δεινά του κόσμου, ενώ την ίδια ώρα σκηνοθετεί το πεδίο της μάχης και μετρά τα κέρδη που κατέχονται και συνεχώς συσσωρεύονται από λίγους παγκόσμιους δυνάστες. 
Όσον αφορά τη λεγόμενη πανδημία αυτή αποτελεί σαφώς την ατμομηχανή για την επιβολή μιας νεοφεουδαρχικής, αντιδημοκρατικής και ρατσιστικής παγκοσμιοποίησης. Συγκεκριμένα: 1. Η εργαλειοποίηση της λεγόμενης πανδημίας του κορωνοϊού από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας επιβλήθηκε ως τέτοια όχι από την αμερόληπτη επιστημονική κοινότητα αλλά από πολιτικούς και λοιπούς ιδιωτικούς διεθνείς οργανισμούς που ελέγχονται εν πολλοίς από διαπλεκόμενα συμφέροντα συμπεριλαμβανομένων των φαρμακοβιομηχανιών. 
Για πρώτη φορά οι υγιείς πολίτες θεωρούνται ασθενείς και επικίνδυνοι για τη μετάδοση δήθεν θανατηφόρου νόσου ενώ πρόκειται μερί μιας νόσου χαμηλής νοσηρότητας και θνητότητας που προσβάλλει συγκεκριμένες κατηγορίες του πληθυσμού είτε με υποκείμενα νοσήματα είτε μεγάλης ηλικίας με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. 
Διεθνούς κύρους επιστήμονες και έγκυρες επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν ότι τα ακραία μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας (απαγορεύσεις κυκλοφορίας, ουσιαστική κατάργηση εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων των παιδιών, μάσκες - φίμωτρα, εγκλεισμός, λουκέτο σε επιχειρήσεις σίτισης και άλλες μικρές επιχειρήσεις, αποστασιοποίηση των πολιτών, ψυχολογική τρομοκράτηση, αυταρχική αστυνόμευση, άδικα πρόστιμα κλπ.), που επιβλήθηκαν κατά παράβαση των συνταγματικών διατάξεων, είναι επιστημονικώς έωλα, αστήρικτα και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία ενώ ταυτόχρονα επιτείνουν το πρόβλημα. 2. Οι ιατροί βεβαιώνουν ότι τα παράλογα μέτρα κατά της πανδημίας πιθανότατα θα προκαλέσουν μακροπρόθεσμα περισσότερους θανάτους από όσους θα επιφέρει η αποκαλούμενη πανδημία του κορωνοϊού. 
Επιπλέον, θα επέλθει σημαντική μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης. Μάλιστα, αναμένεται να επηρεαστούν αρνητικά όλες οι ηλικίες, ενώ ο κορωνοϊός απειλεί κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας, ή άτομα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα σε ποσοστό που δεν υπερβαίνει το ήδη αναμενόμενο. 
Ακόμη, η παράλογη, παράνομη και  αντιεπιστημονική διαχείριση της καλλιεργηθείσας συνθήκης τρόμου της πανδημίας, εκτός από βέβαιη οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική και πολιτική απορρύθμιση του πλανήτη, έχει ως αποτέλεσμα την ανεργία, την πείνα, τη φτώχεια, τις λοιμώδεις και λοιπές ασθένειες, και μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο παγκόσμιο ολοκαύτωμα πολύ τραγικότερο από αυτό του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. 3. Αν ήθελαν πραγματικά να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα οι κυβερνήσεις, θα έπρεπε, αφ’ ενός μεν, να υποστηρίξουν ενεργά το δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αφ’ ετέρου δε, να φροντίσουν για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων, την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας και την βελτίωση του γενικότερου επιπέδου της υγείας τους. 
Τα δισεκατομμύρια με τα οποία ζημιώνεται η εθνική οικονομία με τα αντιεπιστημονικά και αντισυνταγματικά μέτρα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να υποστηριχθεί η εθνική οικονομία και να αποτραπεί η οικονομική καταστροφή της Χώρας. 
Τα πολλά εκατομμύρια που δαπανώνται στα ΜΜΕ για την προπαγάνδα του “Μένουμε Σπίτι” έπρεπε να αξιοποιηθούν σε προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας, όπως επίσης και για την στήριξη των ευπαθών ομάδων, χωρίς να φυλακίζεται ο ενεργός πληθυσμός καταστρέφοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα, ωθώντας εκατομμύρια συμπατριωτών μας στην ανεργία. 4. Στην Ελλάδα, η περίφημη πανδημία και η προωθούμενη από τα καλοπληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης φοβική υστερία, έχουν οδηγήσει σε ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές (πχ. όπως στη χρήση μάσκας από οδηγούς μόνους μέσα σε όχημα ή από ανθρώπους που περπατούν στο δάσος ή σε παιδιά του νηπιαγωγείου καθώς και σε άλλες περιπτώσεις) και αποτέλεσαν πρόσχημα για την πλήρη κατάργηση των δομών της δημοκρατίας, της ατομικής ελευθερίας της ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων, ακόμη και της απλής ανθρώπινης επαφής. 
Περιορίστηκε ή/και καταργήθηκε ακόμη η ελεύθερη συμμετοχή των πιστών στα μυστήρια της ορθόδοξης πίστης και παράδοσης, με ευθύνη μάλιστα πολλές φορές των ιδίων των εκκλησιαστικών Αρχών, παρά το γεγονός ότι η ορθόδοξη Πίστη και το ορθόδοξο φρόνημα όπως και η θρησκευτική ελευθερία όλων των ανθρώπων προστατεύονται ρητώς από το Σύνταγμα αλλά και από τις διεθνείς Συνθήκες. 

5. Ασφαλώς και ως επιστήμονες δεν είμαστε εναντίον των εμβολίων και της ιατρικής επιστήμης, καθώς και των όποιων μέτρων δημόσιας υγείας μπορούν αληθώς να προστατεύουν την υγεία των πολιτών. 
Αντιθέτως, την Δημόσια Υγεία υπερασπιζόμαστε. 
Είμαστε όμως απολύτως αντίθετοι με την κακοποίηση της ιατρικής και κάθε άλλης επιστήμης ή τεχνολογίας και τη μετατροπή τους σε μέσα τρομοκράτησης και υποταγής της ανθρωπότητας σε ολοκληρωτικά παγκόσμια καθεστώτα. 
Γι’ αυτό, διακηρύσσουμε ότι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την υποχρεωτική χορήγηση εμβολίων ούτε και τον έμμεσο εξαναγκασμό των πολιτών για εμβολιασμό. 
Επιπλέον, εκφράζουμε τις  επιφυλάξεις μας για εμβόλια μη επαρκώς αξιολογημένα, διότι ουδείς μπορεί να διασφαλίσει την υγεία των πολιτών και την αποφυγή νοσημάτων ή/και θανάτων σχετιζομένων με άγνωστες παρενέργειες των εμβολίων. 
Είναι εντελώς υποτιμητικό για την ανθρώπινη νοημοσύνη να καλούνται οι υγιείς άνθρωποι να υποστούν οποιαδήποτε ιατρική πράξη ή/και εμβολιασμό στο σώμα τους, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι την ευθύνη αν θα ζήσουν ή αν θα πεθάνουν ή ακόμη αν θα μείνουν παράλυτοι λόγω μιας σοβαρής παρενέργειας από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ακόμα και αν τα εμβόλια είχαν λάβει κανονική άδεια κυκλοφορίας, η υποχρέωση σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη (εμβολιασμός, εξετάσεις, μάσκα, ακόμη και απλή συνταγογράφηση) απαγορεύεται ρητώς από τον ελληνικό Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, τη διεθνή Σύμβαση του Οβιέδο για την προστασία της αξιοπρέπειας του Ανθρώπου και πλήθος άλλων διεθνών κανονισμών δεσμευτικών και για τη Χώρα μας. 
Η με οποιοδήποτε τρόπο επιβολή ιατρικής πράξης συνιστά βασανιστήριο (φυσικό και ψυχολογικό) και απαγορεύεται ρητώς ως εγκληματική και αντισυνταγματική. 
Παρομοίως, τα λεγόμενα “διαβατήρια εμβολιασμού” περιορίζουν συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και δικαιώματα και είναι παράνομα καθώς επιβάλλουν μία ιατρική πράξη διά μέσω του εκβιασμού, ενώ ταυτόχρονα στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης. 

6. Η τραγικότερη όμως προέκταση της καταχρηστικής χρήσης του όρου «πανδημία» είναι η πλήρης υποταγή των ανθρώπων στον μετανθρωπισμό, με άλλα λόγια στην κατάργηση της ανθρώπινης ελευθερίας και της ανθρώπινης προσωπικότητας, όπως αυτά νοούνται και ισχύουν μέχρι σήμερα. 
Διάφορες οργανώσεις φαίνεται ότι προγραμματίζουν να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε ένα γενετικά μεταλλαγμένο υποανθρώπινο βιολογικό και ζωώδες ρομπότ διασυνδεδεμένο όπως και τα τεχνητά ρομπότ με ένα άνωθεν ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο λογισμικό σύστημα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. 
Η τροφή δε που προορίζεται για τον μετάνθρωπο θα είναι συνθετική και θα ετοιμάζεται στα εργαστήρια, ενώ η διεθνής προπαγάνδα εδώ και χρόνια κατακλύζει τα ΜΜΕ υπέρ της κατανάλωσης συνθετικού κρέατος. 
Και όλα αυτά στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης και υποκριτικής μέριμνας για τη δημόσια υγεία. Όταν επεμβαίνεις τόσο βάναυσα στο ανθρώπινο σώμα, στον ανθρώπινο ψυχισμό και στην προσωπικότητα του ανθρώπου, καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και ανθρώπινης ελευθερίας, δε μπορείς να δηλώνεις ότι νοιάζεσαι για τους ανθρώπους και την υγεία τους. 

7. Η αποκαλούμενη στο όνομα της πανδημίας «παγκόσμια επανεκκίνηση της ανθρωπότητας» δεν είναι άλλο από την ιστορική καταστροφή του πολιτισμού, της ελευθερίας και αυτοδιάθεσης, της δημοκρατίας αλλά και της καταστροφής της ανθρωπότητας και του ανθρώπου ως ελεύθερου και αυτεξούσιου προσώπου. 
Στην ουσία της, η περίφημη αυτή επανεκκίνηση, που σχεδιάζεται ερήμην των λαών από μια χούφτα βαθύπλουτους μεγιστάνες με σκοπό δήθεν την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, δεν είναι  άλλο από ένα κακόβουλο σχέδιο πλήρους υποδούλωσης της ανθρωπότητας σε ελάχιστα και παγκόσμια μονοπώλια αχρήματης οικονομίας, ελεγχόμενης ενέργειας και διατροφής, χρονικά καθορισμένης υγείας, επιτηρούμενης πληροφορίας, γνώσης, παιδείας, δηλαδή μαζικής αποβλάκωσης και αγελοποίησης των ανθρώπων, όπως ακριβώς περιγράφουν συγγραφείς όπως ο Όργουελ, ο Χάξλεϋ και άλλοι. 
Οι άνθρωποι, όμως, νοούμαστε ως αυτεξούσια κι ελεύθερα πρόσωπα εντός της παγκόσμιας ανθρωπότητας. Γι’ αυτό και η επαφή και επικοινωνία μεταξύ μας (σωματική, ψυχική, πνευματική) είναι αναγκαία συνθήκη για την ύπαρξή μας. 

8. Κομβικό ρόλο στην επιβολή όλων των ανωτέρω έχουν διαδραματίσει τα ΜΜΕ, η ισχυρή αυτή τέταρτη εξουσία, τα οποία αντί να ενημερώνουν αντικειμενικά, έχουν μετατραπεί σε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, όπως συχνά λέγεται. Καταπατώντας όλες τις διατάξεις περί αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας, φιμώνουν κάθε αντίθετη άποψη και διασπείρουν τον φόβο και τον πανικό, κάτι που συνιστά μεταξύ των άλλων και ποινικό αδίκημα. Η φίμωση αυτή έχει περάσει, χωρίς νομικό πλαίσιο, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρωτοβουλίες που εγκαινίασε η ΕΕ ήδη από το 2018 στο πλαίσιο δήθεν της καταπολέμησης των «ψευδών ειδήσεων». Έτσι, αποκρύπτονται από τους πολίτες οι διαφορετικές φωνές, τόσο των επιστημόνων, ώστε να μην αμφισβητούνται όσα μας επιβάλλονται, όσο και συνανθρώπων μας σε άλλες χώρες. 
Σε πλήθος εθνών ανά τον πλανήτη οι επιστήμονες έχουν συνενωθεί και υψώνουν τη φωνή και τις γνώσεις τους εναντίον της παραπληροφόρησης, της τρομοκρατίας και του ψεύδους. Ταυτοχρόνως, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ξεσηκωθεί, συχνά ακυρώνοντας με κάθε τρόπο τα παράνομα μέτρα: αλλού προσβάλλουν δικαστικώς τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, αλλού ανοίγουν τα μαγαζιά τους κλπ. 
Αυτές οι διαμαρτυρίες είτε αποσιωπώνται είτε συκοφαντούνται με σκοπό οι άνθρωποι να νοιώθουν μόνοι και αβοήθητοι κι έτσι να βυθίζονται ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση αντί να συνενώσουν τις δυνάμεις τους. 
Διότι όπου οι πολίτες κινητοποιήθηκαν, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Μένει να συμβεί το ίδιο και στην Ελλάδα. 

9. Βάσει όλων των ανωτέρω, ως επιστήμονες με πλήρη συνείδηση ευθύνης διατυπώνουμε την άποψη προς τους αποδέκτες του προκείμενου πορίσματός μας, ότι πρέπει να αντισταθούν, κρίνοντας ορθολογικά και υπεύθυνα, με κάθε συνταγματικά νόμιμο τρόπο, εναντίον ενός απάνθρωπου καθεστώτος, που επιβάλλεται στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και Παγκόσμια με τη θέσπιση ολοκληρωτικών δομών. 

Προσκαλούμε όλους τους Έλληνες να αντισταθούν εφαρμόζοντας το θεμελιώδες άρθρο 120 του Συντάγματος. 
Να προασπίσουν με κάθε συνταγματικά νόμιμο τρόπο τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, τον Πολιτισμό, τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία και την Εθνική Ανεξαρτησία. 
Ως Έλληνες και ως επιστήμονες συμβουλεύουμε την ελληνική κοινωνία, τη δικαιοσύνη όλων των βαθμίδων, τους δικηγόρους και τους συλλόγους τους, τις αστυνομικές Αρχές, την πανεπιστημιακή και την  επιστημονική κοινότητα με όλες τις επιστημονικές οργανώσεις και ενώσεις, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Επιχειρηματίες, τους Εμπόρους και τις ενώσεις τους, τη Στρατιωτική και την Εκκλησιαστική Διοίκηση και όλους εν γένει τους Έλληνες, να προασπίσουν με κάθε συνταγματικά νόμιμο τρόπο τη Δημοκρατία και την Ελλάδα, να ενεργήσουν κατά συνείδηση, να μην συναινέσουν δια λόγων ή πράξεων των σε ενέργειες που καταλύουν το Σύνταγμα, αλλ’ αντιθέτως να το εφαρμόσουν οι ίδιοι, ατομικά και συλλογικά. 

10. Η υπεράσπιση των θεμελιωδών αρχών της κοινωνίας μας και της Ανθρωπότητας δεν είναι ρόλος μόνο κάποιων αρμοδίων, αλλά ευθύνη όλων όσων συναπαρτίζουμε την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ανθρωπότητα. Το Σύνταγμα και οι νόμοι μας δίνουν σαφείς οδηγίες για το πως θα εκπληρώσουμε αυτό το καθήκον. 

11. Τρόποι και γνώμες πρακτικής και άμεσης αντίστασης καθώς και εκτενής επιστημονική τεκμηρίωση επισυνάπτονται στην ιστοσελίδα του Δικτύου Ελληνισμού: diktyoellinismou. gr Ακολουθούν υπογραφές 

Δείτε και το βίντεο :https://youtu.be/hPY6V4FU7Fc