Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ 5G ....

Αποτέλεσμα εικόνας για stop 5g

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μένουν 2 μέρες μόνο για όσους θέλουν να υπογράψουν, μαζί με χιλιάδες συνανθρώπους μας, το 5G Appeal (δίνεται και στα ελληνικά) [https://www.5gspaceappeal.org/](https://www.5gspaceappeal.org/) , την έκκληση των επιστημόνων για να σταματήσει η μάστιγα του 5G.


Σιωπηλά οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών ξεφυτρώνουν κεραίες κάθε 100 μέτρα, έξω από τα σπίτια και τα σχολεία, για να μπορεί, λέει, να επικοινωνεί η τοστιέρα με το ψυγείο μας και το αυτοκίνητο να πηγαίνει μόνο του, αποκρύπτοντας τις δραματικές επιπτώσεις της ακτινοβολίας στην υγεία μας, και ειδικά στα έμβρυα, τα μικρά παιδιά, το ευαίσθητο οικοσύστημα (χωρίς ν’αναφερθώ στον σχεδόν απόλυτο έλεγχο που θα έχουν στη ζωή μας).

Ήδη το 40% των χρόνιων ασθενειών οφείλεται στις επιπτώσεις του WiFi (ΝΑΙ, πρέπει τουλάχιστον τη νύχτα να κλείνουμε το WiFi). Φανταστείτε τί θα γίνει λοιπόν με το 5G..

Οι συνάνθρωποί μας σε Καλαμάτα και Τρίκαλα καλούνται «πρωτοπόροι», μια εντυπωσιακή λέξη για να καλύψει το ότι χωρίς να ρωτηθούν και να ενημερωθούν, γίνονται πειραματόζωα του 5G..

Η δική μου έκκληση-υποχρέωση είναι, για όσους δε γνωρίζουν ήδη, ενημερωθείτε και διαδώστε το μήνυμα!! Μόνο η γνώση για την αλήθεια θα μας ενώσει ώστε ν’αντιστρέψουμε τον όλεθρο - περί αυτού πρόκειται..και περί καταπάτησης κάθε ανθρώπνου δικαιώματος! Ακόμα και οι συνάνθρωποί μας που δουλεύουν για να επεκταθεί το 5G, ΔΕΝ γνωρίζουν!!

Γι’αυτό, δεν είναι καιρός για μίσος ή πανικό, αλλά η ώρα, όπως λένε όσοι αγωνίζονται ήδη γι’αυτό, να ενωθούμε όλοι για να ξεπεραστεί η απειλή. Τα καλά νέα είναι ότι παντού στον πλανήτη ο κόσμος έχει ήδη κινητοποιηθεί (π.χ. στην Αυστραλία ήδη ξηλώνονται κεραίες με δικαστική απόφαση) και οι επιστήμονες δίνουν εξαιρετικές λύσεις για τεχνολογική εξέλιξη που είναι και ασφαλής!

Η ανθρωπότητα περνάει στην ενηλικίωση και χρειάζεται όλους μας γι’αυτό [καλώς ή κακώς οι μεγάλες απειλές επιταχύνουν την εξέλιξη-είναι θέμα ζωής ή αφανισμού..!]

Άλλα ενδεικτικά site :

[https://whatis5g.info/](https://whatis5g.info/)

[https://stop5gglobal.org/](https://stop5gglobal.org/)