Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΤΤΑΡΟ !!!






Αυτό είναι ένα κύτταρο!

Είναι η πηγή ζωής μας!
Είναι ο λόγος που διατηρούμαστε αδιάκοπα ζωντανοί...

Ένα κύτταρο έχει ανάγκη από τη φροντίδα και τη προσοχή μας, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί ιδανικά καθημερινά, εκτελώντας τις ημερήσιες λειτουργίες του, όπως έτσι είναι προσχεδιασμένο απο το δημιουργό μας...

Όταν για παράδειγμα είμαστε χαρούμενοι και σκεφτόμαστε θετικά, στέλνουμε ισχυρά μηνύματα ζωής και υγείας στα κύτταρα μας, αλλάζοντας τη χημεία και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, βοηθώντας μας να εκπέμπουμε μια θετικότερη αύρα και ενέργεια συνολικά!
Όταν κυριευόμαστε όμως απο θυμό, άγχος, αγανάκτηση, φόβο, αρνητισμό, επηρεάζουμε την χημεία του εγκεφάλου (τους νευροδιαβιβαστές), μεταφέροντας ένα αρνητικό μήνυμα ζωής στα κύτταρα μας...

Πλέον γνωρίζουμε επίσης πως όταν προσφέρουμε ανώτερη, ζωντανή και φυσική τροφή στο σώμα, τότε ενισχύουμε την κυτταρική υγεία, ενέργεια και ευεξία σε ασύλληπτα επίπεδα!
Η ενέργεια αυτών των τροφίμων που καταναλώνουμε, μεταφέρεται μέσα στο σώμα μας και επιστρέφει ακτινοβολούμενη πίσω σε εμάς διπλάσια από ότι ήταν πρίν!

Ένα κύτταρο παρομοιάζεται ως ένας άνθρωπος...
Χρειάζεται σωστή τροφή για να ζήσει και ένα ιδανικό, μη τοξικό περιβάλλον, όπου μπορεί να εργαστεί...
Κάποιες απο τις διεργασίες που του έχουν ανατεθεί αφορούν τη λειτουργία της καρδιάς (καρδιακά μυικά κύτταρα), τη λειτουργία του εγκεφάλου (νευρώνες), την εντερική απορρόφηση της τροφής (εντερικά επιθηλιακά κύτταρα).

Ας φτιάξουμε ειρήνη με το σώμα μας!
Ας βοηθήσουμε τα κύτταρα να βρούν και πάλι την πρωταρχική υγεία και ενέργεια τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν και αυτά εμάς!

 Σαββας Τσανασίδης