Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για ώριμα, γλυκά και ζουμερά φρούτα

Γιατί θα πρέπει να τρώμε αποκλειστικά ώριμα, γλυκά και ζουμερά φρούτα ????

Πολλοί φοβούνται να υιοθετήσουν μια αποκλειστικά φρουτοφαγική διατροφή για πολλούς λόγους. Άλλος φοβάται τα σάκχαρα των φρούτων , άλλος φοβάται ότι δεν θα έχει ενέργεια , άλλος φοβάται ότι δεν θα έχει δύναμη , άλλος ανησυχεί για την πρωτεΐνη και τα λιπαρά, άλλος λέει ότι θα έχει έλλειψη λιπαρών και δεν θα λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλος, και πολλοί άλλοι μύθοι κυκλοφορούν στις σκέψεις όλων , ελπίζω η παρακάτω ανάλυση να σας βοηθήσει να καταρρίψουμε όλους αυτούς τους μύθους.

Τα σάκχαρα είναι η κύρια τροφή που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα. Κάθε κύτταρο στο σώμα απαιτεί σάκχαρα. Σάκχαρα=άνθρακας. Ο άνθρακας και το οξυγόνο είναι όλη η ουσία, πολύ περισσότερο σημαντικά από τα λίπη και τις πρωτεΐνες(αμινοξέα). 
Είναι τα πιο ουσιαστικά για την παραγωγή ATP (τριφοσφωρικής αδενοσίνης) όπου είναι η ενέργεια του κυττάρου ( φορτίζει τις μπαταρίες των κυττάρων) που χρειάζεται το σώμα για να αναπτυχθεί και να ακμάσει. Αυτά τα κύτταρα άνθρακα τρώνε και αποβάλλουν όπως κάθε ζωντανό πλάσμα. 

Τα φρούτα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και είναι πολύ στυπτικά ( προκαλούν συστολή στους ιστούς) και έχουν την δύναμη να κουνήσουν το λεμφικό σύστημα πολύ καλύτερα από ότι τα λαχανικά. Για αυτό ο καθένας βλέπει λεμφατική απόκριση καθώς καταναλώνει φρούτα. Η πολύπλοκη διατροφή δεν έχει σχεδιαστεί για το ανθρώπινο είδος ( ούτε για τα άλλα είδη) στην πραγματικότητα. 

Η απλότητα στην πέψη και στην απορρόφηση είναι τι κλειδί. 
Δεδομένου ότι η ενέργεια βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε θεραπείας , πρέπει να διαλέγουμε φαγητά υψηλά ενεργειακά, με υψηλές δονήσεις, με υψηλές στυπτικές ιδιότητες για να τραβήξουν το λεμφικό σύστημα και η χώνεψη να είναι σύντομη, έτσι ώστε να δώσει στο σώμα το χρόνο και την ενέργεια που απαιτεί να καθαρίσει, να ενισχυθεί, να ανοικοδομηθεί και να θεραπευθεί. Τα φρούτα έχουν την υψηλότερη ποσότητα ενέργειας από όλα τα τρόφιμα. 

Υπάρχει μια διαδικασία που λέγεται βιολογική μεταστοιχείωση ( η οποία δεν είναι καλά κατανοητή στο ιατρικό πεδίο) όπου το σώμα μετασχηματίζει μια πηγή ενέργειας σε μια άλλη. Για να νιώσετε καθαρή ενέργεια πρέπει να καταναλώσετε καθαρή ενέργεια. Όσο χαμηλότερη είναι η ενέργεια που λαμβάνουμε μέσω των τροφίμων, τόσο χαμηλή είναι και η συστημική μας ενέργεια. 

Η ενέργεια των τροφίμων μετριέται σε angstrom. Τα μαγειρεμένα φαγητά ( νεκρά τρόφιμα) έχουν μηδενική ενέργεια. Οι ασθενείς που έχουν καρκίνο έχουν κατά μέσο όρο 4875 angstrom ενέργειας στο σώμα τους. 
Τα φρέσκα ωμά λαχανικά έχουν 8.000-9.000 angstrom ενέργειας. 
Τα φρέσκα φρούτα έχουν 8.000-10.000 angstrom ενέργειας. 
Όσο περισσότερο ενεργειακά τρόφιμα καταναλώνουμε, τόσο πιο ζωντανοί και υγιείς γινόμαστε. 
Τα φρούτα είναι πολύ ανώτερα από τα λαχανικά για θεραπεία, μακροχρόνια υγεία και ζωτικότητα. 

Μην φοβάστε τα σάκχαρα των φρούτων. Δεν είναι όλα τα σάκχαρα το ίδιο, υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των απλών σακχάρων και των σύνθετων. Τα φρούτα περιέχουν φρουκτόζη που είναι απλό σάκχαρο, τα απλά σάκχαρα των φρούτων είναι τα καλύτερα για τους διαβητικούς, την παγκρεατίτιδα, την ηπατίτιδα και όλες τις γαστρικές και τις εντερικές καταστάσεις. 
Η φρουκτόζη δεν απαιτεί ινσουλίνη ή εκτεταμένα πεπτικά ένζυμα . 
Η φρουκτόζη δεν διασπάται σε γλυκόζη, απορροφάται άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος και είναι έτοιμη για χρήση, δεν χρειάζεται μετατροπή. 

Τα φρούτα είναι οι ανώτερες τροφές για τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα λόγω υψηλής ηλεκτρικής ενέργειας που φέρνουν στο σώμα, ενώ τα άλλα τρόφιμα την απομακρύνουν. 
Το σώμα μας δεν προορίζεται για σύνθετα σάκχαρα, σύνθετους υδατάνθρακες, επεξεργασμένα τρόφιμα γεμάτα χημικές ουσίες, τοξίνες και μεταποιημένα σάκχαρα όπως το σιρόπι καλαμποκιού, αγαύης, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν έχουν το σχήμα και την μορφή των απλών σακχάρων. 

Ότι έχει υποστεί επεξεργασία και συμπύκνωση, είναι δηλητήριο και δεν αναγνωρίζεται από το σώμα. 

Τα φρούτα περιέχουν ένζυμα, αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία και ένα πλήρες φάσμα ζωντανών θρεπτικών συστατικών σε σωστή ισορροπία ζωής. 

Επίσης χρειαζόμαστε ζωντανό νερό με οργανικά στοιχεία για να αφαιρέσουμε τα σάπια και τοξικά σκουπίδια μέσα από τη λέμφο, τα όργανα και τους αδένες μας. 
Τα φρούτα είναι το καλύτερο νερό που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή στο πλανήτη. Μεγάλες ποσότητες πόσιμου νερού δεν ενυδατώνουν τα κύτταρα ενδιάμεσα. 
Χρειαζόμαστε ζωντανό νερό από φρέσκα, ωμά, αλκαλικά, υψηλής ενέργειας και δόνησης φρούτα, μούρα και πεπόνια. 

Η αφυδάτωση είναι οξείδωση και πρέπει να διορθωθεί. Αυτό κάνει η αποτοξίνωση. 
Τα φρούτα είναι τα τέλεια καθαριστικά ενός γιγαντιαίου συστήματος αποχέτευσης του σώματος, του λεμφικού συστήματος. 

Καθώς αυξάνετε την ενέργεια στο φυσικό σώμα, ανεβαίνετε και ψυχικά, μακρυά από απελπισία και ασθένεια.

Giwrgos Nicolidakis‎