Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ!



Ένας υγιής οργανισμός μοιάζει με ένα ρολόι, δουλεύει ασταμάτητα, χωρίς διακοπές και χωρίς κανένα παράπονο.

Τα πάντα μέσα του δουλεύουν με απόλυτη ακρίβεια και συγκεκριμένους κανόνες. Και όπως κάθε ρολόι μερικές φορές χρειάζεται καθαρισμό.

Όλοι μας βρισκόμαστε υπό την επίδραση εξωτερικών παραγόντων και μεγάλου βαθμού στρες. Σε πολλούς ανθρώπους είναι διαταραγμένο το ωράριο λήψης τροφής, του ύπνου, και της ενέργειας.

Εκατομμύρια άνθρωποι δεν προσέχουν την διατροφή τους, ακόμα κι αν προσέχουν την διατροφή τους, κάνεις δεν εγγυάται για την άριστη ποιότητα των τροφών και την ύπαρξη συντηρητικών στα τρόφιμα. Όλα αυτά οδηγούν στην συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό, όπου περισσότερο επιβλαβείς είναι η οξύτητα που δημιουργείται στον οργανισμό από τις αντίστοιχες τροφές.

Για να είναι πάντα οργανισμός υγιής είναι απαραίτητο να διατηρούμε την όξινο - αλκαλική ισορροπία του. Πριν περάσουμε στον τρόπο αποκατάστασης τις όξινο - αλκαλικής ισορροπίας, η οποία μαζί με την ισορροπία των υγρών και ιχνοστοιχείων ελέγχει όλες τις ζωτικές διαδικασίες, πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό εξαρτάται από τις διατροφικές μας συνήθειες. Κατά τη διαδικασία της πέψης και της αφομοίωσης της τροφής από τον οργανισμό στο αίμα εισέρχονται τοξικές ουσίες, οι οποίες πρέπει να αποβληθούν από τον οργανισμό. Υπάρχουν τρόποι να μειωθεί η ποσότητα αυτόν τον τοξινών, και παρακάτω θα δούμε τους πιο βασικούς τρόπους!

Πηγή