Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 102 ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για μεταλλικά άλατα

Γιατί είμαστε οι μοναδικοί που προσπαθούμε να πάρουμε 102 μεταλλικά άλατα. Αυτό δεν έχει λογική. Φαίνεται σαν να πιστεύουμε τα πάντα από αυτά που ακούμε ή διαβάζουμε χωρίς καν να τα φιλτράρουμε. Τα πάντα που γράφονται για την υγεία θα πρέπει να τα φιλτράρετε χρησιμοποιώντας την κριτική σας σκέψη.
Είμαστε υπάρξεις που δεν χρειαζόμαστε πολύπλοκη διατροφή.
Η απλότητα είναι το κλειδί.
Η φύση είναι πολύ απλή.

Έχετε δει ποτέ τα άγρια ζώα στη φύση να ψάχνουν πως θα λάβουν σίδηρο, ασβέστιο και 102 μεταλλικά άλατα ???
Φυσικά και όχι , απλά τρώνε σύμφωνα με την διατροφή που είναι σχεδιασμένη για το είδος τους και δεν έχουν καμία έλλειψη.
Αλλά εμείς οι αφελείς άνθρωποι παλεύουμε και ψάχνουμε από πού θα πάρουμε όλα τα μεταλλικά άλατα επειδή κάποιος μας είπε ότι τα χρειαζόμαστε.
Δεν μας ενδιαφέρει καν αν αυτά τα μεταλλικά άλατα είναι σε οργανική μορφή.
Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι πανέξυπνος και πολύ σοφός και θα λειτουργήσει στο βέλτιστο επίπεδο με πολύ λιγότερα.

Το κλειδί για την υγεία είναι να τρώμε απλά και όχι πολύπλοκα. Η ανθρώπινη μηχανή είναι πολύπλοκη μηχανή αλλά τρέχει με απλά συστατικά. Αν είστε από αυτούς που παίρνετε συμπληρώματα προσπαθώντας να πάρετε όλα τα μεταλλικά άλατα και τις βιταμίνες και είστε ακόμα άρρωστοι καιρός να αλλάξετε σκεπτικό.
Όταν η διατροφή σας παραμένει απλή θα δείτε ασθένειες και ενοχλήσεις να εξαφανίζονται σε μέρες αντί για χρόνια. Όποιος τρέφεται αποκλειστικά με φρούτα μπορεί να το διαπιστώσει αυτό.

Giwrgos Nicolidakis‎

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου