Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΆΓΓΙΓΜΑ

5. Το άγγιγμα:
το άγγιγμα έχει πάρα πολλά ωφέλη για την υγεία σου, τόσο τη σωματική όσο και την ψυχολογική. Δε θα σε ζαλίσω με τα ιατρικά αλλά θα ξέρεις ότι το άγγιγμα είναι η ύψιστη έκφραση της ερωτικής (και όχι μόνο) αγάπης.

Είτε πρόκειται για αγκαλιά, για φιλί, για σφίξιμο του χεριού, για χάδι... το άγγιγμα είναι ο βασιλιάς της ερωτικής έκφρασης.

Δυστυχώς αυτό θέλει να κόψεις λίγο ταχύτητα και να βγεις από τον fast food κόσμο που ζεις. Σκέψου πόσο ανυπόμονα περιμένεις μια σελίδα να φορτώσει σε έναν υπολογιστή με αργή σύνδεση ή με σκληρό δίσκο «καργαρισμένο».
Η τεχνολογία σου δίνει άμεσα ό,τι ζητήσεις! Χωρίς κόπο, χωρίς υπομονή, χωρίς αναμονή.

Όμως η απώλεια της τέχνης της υπομονής και η απαίτηση της άμεσης ικανοποίησης των αιτημάτων σου σε έχει κάνει να συμπεριφέρεσαι και στην ερωτική σου σχέση το ίδιο. 

Πόσες φορές ως άντρας δεν ένιωθες ότι η σύντροφός σου «αργεί» να ανταποκριθεί αν και σε θέλει. Πόσες φορές ως γυναίκα δεν ένιωσες να πιέζεσαι από τη βιασύνη του συντρόφου σου για σεξ; Η ταχύτητα και η αμεσότητα της ικανοποίησης των αναγκών σου (πραγματικών ή πλασματικών) έχει κόστος του να μην έχεις πλέον την ικανότητα της αργής απόλαυσης.

Κάνε συνήθεια το να αγκαλιάζεις και να φιλάς τον/την συντροφό του στην αρχή της μέρας και στο τέλος της (κάντο σαν τελετουργία, μην αφήσεις ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ να περάσει χωρίς να το κάνεις). 
Κάνε του/της ένα μασαζ και ας μην ξέρεις! Θα το εκτιμήσει! Αν το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου θα βρίσκεις συνεχώς και νέες ευκαιρίες να τον/την αγγίζεις

(Ο Έρωτας στην Ψηφιακή εποχή - Απόσπασμα Κεφαλαίου)

Nikos Daradimos