Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ



Η ηρεμία, η πίστη, η χαρά και η αγάπη διώχνουν τους ιούς και την κακία.
Υπάρχουν δηλητηριώδεις σκέψεις, υπάρχουν δηλητηριώδη συναισθήματα. Υπάρχουν σκέψεις ότι η μικρότερη δόση μπορεί να αλλάξει όλη σου τη ζωή. Υπάρχουν δηλητηριώδη συναισθήματα, και μόλις μπουν μέσα σου, θα γίνει εμπόδιο στη ζωή σου. Υπάρχουν δηλητήρια στον ψυχικό κόσμο, στον πνευματικό κόσμο, και υπάρχουν περισσότερα στον ανθρώπινο κόσμο. Είσαι νευρικός που είναι δηλητήριο. Η ανησυχία και ο φόβος είναι επίσης δηλητήρια. Έτσι προκαλεί ασθένειες κάθε είδους - ψυχής, καρδιάς, πνεύματος και σώματος.
Την πιο αγνή τροφή θα επιλέξεις για τον εαυτό σου. Αποφύγετε τα χορταστικά γεύματα αλλά
Επίσης καιι την υπερβολική έλλειψη τροφής.
Ο φώσφορος μειώνεται στον εγκέφαλό μας επειδή μειώνεται η αγάπη μας. Όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στο φυσικό επίπεδο, δηλαδή στο σώμα, υπόκεινται σε αγάπη. Το ίδιο ισχύει και για τα στοιχεία που απαρτίζουν τον πνευματικό και ψυχικό κόσμο.
Καθαρίζουμε το φυσικό μας σώμα, το εξωτερικό ρούχο, αλλά δεν καθαρίζουμε τα άλλα σώματα από τα οποία είμαστε "ντυμένοι". Η καρδιά έχει το σώμα της. Έχει και η ψυχή το σώμα της. Το ανθρώπινο ον δεν υπάρχει μόνο μέσω αυτού του ορατού σώματος.
Ποτέ μην τρως φαγητό που δεν σου αρέσει. Το φρούτο που αγαπάς έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα.
Τρως πολύ σημαίνει ότι εμποδίζεις την πνευματική σου ζωή. Όσο προχωράει ο άνθρωπος, τόσο λιγότερο τρώει. Τρώγοντας λιγότερο μας κάνει υγιείς.
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ Πεταρ Ντενωφ