Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

 


Ενώ την ίδια στιγμή μακριά στον ….πλανήτη Άρη.

Η πρώτη, η δεύτερη, και η τρίτη αιτία θανάτων, είναι «ιατρογενής»

Κι ενώ η επικρατούσα ιατρική βλάπτει σοβαρά την υγεία στον πλανήτη Άρη;

Εσύ ακόμα ζεις στην «Σπηλιά του Πλάτωνα» εδώ στην Γη; μου λέει ο φίλος μου Σπόκ.

Σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία λοιπόν!!!

Οι ευχές παίρνουν και δίνουν, από ευχές άλλο τίποτα ιδίως τις γιορτινές μέρες, εδώ στον πλανήτη Γη, αλλά και στον Άρη. 

Κανείς όμως ή τουλάχιστον η πλειοψηφία των ανθρώπων του πλανήτη Άρη δεν συνειδητοποιεί αυτό που εύχεται εκεί μακριά σε άλλη γη σε άλλα μέρη που κανέναν δεν ξέρουμε και κανείς δεν μας ξέρει, ούτε το εννοεί κυριολεκτικά, ούτε φυσικά ενδιαφέρεται για το πώς μπορεί να το επιτύχει. 

Μάλλον περιμένουν οι περισσότεροι των Αριανών να επιτευχθεί η ευχή ως δια μαγείας, χωρίς γνώση, προσπάθεια, κόπο και συμμετοχή, σκέφτομαι. 

Πόσα άραγε χρόνια είναι τα «χρόνια πολλά» που ευχόμαστε στους κατοίκους του Άρη; 80, 90, 100, 120; Περισσότερα; 

Το με «υγεία» τι σημαίνει στον πλανήτη Άρη; 

Χαπακομένοι-φαρμακοεξαρτώμενοι, «τσιμπημένοι», ή διασωληνωμένοι;

Άς δούμε λοιπόν το τι συμβαίνει στον πλανήτη…..Άρη. 

Σύμφωνα με επίσημες έρευνες στις ΗΠΑ του Άρη, τουλάχιστον πριν την «πανδημία του αντιπυρετικού», η τρίτη αιτία θανάτων ήταν «ιατρογενής», με πρώτη αιτία τα καρδιαγγειακά, και δεύτερη αιτία τον καρκίνο, μου λέει ο Αριανός φίλος μου Σπόκ.

Όπα!!! Λέω εγώ, τι είπες τώρα Σπόκ;

Τι εννοείς λέγοντας «πανδημία του αντιπυρετικού» Σπόκ;

Να, μου λέει ο Σπόκ, θα σου πω ένα «μυστικό»

Δεν φταίει ο «γ-ιός του Βασίλη στην Πύλη» που πίνει χαμομήλι.

Ούτε το τι κάνω εγώ στον Άρη, όταν με επισκέπτεται ο «γ-ιός του Μπίλη»

Αλλά το τι δεν κάνω.

Τι δεν κάνεις βρε Σπόκ όταν σε επισκέπτεται ο «γ-ιός του Βασίλη που πίνει χαμομήλι;

Εεεεεε, να: Δεν παίρνω αντιπυρετικά, κι ας θυμώνει ο «γ-ιός του Μπίλη εκεί στην Πύλη που πίνει χαμομήλι.

Αααααα, δεν ξέρω βρε Σποκ, λέω εγώ, με μπερδεύεις. 

Εμείς ακούμε τους λαμπρούς μας επιστήμονες εδώ στην Γη, είτε φοράνε παρδαλές ζακέτες και πέτσινα κολάν με δωδεκάποντες γόβες, είτε έχουν γουρλωμένο σπινθηροβόλο βλέμμα, είτε απλανές βλέμμα με καλή όμως Βυζαντινή φωνή, και προπαντός με πολλές περγαμηνές από πολύ σοβαρές «φιλάνθρωπες εταιρείες».

Στο θέμα μας τώρα Σπόκ:

Δηλαδή καρδιοπάθειες, καρκίνος και ιατρικά λάθη αποτελούσαν το «τρίγωνο του θανάτου» σύμφωνα με Αμερικανικές επίσημες πηγές, πάντα για τον πλανήτη Άρη; 

Έλα μου όμως που με άλλες επίσημες πηγές από αντίστοιχες επίσημες έρευνες και αναφορές όπως αυτές της «Αμερικάνικης Καρδιολογικής Εταιρείας» για τον Άρη, πιστοποιούσαν πως πάνω από 100 συνταγογραφούμενα φάρμακα ευθύνονται για καρδιοπάθειες, όπως κάποια για τον διαβήτη, κάποια παυσίπονα, κάποια ψυχοφάρμακα, κάποια φάρμακα για τον καρκίνο στους Αριανούς πάντα; κλπ, κλπ, κλπ. 

Έλα μου όμως που με άλλες επίσημες πηγές από αντίστοιχες επίσης έρευνες και αναφορές όπως αυτές του «Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας» του Άρη, και της «Αμερικάνικης Εταιρίας για τον Καρκίνο» που έχουν οι κάτοικοι του Άρη, πιστοποιούσαν πως ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα και ιατρικές θεραπευτικές προσεγγίσεις ευθύνονται για τον καρκίνο, και όπως μας προειδοποιούσε ο «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας του Άρη» τα περιστατικά καρκίνου θα αυξανόταν κατά 50% μέχρι το 2020, στον Άρη; 

Συμπερασματικά και καλοπροαίρετα πάντα διαπιστώνω με φρίκη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σπόκ, πως η σύγχρονη επικρατούσα χημική «Παστερική» ιατρική του Άρη, συνεπικουρούμενη με τον τρόπο ζωής και διατροφής, και τα πάσης φύσεως χημικά που κατακλύζουν τον σύγχρονο άνθρωπο στον πλανήτη Άρη, συμπεριλαμβανομένων των ψυχοφθόρων και στρεσογόνων καταστάσεων διαβίωσης, είναι η πρώτη, η δεύτερη, και η τρίτη αιτία θανάτων τουλάχιστον στον Άρη, αλλά δεν γνωρίζω για τον Ποσειδώνα ή την Αφροδίτη τίποτα ακόμα.

Βέβαια τώρα με τον «γ-ιό της χάρτινης κορώνας», στον Άρη, πιστεύω πως η πρώτη και με μεγάλη διαφορά αιτία θανάτων είναι «ιατρογενής» και ακολουθούν βεβαίως η δεύτερη αιτία θανάτων που είναι «ιατρογενής» και φυσικά και η τρίτη αιτία θανάτων που είναι «ιατρογενής» πάντα στον πλανήτη Άρη, επιμένει ξανά ο Σπόκ.

Όσον αφορά την τέταρτη, πέμπτη, έκτη και τις υπόλοιπες αιτίες θανάτων άμεσα ή έμμεσα στον πλανήτη Άρη, ίσως  να οφείλονται σε….κομήτες.

Τα αίτια για τα «ιατρογενή προβλήματα υγείας» των κατοίκων του Άρη, μου είπε ο Σπόκ ότι είναι:

Έλλειψη Ιπποκρατικής Ιατρικής παιδείας, επειδή ζούνε….στον Άρη.

Έλλειψη οργανωμένων Κέντρων Νέο-Ιπποκρατικής πρόληψης στον Άρη. 

Έλλειψη Πρωτοβάθμιας Νέο-Ιπποκρατικής Ιατρικής στον Άρη.

Καμία συνεργασία της «Παστερικής ιατρικής» με την Νέο-Ιπποκρατική θεραπευτική στην δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας στον Άρη.

Πλύση εγκεφάλου από τα πολυεθνικά συμφέροντα του Άρη. 

Λάθος Διαγνώσεις, Λάθος Θεραπείες, Παρενέργειες Φαρμάκων, Ιατρικά Σφάλματα, κλπ, κλπ, κλπ, στον Άρη.

Κι ευτυχώς που εμείς οι «τυχεροί» δεν ζούμε στον πλανήτη Άρη, εξωγήινε φίλε μου Σπόκ. 

«Κι ο Άρης ευτυχώς…… κείται μακράν»

(Σημ. τα ως άνω αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας, κι ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στην Γη, ή στον Άρη. Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις έχουν αξία «ποιητική αδεία» μόνο, κι ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας για κινηματογραφική ταινία του Μπόλιγουντ).

Nikolaos Vrousgos