Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ



Ο κόσμος είναι ένα μικρό χωριό αν είμαστε ικανοί, ήδη, να τον δούμε έτσι!
Η τέχνη μας το αποδεικνύει, ότι μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους από την Κίνα με την Κεντρική Ευρώπη και την Βαλκανική χερσόνησο.
Κάποιοι, όμως, ηγούνται όλων αυτών των ανθρώπων και αποδεικνύονται σκάρτοι και λίγοι για τον στόχο της Οικουμενικοποίησης του πλανήτη μας και των πληθυσμών του από όλες τις γωνιές του.
Κάποιοι, όμως, έχουν χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα για να καταλήξουν στις θέσεις ηγεσίας.
Κάποιοι έχουν στήσει μηχανισμούς ποδηγέτησης των πληθυσμών και επιβολής μιας απροσδιόριστης εξουσίας με αντικειμενικό σκοπό απλά την διατήρηση της κυριαρχίας τους σε μία εξελισσόμενη ανθρώπινη κοινωνία που κοιτάει ψηλά και μακριά, ως οφείλουμε άλλωστε να κοιτάμε οι άνθρωποι (ετυμολογία: ανω-θρωσκω). Ο αποικισμός άλλων πλανητών είναι πλέον δεδομένη σκέψη για τις νέες γενεές, η ισορροπία με την Φύση γύρω μας και την Φύση μέσα μας είναι ολοένα και πιο αυτονόητο ζητούμενο και η ισότητα μεταξύ του Πρώτου, Δεύτερου και Τρίτου κόσμου ανέρχεται στις πρώτες θέσεις προτεραιότητας για όλο και περισσότερους.
Κάποιοι, όμως, θέλουν αντί Οικουμενικότητας να εγκαθιδρύσουν ένα αλλοπρόσαλλο ανελεύθερο σχήμα/project ονόματι “Παγκοσμιοποίηση” και να έχουν όλους τους ανθρώπους μέσα σ’ αυτό να αποβάλλουν την ταυτότητα του ανθρώπου και ωσάν ζώα να λειτουργούν ως αγέλη μέσα σ’ ένα τεράστιο πλανητικό στάβλο !!
Κάποιοι, όμως, θέλουν να τους ανήκει ο πλανήτης Γη και αν ποτέ εποικιστούνε κάποιοι άλλοι πλανήτες να είναι ΔΙΚΟΙ τους ωσάν να έχουν κάποιο προικοσύμφωνο από Τον Δημιουργό. Η Ύβρις είναι τέτοια μέσα τους, ώστε να δημιουργούν τάσεις στην κοινωνία οι οποίες να δικαιολογούν, υπο την σκέπη της Ευγονικής, τις εκτρώσεις, αμβλώσεις, στειρώσεις, καθυστερήσεις και ακυρώσεις τεκνοποίησης, επιγενετικές αλλοιώσεις και γενετικές παρεμβάσεις στο ανθρώπινο γένος.
Κάποιοι, όμως, αποφασίζουν καθημερινά ενάντια στην εξίσωση του κόσμου των τριών ταχυτήτων, και έως και εσκεμμένα εκμεταλλεύονται μια γελοία μιντιακή μονοπωλιακή τερατογένεση να ορίζει το αφήγημα της εξέλιξης του κόσμου, κατά το δικό τους προγραμματισμό και, τελικά, συμφέρον.
Η παρεμβατικότητα στο ρου της Ιστορίας μερικών μόλις μονάδων -νάρκισσων και sociopaths- αποκτά πλέον διαστάσεις Κρονιας παραβατικότητας, όπου ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του και το ίδιο κάνουν και αυτοί στην κοινωνία μας, τρώνε θεσμούς, κράτη, κοινωνίες ανθρώπων μέσα από προσχήματα για τα οποία δεν έχουν πραγματικές επιστημονικές αποδείξεις με μεθόδους που δεν έχουν επιστημονική εγκυρότητα και όλη αυτή η πλάνη -όσο πραγματικές διαστάσεις και αν έχει σε κάποιες βιολογικές πτυχές της- έχει εκτεθεί απλά και μόνο από την άρνηση τους να συζητάνε τα φαινόμενα υπό το πρίσμα της διάστασης του ανθρώπου ως ον του Ηλίου, οπερ και κάτω από το φως του Ηλίου και του «ξεχασμένου» άρρηκτα συνδεδεμένου ανοσοποιητικού έχουν χάσει το επιχείρημα, και την κουκούλα και την μάσκα πίσω από την οποία κρύβονται !!
Δεν έχει πλέον επιστημονική βάση όλη αυτή η στημένη κατάσταση και είναι απλά μια στρέβλωση κοινωνική και πολιτική, επειδή ακριβώς την ορίζουν νάρκισσοι, sociopaths και φερέφωνα ανδρείκελα κατά τα δικά τους μέτρα !
Όταν αφήσεις μια άρρωστη ομάδα να αποφασίσει για το πως θα λειτουργεί μια κοινωνία, προφανώς θα την «χτίσει» καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν της αρρώστιας της.
Λέμε στην ορθή Ιπποκρατική Ιατρική, «το σώμα είναι ο Ιατρός που θεραπεύει τα αρρωστημένα συστήματά του και πάντα μέσω του ανοσοποιητικού του με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες».
Έτσι και στην άρρωστη κοινωνία-«σώμα»- μας, «η κοινωνία των ανθρώπων είναι ο Ιατρός που θα θεραπεύσει τις αρρωστημένες δομές του και πάντα μέσω των διαχρονικών αξιών και εμποτισμένων με αίμα συνθηκών -κοινωνικών και βιολογικών- (βλ Νυρεμβεργη, χάρτης Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Φυσικούς κανόνες και αληθινό Συνταγματικό Δίκαιο) -«ανοσοποιητικού του»- με τα διαθέσιμα εργαλεία της -«πρώτες ύλες»- (βλ Ιστορία, Σοφία, Γνώση, Αστυνομικό σώμα, Δικανικό σώμα, Επιστημονική κοινότητα)».
Ακόμη και οι «πρώτες ύλες» σήμερα έχουν την αρρώστια μέσα τους σε κάποιο βαθμό και πρέπει να απαλλαγούν από αυτήν.
Οι Δικηγόροι και οι Δικαστικοί πρέπει να αναλάβουν την εκκαθάριση του χώρου τους, οι Αστυνόμοι και εν γένει οι Φύλακες το ίδιο, οι Εκπαιδευτικοί σε πολλαπλές βαθμίδες το ίδιο, οι Πολίτες στην πολιτική σκηνή το ίδιο, οι Οικονομολόγοι και οι Παραγωγοί και οι Μεταποιητές το ίδιο.
Θέλουμε Οδυσσείς, αλλά οχι ΕΝΑΝ ηγέτη για όλους αλλά σε κάθε χώρο ΑΠΟ ΕΝΑΝ και ο πρώτος στόχος επίθεσης όλων πρέπει να είναι η επικοινωνία, το εσωτερικό ΜΜΕ υποσύστημα και το προωθούμενο αφήγημα πρέπει να ανταποκρίνεται στο ΦΩΣ και τον ΗΛΙΟ, στην Ισορροπία με την ΦΥΣΗ και τον Άνθρωπο και δη το ΒΡΕΦΟΣ ως Αρχή παραγωγής φιλοσοφικής, ρητορικής και πολιτικής παραγωγής.
Κάποιοι θέλουν να τεχνολογοποιησουν τον άνθρωπο και να δημιουργήσουν εργαστηριακές μήτρες και η προβλεπόμενη χρήση των εμβρύων, για αυτούς τους κάποιους, είναι εν είδη ινδικών χοιριδίων και συστατικών εμβολίων έως και για γαστρεντερίτιδες. Φθάνουν μάλιστα μέχρι το σημείο να εκμεταλλεύονται το μεταναστευτικό και τα βρέφη και τα παιδιά για όλων των ειδών τις δαιμονικής φύσεως πράξεις (ορμόνες, trafficking, μοσχεύματα προς εμπορία, μισθοφορικες μονάδες) επί τη βάσει ότι είμαστε πολλοί και περισσεύουμε.
Κάποιοι μάλιστα θέλουν αντί να χρησιμοποιήσουμε τον Ήλιο ως τον ύψιστο βιολογικό θεραπευτή, όπως ο Θεός είναι της Ψυχής,... θελουν να τον κρύψουν και να αναλάβουν αντί φωτοσύνθεσης την παραγωγή φυτών και ζώων στα εργαστήρια τους και να εφαρμόσουν όλα τα πειράματα γενετικής τροποποίησης και της αποκτηθείσας γνώσης στα, εξόφθαλμα πλέον, ανθρώπινα πειραματόζωα.
Σε κάθε μηχανισμό/δομή υπάρχουν οι αφυπνισμένοι, αλλά οι ραδιούργοι λαγουμιτζηδες έχουν δημιουργήσει άμυνες απέναντι τους, αλλά σε κάθε δομή υπάρχουν πλειοψηφικά εκείνοι που απλά δεν ασχολούνται !! Αυτοί πρέπει να αφυπνιστούν άμεσα !
Το πρόβλημα, το διακύβευμα δεν είναι ιατρικής βιολογικής φύσεως, αλλά οικονομικής και πολιτικής και κοινωνικής - οι τρεις δηλαδή ιδιότητες του Πολίτη κατά Αριστοτέλη.
Αλλά Πολίτης ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ αν δεν ξέρεις σε τι διαφέρει το κεφαλαίο Π- από το μικρό π- στις λέξεις Πολίτης και πολίτης.
Έχει πολλές διαστάσεις και πολύ έως και άπειρο βάθος ο επόμενος βηματισμός που καλούμαστε να επιλέξουμε.
ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Η αίσθηση που οφείλουμε να έχουμε για τον εαυτό μας στην κοινωνία, οφείλει να μας ξενίζει λίγο ενώ είναι απολύτως φυσιολογική,... όσο φυσιολογική είναι η εικόνα του παρακάτω βίντεο, όπου μια παρέα Κινέζων κοριτσιών εμφανίζονται στο κέντρο της Ευρώπης - Klariska street, Σλοβακία- να παίζουν φλάουτο, κλαρίνο, κοντραμπάσο, βιολί αλλά παρόλαυτα μας ξενίζει, εκτός αν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και το παίζουμε ψευδοδιεθνιστες και συνηθισμένοι στην εικόνα της Οικουμενικότητας, την οποία όμως χτίζουν ως Παγκοσμιοποίηση ακριβώς αυτοί οι ψευδοδιεθνιστες.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:
Είναι πολύ λεπτή η εικόνα που θέλω να προβάλλω, αλλά αυτή «τη διαφορετικότητα στο σύνηθες της δικής μας καθημερινότητας» πρέπει να δούμε, «να μας ξενίζει ο ίδιος μας ο εαυτός και η δράση του», από εδώ και πέρα, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να αποκαλούμαστε Άνθρωποι και όχι αυτοκινούμενες δίποδες μάζες κρέατος υπό ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Το αντίθετο δηλαδή στο «ωχαδερφε ποιος ασχολείται» είναι το «με ξενίζει το πόσο ενεργός πολιτης είμαι» ...
και η απόσταση είναι πολύ μικρή:
* Όσο μικρή είναι η «απόσταση» μιας Κινέζας να παίζει κλαρίνο στην Bratislava και να το βλέπεις σήμερα μετά από 5 χρόνια στην οθόνη του κινητού σου.
* όσο μικρή όμως είναι η απόσταση του Ανθρώπου από το ινδικό χοιρίδιο,
* όσο μικρή απόσταση έχει η εικόνα ενός νάρκισσου από τον υγιή ψυχικά άνθρωπο...
Οι μικρές αυτές αποστάσεις, όμως, και η αδυναμία μας να τις αντιληφθούμε έχουν τιτάνιες και κοσμογονικές επιπτώσεις στο αμεσως ΑΥΡΙΟ!
Ο κινεζος παίζει κλαρίνο και εσυ μπορείς να είσαι Ελεύθερος Άνθρωπος Πολίτης και να μην καθοδηγήσε από Νάρκισσους.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:
Αύριο θα είμαστε σ’ έναν ΆΡη ??!-και ας είναι το DNA μας αυτό που θα πάει μέσα από τα παιδιά μας- ή θα είμαστε σ’ έναν ΆΔη επί Γης ?? με το DNA μας κατακρεουργημένο και συνθετικό μετανθρωπισμενο με tag κάποιας εταιρίας παραγωγού ΜΑΣ σ’ ένα εργαστήριο.
Νομίζεις ότι εχεις δικαίωμα ακόμη να ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ;;!
Γιατί ;;
Τι θα κανείς ενεργά στο περιβάλλοντα χώρο που κινείσαι ή στέκεσαι σε στάση «μετέωρο βήμα του πελαργού» !;