Σάββατο 17 Απριλίου 2021

ΠΕΡΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ !

 


Περί Ανοσοποίησης... το 2016-17. Τα ίδια ισχύουν το 2020-21 και θα ισχύουν στον αιώνα τον άπαντα!

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι προγραμματισμένο να μας προστατεύει από πολλαπλές και καθημερινές αρνητικές επιδράσεις και επιδόσεις των βακτηριδίων και των ιών που παρασιτούν στο σώμα μας... αλλά για να συμβεί αυτό με επιτυχία εμείς οφείλουμε να έχουμε:
1) προμηθεύσει στον οργανισμό μας καλσιτριόλη (γνωστή και ως "το ενεργό παράγωγο" της βιταμίνης Δ - προκύπτει ως θετική επίδραση της έκθεση μας στον ήλιο από το δέρμα μας !! 15-30 λεπτά την ημέρα μεταξύ 11.00-16.00 - UVB/Υπεριώδης Βήτα), επιτυγχάνοντας την αντεπίθεση ενάντια σε βακτηρίδια και ιούς και εν συνεχεία την ανανέωση 36 ιστών του σώματος μας.
2) απελευθερώσει το λεμφικό μας σύστημα από το τοξικό φορτίο που παροχετεύει από το σύνολο του σώματος μας, είτε μέσω συστηματικής εφίδρωσης μέσω γυμναστικής/ σάουνας / καυτού μπάνιου / διυθητικής δράσης της θάλασσας, είτε μέσω υποστήριξης της ηπατικής λειτουργίας μας, είτε μέσω μυϊκής δραστηριότητας για κινητοποίηση των λεμφικών αγγείων ή λεμφικού μασάζ που σπρώχνει τη λέμφο έμπροσθεν στο λεμφικό αγγειακό δίκτυο.
3) εξασφαλίσει στον οργανισμό μας ισορροπημένη πρόσληψη τουλάχιστον: β-κυανίνης και νιτρωδών (παντζάρι), ρεσβερατρόλης (κόκκινο κρασί), καρβακρόλης (ρίγανη), μεσαίας αλυσίδας τριγλυκεριδίων (λάδι καρύδας, φέτα), αλισίνης και φλαβονοειδών (σκόρδο και κρεμμύδι), λεατρίλης, αμυγδαλίνης και άλλων πικρών παραγόντων (ψύχα κουκουτσιών βερύκοκων, αγκινάρες, αληθινή κανέλα, αμύγδαλα), λιπάσης (καρύδια και λιναρόσπορο), κίτρου (ξίσμα φλούδας λεμονιού), λουτεΐνης /καροτενοειδές/ πηγή ανενεργής βιταμίνης Α και επικατεχίνης (μούσμουλα), (απόσταγμα φλοιού σπόρων γαϊδουράγκαθου), ενώ όλα τα παραπάνω περιέχουν πολύ περισσότερα απαραίτητα συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα),
4) απαλλάξει το σώμα μας από γλυκαντικές ουσίες (ασπαρτάμη) και το τοξικό φορτίο αγελαδινών παραγώγων-προϊόντων (γιαούρτι, γάλα, κρέας, καζεΐνη, αυξητικές ορμόνες), αντικαθιστώντας τα με ξυλιτόλη (δαμάσκηνα) και με κατσικίσια, γίδινα προϊόντα (προβιοτικά, κα), αντίστοιχα. Τέλος, θα ήταν ευεργετικό για την μελλοντική εγκεφαλική σας λειτουργία να μειώσετε τη πρόσληψη γλουτένης, προτιμώντας προϊόντα από άλευρα ζέας /σκληρό σιτάρι -Dicoccum Tritticum/ και να προτιμάται ψωμί χαμηλού γλυκεμικού δείκτη /Low Glycemic Index/.
ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΑΣ !!
Το βίντεο των λευκών κυττάρων όταν επιτίθενται σε ιούς, βακτήρια και εν προκειμένω καρκινικά κύτταρα, θα το δείτε εδώ:
Αυτά, τα οποία θα δείτε στο βίντεο, γίνονται μέσα στο σώμα μας, όλη την ώρα όταν νοσούμε, και θα δείτε και κάποιους από τους πρωταγωνιστές που παίρνουν μέρος στις μάχες !!
Πολεμική μηχανή το σώμα μας και ακολουθεί τους κανόνες του Θουκιδίδη, αλλά για να το καταφέρει αυτό θέλει να του έχουμε παροχή πρώτων υλών !