Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ !


 Εχτές το απόγευμα είχα λίγο χρόνο και πήγα στην πλατεία της περιοχή μου ...

Στο παγκάκι απέναντι από εκεί που καθόμουν ήταν δύο παιδάκια το ένα φιμωμένο 5 χρονών και το άλλο 3. Η φιμωμένη μητέρα τους παρατήρησα ότι δεν τα άφηνε να πάνε να παίξουν με τα άλλα φυσιολογικά παιδάκια ,που έτρεχαν ανέμελα και ξένοιαστα και τους είχε βάλει όριο χώρου εκεί μπροστά της σε μία τεράστια πλατεία! Κάποια στιγμή κάθισε το 5χρονο παιδάκι στο παγκάκι έσκυψε το κεφάλι και κοίταζε θλιμμένο συνεχώς τα άλλα παιδάκια που δεν μπορούσε να πάει να παίξει μαζί τους με φανερή τη στεναχώρια στο προσωπάκι του.... Ειλικρινά σας λέω ράγισε η καρδιά μου που το έβλεπα!!!! Και λέω....

Εσείς οι μανάδες που μαθαίνετε έτσι τα παιδιά σας έχετε σκεφτεί τι ψυχολογικά προβλήματα τους δημιουργείτε με τις παρανοικές  σας τακτικές;;;;; 

Έχετε σκεφτεί ότι με τις τακτικές αυτές  μεγαλώνετε παιδιά που θα γίνουν αυριανοί προβληματικοί άνθρωποι με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα;;;; Θα γίνω σκληρή αλλά αυτή είναι η αλήθεια!! Είστε επικίνδυνοι γιατί  συντελείτε σε μία αρρωστημένη αυριανή κοινωνία!!! Η υποταγή ,η  υπακοή,η απομόνωση και η αποστασιοποίηση των παιδιών σας κάθε άλλο παρά ευτυχισμένους πολίτες θα δημιουργήσει!!

Είμαστε πλασμένοι να ζούμε ελεύθεροι, ν΄ αναπνέουμε ελεύθερα χωρίς πανιά στα μούτρα, να παίρνουμε οξυγόνο (όσο μπορούμε μέσα απ΄τον σημερινό τρόπο ζωής....), είμαστε κοινωνικά όντα φτιαγμένα να επικοινωνούμε δείχνοντας τη χαρά μας, το γέλιο μας , τη λύπη μας , δείχνοντας ο ένας στον  άλλον τα συναισθήματα με τις εκφράσεις του προσώπου μας και όχι απρόσωπα (σκεπάζοντας το πρόσωπό μας) και από μακριά!!!

Ποιο παιδάκι  θα γίνει έτσι  συναισθηματικά ισορροπημένος άνθρωπος;;  Ποιο παιδάκι  θα γίνει ευτυχισμένο όταν το μαθαίνετε να φοβάται τους ανθρώπους;;;; 

 ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ γαλουχείτε και όταν το καταλάβετε μελλοντικά θα είναι αργά γιατί το ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠ΄ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!

Αν είστε νοήμονες, αν πραγματικά αγαπάτε τα παιδιά σας προστατέψτε τα μέσα από σωστό τρόπο ζωής!!! ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (δόξα το Θεό υπάρχουν πολλές πηγές από σοβαρούς ειδικούς στο διαδίκτυο να ενημερωθείτε!!), ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ , ΚΟΝΩΝΙΚΕΣ  ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΝΟΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Αυτή είναι η λύση και όχι τα βασανιστήρια που τα υποβάλλετε γιατί σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ''ειδικοί'' τηλεπερσόνες της ''κυβέρνησης'', εγκληματίες δικοί σας και των παιδιών σας!!!!

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι ο νέος αυτός απάνθρωπος  τρόπος ζωής που μας επιβάλλουν δεν είναι κάτι προσωρινό που θα περάσει αλλά η αρχή μιας ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ μίας νέας τάξης πραγμάτων που λέγεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και τίποτ΄ άλλο!!!! 

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ !!!

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΥ- ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ....