Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ !




Μην φοβάστε , μπόρα είναι θα περάσει.

Όπως τότε το 2009 με την fake, την ψεύτικη πανδημία της γρίπης των χοίρων, τότε που υπουργός υγείας ήταν ο Αβραμόπουλος, που είχαμε αγοράσει 8 εκατομμύρια εμβόλια, και δεν τα χρησιμοποιήσαμε.

Μάλιστα το 1 εκατομμύριο περίπου το γυρίσαμε πίσω στην SANOFI, γιατι περιείχε φορμαλδεύδη, απαγορευμένη στην ΕΕ, ακόμα και σε προιόντα καθαριστικά.
Και τότε το μάντρα στις  υπηρεσίες δημόσιας υγείας (ΚΕΛΠΝΟ) ήταν  »καλύτερα να σώσεις παρά να μετανοιώσεις».

Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν είχαμε πολλά κρούσματα, ίσως γιατι είχαμε υπογράψει συμβάσεις  εμβολίων εν αναμονή.

Συμβάσεις εν αναμονή σημαίνει ότι η σύμβαση θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν ο ΠΟΥ θα δηλώσει μια πανδημία – κάτι που συνέβη αργότερα και τότε, αλλά και τώρα.

Οι δε συμβάσεις που είχε συνάψει η βιομηχανία τότε, με τις χώρες περιελάμβαναν μια παράγραφο ότι για τις τυχόν παρενέργειες που θα υπήρχαν απο τα εμβόλια της γρίπης, την ευθύνη θα την είχε μόνο ο αγοραστής.

Αλλά ποιός ήταν τότε ο συμβουλάτορας του υπουργού υγείας;

Κάτι συμπτώσεις, ο  Λοιμωξιολόγος κ.Τσίοδρας.
Και τι έλεγε και όχι μόνο έλεγε, αλλά και έκανε;

Ας δούμε από τον τύπο της εποχής εκείνης .

Την ίδια εκτίμηση για την πιθανότητα να έχουμε έξαρση του ιού το φθινόπωρο κάνουν και οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το οποίο προσανατολίζεται στον επαναπροσδιορισμό του όρου »κρούσμα». 

Γιατί άραγε;

Αυτό, όπως εξήγησε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, συμβαίνει διότι »ετοιμαζόμαστε για ευρεία και συνεχιζόμενη μετάδοση του ιού και στην κοινότητα», κι αυτό, »πιθανολογούμε ότι μπορεί να γίνει από το φθινόπωρο, αλλά μπορεί να γίνει και αργότερα». (ποτέ δεν έγινε) 

Μέχρι σήμερα, ως ύποπτο κρούσμα καταγραφόταν όποιος είχε συμπτώματα και είχε επιστρέψει από χώρες με υψηλό επιπολασμό της νέας γρίπης. 

Από τη στιγμή όμως που ο ιός θα μεταδίδεται από Έλληνα σε Έλληνα, χωρίς να έχει προηγηθεί επίσκεψη σε χώρα του εξωτερικού, θα θεωρείται ότι ο ιός μεταδίδεται στην κοινότητα. Κάτι σαν τους ασυμπτωματικους.

Και γιατί λέω να μην φοβόμαστε;

Γιατί ενώ εδώ στην Ελλάδα είχαμε αυτές τις συμπτὠσεις, στην Γερμανία ήταν τότε  ένας άλλος  πνευμονολόγος-επιδημιολόγος ο Wolfgang Wodarg, πρόεδρος της επιρροής της επιτροπής υγείας, (PACE)   που είχει δηλώσει, και όχι μόνο αυτός, αλλά και άλλοι, ότι »η πανδημία είναι ψεύτικη’‘και ότι είναι »ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιατρικής του αιώνα».

Ο ίδιος επιδημιολόγος-πνευμονολόγος ο Wolfgang Wodarg είναι αυτός που στα μέσα Φεβρουαρίου το 2020 πριν ενάμιση μήνα , ο ίδιος επιστήμονας δηλώνει, ότι και πάλι δεν υφίσταται ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Και γιατί αρκετοί επιστήμονες, ανεξάρτητοι, που δεν εξαρτάται ο μισθός τους από το κράτος, δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν στην πανδημία.

Γιατί δεν πιστεύουν; Είναι απλό. Γιατί τα βασικά αξιώματα, οι βασικές αρχές της, τα κριτήρια μικροβιολογίας δεν έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με τα τρία βασικά αξιώματα, τα κριτήρια του Κωχ, μια ασθένεια για να είναι  λοιμώδης και να οφείλεται σε ένα παθογόνο μικροοργανισμό, πρέπει να τηρούνται απαράβατα.

Σύμφωνα με αυτά, ο μικροοργανισμός θα πρέπει:

ΠΡΩΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ να ανιχνεύεται στους ιστούς ή στα υγρά ασθενών ή στον οργανισμό ατόμων που πέθαναν από την ασθένεια αυτή.Και ΟΧΙ σε ΥΓΙΗ ΑΤΟΜΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ να μπορεί να απομονωθεί και να καλλιεργηθεί στο εργαστήριο.

ΤΡΙΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ να μπορεί να προκαλέσει την ίδια ασθένεια σε πειραματόζωα και να απομονωθεί ξανά από αυτά.

Μέχρι και στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ υπάρχει

ΠΡΩΤΟ ΑΞΙΩΜΑ
Από τα δεδομένα που έχουμε τώρα από ΟΛΕΣ τις χώρες ένα τεράστιο ποσοστό των θετικών (κρουσμάτων, όπως εσφαλμένα δηλώνονται αφού ΔΕΝ είναι ασθενείς) ατόμων είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ και δεν υφίσταται επ ουδενί ασθένεια.

Τέτοια απλα (δε χρειάζεσαι πτυχίο ιατρικής για να τα καταλάβεις) και κατανοητα δεδομένα (Το 50% των θετικών στην Ισλανδία είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ) 

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ΔΕΝ πληρείται ούτε κατ’ ελάχιστο η ΠΡΏΤΗ Αρχή του Κωχ για τον κορωνοιό.

Ακόμα και στη πρώτη κινεζικη μελέτη που ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ τον ιό, οι συντάκτες είπαν «OUR study DOES NOT fulfill Koch’s postulates.»Σε μετάφραση, οι μελέτες μας δεν εκπληρούν, δεν ικανοποιούν το αξίωμα του Κώχ.

ΤΡΙΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ να μπορεί να προκαλέσει την ίδια ασθένεια σε πειραματόζωα και να απομονωθεί ξανά από αυτά.

Αυτό δεν έχει γίνει, άρα για ποιά ασθένεια covid-19 μιλάμε;

Για αυτό λέω ας μην φοβόμαστε, όπως και τότε θα ανακαλυφθεί ο λάθος συναγερμός.

Ηδη στις ΗΠΑ, άρχισαν τα όργανα, όπως και τότε για τον ρόλο του ΠΟΥ.

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Γιατί ο ΠΟΥ δημιούργησε μια πανδημία;

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα μας. Ο Ρ. Κέννεντυ 

τζούνιορ, κατηγορεί τον Μπίλ Γκέιτς

Παραπληροφόρηση για την γρίπη και φόβοι για τον κορωνοιό

Κοκτέιλ εμβολίων για τους ηλικιωμένους    

Να αλλάξει όνομα ο ΠΟΥ σε ΚΟΥ λέει ο Ιάπωνας αναπληρωτής πρωθυπουργός

Ανάλυση και προοπτική της πανδημίας από ένα διάσημο επιδημιολόγο

Μελέτη. Γιατί η Διαφθορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία του κόσμου στην εποχής μας  

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Είχαν παίξει την Πανδημία στο χρημαστηριακό καζίνο! / Βόμβα με τα ΄΄ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ΄΄

Διαγνωστικές εξετάσεις. Ψευδαίσθηση μιας πανδημίας 

Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;

Φαντομάς ιός της οικογένειας φαρμαμάφια προκαλεί φαρμαπανδημία.

Πηγή