Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ !!!






Η φωτογραφία (κάτω) δείχνει ερυθρά αιμοσφαίρια που έχουν υποστεί ακτινοβόληση με Wi-Fi για δέκα λεπτά. Η περίεργη συσσωμάτωση που βλέπουμε, (το άρρωστο αίμα) ονομάζεται διάταξη ρουλό και εμφανίζεται, όταν παρουσιάζουν αύξηση σφαιρίνες και ινωδογόνα.
Όταν είναι αυξημένες σφαιρίνες και ινωδογόνα, τότε μπορεί να αυξάνεται η Ταχύτητα Καθίζησης Αίματος και όταν είναι αυξημένη η Τ.Κ.Α. τότε..., όπως αναφέρεται σε σχετικό σύγγραμμα η αυξημένη ταχύτητα καθίζησης αίματος, συνήθως συνδέεται με:

"Όλα τα νοσήματα του κολλαγόνου, συστηματικό ερυθηματώδη λύκο (SLE).
Λοιμώξεις, πνευμονία, σύφιλη, φυματίωση.
Φλεγμονώδεις νόσους (π.χ. οξεία φλεγμονώδης νόσος της πυέλου).
Καρκινώματα, το λέμφωμα, νεοπλάσματα.
Οξεία δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα.
Κυτταρική και ιστική καταστροφή, έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Εγκυμοσύνη (από τον τρίτο μήνα μέχρι και 3 εβδομάδες μετά τον τοκετό).
Μακροσφαιριναιμία Waldenström, αύξηση σφαιρινών ορού.
Υπερινωδογοναιμία (από οποιαδήποτε αιτία π.χ. εγκυμοσύνη, σακχαρώδη διαβήτη, τελικού σταδίου νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακή νόσο, νοσήματα του κολλαγόνου, κακοήθειες).
Νεφρίτιδα, νεφρωσικό σύνδρομο.
Υποξεία βακτηριακή ενδοκαρδίτιδα.
Αναιμία οξείας ή χρόνιας νόσου (η ΤΚΕ είναι αυξημένη στην αναιμία χρόνιας νόσου ακόμα και σε συνδυασμό με αναιμία από ανεπάρκεια σιδήρου όπου η ΤΚΕ είναι φυσιολογική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαφοροδιάγνωση των δύο αυτών αναιμιών).
Ρευματοειδή αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα, αρθρίτιδα, ρευματική πολυμυαλγία.
Υποθυρεοειδισμό και υπερθυρεοειδισμό".

Είναι πολύ ανησυχητικό η διάταξη ρουλό να εμφανίζεται μετά 10 λεπτά ακτινοβόλησης, χωρίς να έχουμε καμία από τις ανωτέρω παθήσεις. Γι΄αυτό, δείξτε τη φωτογραφία στους διάφορους άσχετους ή ξερόλες, που μας διαβεβαιώνουν ψευδώς ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι καλά κι ωραία με τις ασύρματες ακτινοβολίες και με την επιπλέον τερατώδη αύξηση ακτινοβολιών που θα επιφέρει η 5G και δώστε να δουν το σχετικό βίντεο τής πανεπιστημιακής καθηγήτριας Magda Havas. (Η φωτογραφία είναι στο 13ο λεπτό).

https://smombiegate.org/havas-discussing-the-5g-experiment-november-2019-youtube/

https://docplayer.gr/31418834-Epihrisua-periferikoy-aiuatos-os-afetiria-diagnosis-aiuatologikon-kai-systiuatikon-nosiuaton.html


Χρήστος Μουσουλιώτης