Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ;



Ποιός μπορεί να μας υποδείξει σήμερα έστω και μια οικογένεια στην οποία να μη υπάρχει ένας η περισσότεροι ασθενείς απο ΚΑΡΚΙΝΟ- ΔΙΑΒΗΤΗ- ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ- ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΥΟΚΑΡΔΊΟΥ....-ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΕΙΑ-ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ- ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ και μη χειρώτερα........Ποίος μπορεί να μας υποδέιξει ένα τελείως ΥΓΙΗ ΑΤΟΜΟ που να είναι απηλλαγμένο απο κάθε ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΝΟ.
Δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑΣ.

Επιτρέψατε μου να δηλώσω ότι δεν συναντάς σήμερα πολιτισμένο άνθρωπο με ΤΕΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ. .
Σήμερα συναντάς ανθρώπους ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ -ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ένεκα της αφύσικης ανθυγιεινής ζωής . Τα νεύρα όλου του κόσμου έχουν  υποστεί κλονισμό, είναι ξεκουρδισμένα και χαλαρωμένα αδύναμα για δράση και ενέργεια, Σε πολλούς είναι παρατεντωμένα σε σημείο που ο άνθρωπος νοιώθει συνεχή εκνευρισμό με αποτέλεσμα να παρασείερεται απο διαβολικές σκέψεις και σατανικούς διαλογισμούς.
ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ γενικά και ειδικώτερα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ; ENA ΜΗΔΕΝΙΚΟ μεγάλο ίσο με τη ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΣΦΑΙΡΑ. ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΠΑΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ-ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.....

Σύμφωνα με στατιστικές το 1870 στο ένα εκατομμύριο ανθρώπων είχαμε 424 θανάτους απο τον ΚΑΡΚΙΝΟ .
Σήμερα το 2017 πεθαίνουν ημερησίως απο τον ΚΑΡΚΙΝΟ 20,000 άνθρωποι.
Παρ'ολα αυτά η ΙΑΤΡΙΚΗ επιστήμη της υγείας προόδευσε.

Τα πάντα σήμερα εκφράζονται στην γλώσσα των αριθμών. Μιλάμε για Ευρώ, δολάρια, φράγκα, στερλίνες, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και γίνεται ένας σκληρός ΘΕΟΣ που συνθλίβει την Ηθική και τον ανθρωπισμό και την πίστη στον Δημιουργό..

Ο άνθρωπος βλέπει τα πάντα με τον σατανικό φακό της εκμετάλλευσης και του συμφέροντος. Τα πάντα έγιναν επιχειρήσεις. Πολύ λίγοι εκέινοι που πιστεύουν σε κάτι ανώτερο απο το ΩΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και που κατα συνέπεια υποφέρουν απο την ηθική αυτή ξεραϊλα.. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι, απλά περιμένουν να ακούσουν μια φωνή που να τους καλέι σε κάποιο συναγερμό... περιμένουν κάποιο σύνθημα -κάποιο πρόγραμμα που να έχει βάσεις γερές πάνω στο οποίο θα υψωθεί το θαυμαστό οικοδήμηα της αυριανής ανθρωπότητας.

Αυτοί οι λίγοι άνθρωποι που παρέμειναν άνθρωποι περιμένουν και θα περιμένουν από κάποιο σημείο του ορίζοντα το σάλπισμα που θα ηλεκτρίσει και θα ξυπνήσει τη ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ώστε να συναισθανθεί τη μεγάλη της αποστολή.
Παρά το γεγονός ότι αυτό το ΣΑΛΠΙΣΜΑ ( που δεν είνα άλλο απο τη ΦΥΣΙΚΗ ΖΩΗ )ακούστηκε για λίγο δυνατά -έσβησε όμως η φωνή του πολύ γρήγορα γιατί καταπιέσθηκε απο τα γιγαντιαία συμφέροντα που επένδυσαν εκατομμύρια στην ασθένεια των εκατομμυρίων ανθρώπων

Andreas Nicolaou

Πηγή