Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....



2ήμερο ΕΞ-ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

Πάντα κατά τύχη συναντά κανείς το πεπρωμένο του...-

Πρέπει να χτυπούμε, να χτυπούμε τη μοίρα μας, ως ν' ανοίξουμε πόρτα, να γλιτώσουμε, και αν πεθάνουμε ας ορμήσουμε τουλάχιστον μέσα στη μάχη!!

Το επερχόμενο 2ήμερο ( Παρασκευή - Σαββάτο 26-27/01) θα γίνει "κάθοδος" προς τη πρωτεύουσα με ενα καταιγιστικό και ΕΛΕΥΘΕΡΟ σεμινάριο που ,όπως και κάθε μας ανοιχτή ομιλία ύστατο σκοπό είχε και επιτελεί την γνωστοποίηση, κατανόηση και εμφώλευση-εμβίωση οχι μόνο ενός τρόπου ζωής που μας προετοιμάζει για τώρα και εσσαεί στην υγεία και ευεξία μας, αλλά πολύ περισσότερο αποτελεί μια μορφή Αγώνα (εις πείσμα μερικών εγκάθετων..) και Αντίστασης στα κακώς κείμενα και πραμγμένα εναντίον του συνανθρώπου,της ύπαρξης και ζωής του, του Τόπου μας, Πατρίδας και Έθνους και της Αλήθειας,...να θυμάστε πώς..
Τους ήρωες δεν τους βρίσκεις ποτέ στο σκοτάδι.

Ποτέ τόσο λίγοι δεν έκαναν τόσα πολλά για τόσους πολλούς.. Ποτέ δεν αποτυχαίνουν αυτοί που πεθαίνουν για ένα μεγάλο σκοπό.Είναι έργο των σοφών να προβλέψουν τη συμφορά πριν έρθει. Είναι έργο των γενναίων να αντιμετωπίσουν τη συμφορά όταν έρθει.
Λαός που βαδίζει προς το θάνατο τραγουδώντας, βαδίζει προς τη ζωή. Ήρωας είναι κάποιος που δίνει τη ζωή του σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από τον ίδιο,και τούτος ο Λαός είναι ενας Ήρωας!
Ήρωας δεν είναι όμως αυτός που επιδιώκει έναν ωραίο θάνατο, αλλά αυτός που συνθέτει μια ωραία ζωή. Είναι έτσι πιο δύσκολο, και απαιτεί περισσότερη ψυχική ενέργεια, να ζήσεις σαν μάρτυρας παρά να πεθάνεις σαν μάρτυρας.
Εμείς περιφερόμεθα ως σκύβαλα για να δίδουμε Μαρτυρία οτι αξίζει καποιος να ζήσει για να γευτεί το Μεγαλείο της Ομορφιάς Του και να βιώσει πως οι Έλληνες είναι τρελοί αλλά με εναν Σοφό και Σώφρονα Θεό κοντά τους!

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου  ώρα 17:00-21:00
Θέμα: " Ο αυτοκράτωρ είναι γυμνός ήτοι το Ευαγγέλιο του Καρκίνου"
Δ/νση: Πανόρμου 70-72 3ος όροφος, χώρος "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ"

Σάββατο 27 Ιανουαρίου  ώρα 18:00-20:00
Θέμα: " Κρανία και Οστά: Alzheimer & Οστεοπόρωση"
Δ/νση: Φειδιπίδου 22, Αμπελόκηποι Τ.Κ 11527

Σας περιμένουμε!

Με αγάπη,

Κων/νος Μουρούτης


Περισσότερες πληροφορίες:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΗΣ 6949-200620
ΘΑΝΟΣ ΣΟΦΤΗΣ 6945-779702
ΕΥΑ ΝΤΕΛΙΝΤΑΚΗ 6944-945517

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Γιατί η Υγεία μας είναι και πρέπει να παραμείνει ΔΩΡΕΑΝ!!!

Συνιστώ σε όσους έχουν θέματα υγείας και θέλουν να βελτιωθούν, αλλά και όσοι θέλετε να διατηρήσετε την καλή υγεία που έχετε, να μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Dr. Μουρούτη Κωνσταντίνο, κορυφαίο γιατρό και εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟ.

Οι πληροφορίες που θα πάρετε πραγματικά σώζουν ΖΩΕΣ!!!