Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΥΠΝΆΚΟΣ......!!!



Πάρτε έναν υπνάκο, θα αλλάξει τη ζωή σας!!
«Φανταστείτε ένα προϊόν που ενισχύει τη συνείδηση, ζωηρεύει τις αισθήσεις, διώχνει την κούραση, βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή, μας βοηθά να παίρνουμε αποφάσεις, να δείχνουμε νεότεροι, να χάνουμε βάρος.
Περιορίζει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών νοσημάτων, φέρνει καλή διάθεση, δυναμώνει τη μνήμη. Φανταστείτε επίσης ότι αυτό το προϊόν δεν είναι τοξικό, δεν έχει παρενέργειες και, κυρίως, είναι δωρεάν», λέει η ψυχολόγος του Salk Institute της Καλιφόρνια, Σάρα Μέντνικ.
Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν επιστημονικά αυτό που ήδη οι περισσότεροι νιώθαμε, ότι έστω και λίγα λεπτά ύπνου μετά το φαγητό είναι αρκετά για να μας ξαναζωντανέψουν.


Όπως έχουν αποδείξει ένας ύπνος 40 λεπτών, μεταξύ 2 με 4 το μεσημέρι, είναι κάτι που ξεκουράζει τον οργανισμό και αυξάνει την παραγωγικότητά του κατά 50%.
Σε αντίθεση μάλιστα απ” ό,τι πολλοί ίσως πιστεύουν, η ανάγκη αυτή δεν έχει να κάνει με το κλίμα της περιοχής που ζει κάποιος.
Όπως έχουν αναφέρει , η αίσθηση της νύστας έχει άμεση σχέση με τη θερμοκρασία του σώματος, η οποία μεταβάλλεται περιοδικά κατά τη διάρκεια του 24ώρου.
Όταν η θερμοκρασία πέφτει, ο οργανισμός εκδηλώνει την ανάγκη του για ξεκούραση. Οι ώρες που παρατηρείται αυτή η πτώση είναι μεταξύ 2 με 4 το μεσημέρι και 11 το βράδυ με 7 το πρωί.
Μη νιώθετε λοιπόν τύψεις αν ρίχνετε πού και πού έναν υπνάκο στα κλεφτά, το μεσημέρι.
Η σιέστα μας δίνει σωματική και ψυχική δύναμη, διεγείρει τη δημιουργικότητα και μας κάνει πιο παραγωγικούς.