....... Έχουμε φθάσει πλέον στο κέντρο του κυττάρου όπου βρίσκεται το κέντρο ελέγχου και αποθήκευσης πληροφοριών, ο σφαιρικός πυρήνας, καταλαμβάνοντας το 10% του συνολικού όγκου του κυττάρου.
"Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου." - Ιπποκράτης........................................................................................ Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.
....... Έχουμε φθάσει πλέον στο κέντρο του κυττάρου όπου βρίσκεται το κέντρο ελέγχου και αποθήκευσης πληροφοριών, ο σφαιρικός πυρήνας, καταλαμβάνοντας το 10% του συνολικού όγκου του κυττάρου.
Μια πολύ ευχάριστη είδηση και εξέλιξη από τα Πετρωτά Ορεστιάδας έχουμε τις τελευταίες ημέρες, αφού ξεκίνησαν οι εργασίες διάνυξης του λατομείου και εξόρυξης ζεόλιθου, από την εταιρία λαϊκής βάσης των κατοίκων του χωριού, Ζεόλιθος Πετρωτών ΑΒΕΕ “Ο Λιθοξόος”.
Την επόμενη φορα που θα παρετε αντιβίωση χωρίς λογο (οπου χωρις λογο βλ. ιωση ή για 37,1 πυρετουλη) ή χαρακτηρίσετε εναν γιατρο ως ΑΣΧΕΤΟ επειδη δεν σας εδωσε αντιβίωση να θυμαστε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.
©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ |
Τι είναι η αλισίβα
Η αλισίβα ή αλλιώς σταχτόνερο είναι ένα αλκαλικό διάλυμα που παρασκευάζεται με τον βρασμό του νερού μαζί με στάχτη από καμένα, καθαρά ξύλα. Η στάχτη περιέχει ανθρακικό κάλιο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις καθαριστικές και τις μαγειρικές ιδιότητες της αλισίβας.
Γιατί τη χρησιμοποιούσαν
Η αλισίβα χρησιμοποιούνταν για πολλούς σκοπούς, τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και στην παραδοσιακή μαγειρική.
Με τι μπορεί να αντικατασταθεί
Στις σύγχρονες συνταγές η αλισίβα έχει αντικατασταθεί από τη σόδα ή το μπέικιν πάουντερ, τα οποία έχουν παρόμοιες ιδιότητες. Η σόδα είναι πιο ισχυρό αλκαλικό από την αλισίβα και μπορεί να δώσει μια πιο έντονη γεύση στα γλυκά. Το μπέικιν πάουντερ είναι ένα μείγμα σόδας και αμμωνίας και είναι πιο ασφαλές για χρήση από τη σόδα, καθώς δεν δημιουργεί οξυγόνο.
Τρόπος 1
Τρόπος 2
Συμβουλές
Για να φτιάξουμε αλισίβα από στάχτη από ξύλα που έχουν καεί στο τζάκι ή στο φούρνο, πρέπει να περιμένουμε να κρυώσουν εντελώς πριν τα χρησιμοποιήσουμε.
Αν φτιάξουμε περισσότερη αλισίβα από όση χρειαζόμαστε, την αποθηκεύουμε στο ψυγείο για επόμενο γλυκό. Πριν την ξαναχρησιμοποιήσουμε την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Πλήθος μελετών έχουν δείξει ότι η ποιότητα του σπέρματος έχει μειωθεί τα τελευταία 50 χρόνια - ο ολικός αριθμός σπερματοζωαρίων έχει κατά μέσο όρο πέσει από 99 εκατομμύρια ανά mL δείγματος σε 47 εκατομμύρια ανά mL δείγματος
1. Η αυτόματη και ψυχαναγκαστική ανησυχία για τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, αγνοώντας ταυτόχρονα τις δικές σου.
Ασφάλεια ή αξιοπρέπεια; Όσο δεν θέτουμε το ερώτημα «τι προκαλεί ένα φαινόμενο», τόσο δεν θα παίρνουμε την κατάλληλη απάντηση.
Οι Ινδουιστές περιμένουν την Kalki εδώ και 3700 χρόνια.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΩΜΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ.
Πώς αισθάνεστε μετά από το γεύμα του Πάσχα ή των Χριστουγέννων; Ή πώς αισθάνεστε αφού έχετε φάει μερικά κομμάτια πίτσα (ή και ολόκληρη την πίτσα);