Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ...





 "Ο άνθρωπος που φοβάται να κάνει εχθρούς, δεν έχει ποτέ αληθινούς φίλους.

Ο μοναδικός δρόμος για να μην αποκτήσεις εχθρούς σε μια τέτοια ανάποδη σάπια κοινωνία είναι να μην έχεις άποψη και πόσο μάλλον να την εκφράζεις δημόσια.

Αν ενοχλούν οι απόψεις σου σημαίνει ότι λες αλήθειες, η αλήθεια ενοχλεί γιατί ξεσκεπάζει βαθιά κριμένα μυστικά, είναι το φως της ζωής που νίκησε το σκοτάδι, νικά το σύστημα και το γκρεμίζει σαν τραπουλόχαρτο. 

Στην περίπτωση που δεν εκφράζεις άποψη θα έχεις τους πάντες δίπλα σου, ψεύτικους φίλους, κόλακες, αδιάφορους συνοδοιπόρους ενός κόσμου γεμάτο με είδωλα και μια άδεια ζωή χωρίς ηθικές αξίες.

Ενώ στην δεύτερη περίπτωση που θα λες και θα εκφράζεις οτιδήποτε ανάποδο, που θα φωνάζεις την κρυστάλλινη αλήθεια με αίσθημα ευθύνης, δίπλα σου θα στέκουν λίγοι και καλοί, θα έχεις τον αμέριστο σεβασμό ακόμα και των εχθρών σου, πρωτίστως όμως θα έχεις καθαρή την συνείδηση σου και μία τεράστια δύναμη ψυχής.

Όρθωσε το ανάστημά σου, διέδωσε την αλήθεια, μετέδωσε το φως μέσα στο απέραντο σκοτάδι που μας σκεπάζει. Μόνο έτσι θα βοηθήσεις τον συνάνθρωπο, μόνο έτσι θα βγάλεις στην επιφάνεια και άλλους ανθρώπους από τον ψεύτικο κόσμο του ματριξ.

Η γνώση είναι δύναμη και η αλήθεια είναι το φως της ζωής. 

"Είναι θλιβερό να μην έχεις φίλους, αλλά είναι ακόμα πιο θλιβερό να μην έχεις εχθρούς." 

Τσε Γκεβάρα